Viyana’da sağlık muayenesine hangi tarihte girmiştiniz, tam olarak gün/ay/2024? Mülakat sonrası pasaportunuz ile birlikte teslim aldığınız sarı zarfiniz olmaksızın göçmenlik sürecinizi tamamlayamazsiniz.
-
-
@Burak3445
iletişim bilgileri
WhatsApp: +85225071075
Email: [email protected] -
@gokhanv turklerin işi neden zorlaşsın onlar ülke kotalarını doldurdukları an alımlar dolacak ve currentler yükselip avrupaya ağırlık verecekler
-
-
@selens1907 evrak talebi süreci kaldırılalı 3 yıl oldu.
sadece mülakat maili beklemelisiniz. -
@dkerim bilgim yok. ama genel olarak tum yaptirdiginiz asilarin bilgi evragini covid sertifikasyonunu goturun.
-
Viyana’da sağlık muayenesine hangi tarihte girmiştiniz, tam olarak gün/ay/2024? Mülakat sonrası pasaportunuz ile birlikte teslim aldığınız sarı zarfiniz olmaksızın göçmenlik sürecinizi tamamlayamazsiniz.
-
@gucarslan ANK nın 17000 lere randevu vermeyeceğini düşünerek sorun olacağını sanmıyorum. Viyanadan olmadı Hk ya başka bir yere deneriz randevu gelmezse
-
@deebee yani toplamda kaç kişi bize almış tr den
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21, 2024 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@galpay Excel tablosuna bilgilerinizi eklediniz mi?
Sürecinizde başarılar... -
@Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
DV2024 mali yılında hangi konsolosluk nasıl performans göstermiş analizimin son halkası...
Not: Sayılar basılan vize sayısıdır.Muscat da beklediğimden iyi çalışmış
-
Son ay Ankara bile performans yapmış..:)
Ayrıca sevgili dostlar görebildiğim kadarıyla excel tablosunda durum güncellemeleri konusunda geri kalıyoruz.. Herkesin heyecanını kesinlikle anlıyorum ve paylaşıyorum biraz daha özenli davranırsak sevinirim...
-
@Flight101 Paylaşım için teşekkürler, tüm ayları toplarsak 1374 vize çıkıyor. Bu vize sayısı totalde 7200CN olarak mı sonuçlanıyor? her 1000 EU CN'ı içinde türkiyeden 60 civarı kişi var diye biliyordum.
-
@Harun-Yusuf-Şahin Selamlar, rica ederim..
Ankara özelinde yazdınız sanırım, o rakamın içinde Ankara nın baktığı İran lılar da var. Onu ayrıştırmak için farklı bir belgeden veri almak lazım..Durumun içler acısı olduğu burada ortaya çıkıyor..
Dosya numaraları aralarında elbetteki boşluklar var, farklı ülkelerden kazananlar var. Bunlar takılmayın çünkü bunun lineer bir matematiği, oran orantısı ve doğrulanmış bir formülasyonu yok. Forum içinde çekilişin nasıl yapıldığı ile ilgili bir entry mevcut, link veremiyorum forum içinde aratıp ulaşabilirsiniz.. -
@Mertype add applicant seçeneğiyle eşinize form oluşturup doldurabilirsiniz ancak kendi formunuzu güncellemek için formunuzu açtırmayı mülakat aldıktan sonraya saklayın
-
@Flight101 son aydaki veri artışının bir nedenide apde bekleyen dosyaları bitirmeye çalışmaları oluyor genelde. Onun için son aydaki ankaranın yükselen yönde performans göstermiş gibi gözükmesi yeni dönemde iyiye gidecek gibi bir fikir oluşturmasın talihli arkadaşlarda
-
Merhaba
Geçmişe dönük aşı bilgilerimizi e nabızdan göremiyoruz. Dosyasını taşıyanlar nasıl yol izlediler.
Biz şimdiden evrak süreci araştırmalarını yapıyoruz. -
İyi günler. İki sorum var. Birincisi, DS-260 formunda belirttiğim eğitim kısmında değişiklikler yapmam gerekiyor. Bu konuda KCC ile yazışmalarımı nasıl yönlendirmem gerekir? İkinci olarak, daha önce konsoloslukların mülakatlarda ne kadar ilerlediğini gözlemleyebileceğim bir web sitesine eriştim, ancak orada görüntülenen bilgilerin doğruluğundan emin değilim. Beni daha güvenilir bir bilgi kaynağına yönlendirebilir misiniz?
-
@GULTENCAYOGLU merhaba
benim dosyam hong kongta, ben antikor testi yaptırdım, sonuçlarını imzalı kaşeli aldım. Eksik olan aşıları vurundum (yakın zamanda foruma da güncelleme geçeceğim). Ancak sizin konsolosluğunuzun muscat olduğunu görüyorum. Durumun farklı olacağını düşünüyorum. Muscatta ki sağlık muayenesi ile iletişime geçebilirsiniz veya muscata taşıyan bir arkadaşın bilgilendirmesi sizin için daha doğru olur. -
Numaram 18 binlerde, mülakat gelemeyebilir, DV-2026 green card başvurusu yapabilir miyim?
-
@GULTENCAYOGLU, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba
Geçmişe dönük aşı bilgilerimizi e nabızdan göremiyoruz. Dosyasını taşıyanlar nasıl yol izlediler.
Biz şimdiden evrak süreci araştırmalarını yapıyoruz.Merhaba, Muscatta mülakata girecekseniz bence sadece antikor testi yaptırıp kaşeli imzalı alın ve Ingilizceye çevirtin. Eksik aşıları Muscattaki klinikte halletmeniz daha mantıklı olacaktır. Ellerinde olmayan aşılardan muaf tutup raporunuzu veriyorlar zaten
-
Kendimde sağlık sektöründeyim. Kamu hastanesinde çalışıyorum. Buradan halledebileceğim birşey varsa tamamlayıp gitmek isteriz açıkcası.. Çocukluk dönemi aşılarım tam,covid 4 doz yaptırdım,hepatit aşısı da yapılmıştı. Ama diğerleri yok. Üst üste bu kadar aşı yüküde almak yan etki yapmıştır sanıyorum.
-
Merhaba bir sorum olacak size
E-devletten aldığımız Formül a belgesinde soyadım kızlık soyadım olarak görünüyor ama nüfusa kayıtlı olduğum il eşimin bilgileri ile değişmiş bu doğru bir belge mi oluyor yoksa Formül A'da da evlilik soyadım mı yazmalı?Vukuatlı kayıt örneğinde evliliğim görünüyor ve eski ve yeni soyadımla da belge üretebiliyorum sanırım o kısımda sıkıntı yok.
-
@GULTENCAYOGLU, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Kendimde sağlık sektöründeyim. Kamu hastanesinde çalışıyorum. Buradan halledebileceğim birşey varsa tamamlayıp gitmek isteriz açıkcası.. Çocukluk dönemi aşılarım tam,covid 4 doz yaptırdım,hepatit aşısı da yapılmıştı. Ama diğerleri yok. Üst üste bu kadar aşı yüküde almak yan etki yapmıştır sanıyorum.
Eğer Türkiyede aşı olacaksanız klinik sadece üzerinde yapılan aşının etiketinin yapıştırıldığı aşı karnelerini kabul ediyor. Bunun dışında kaşeli imzalı olsa bile herhangi bir çıktı kabul etmiyor, buna göre orgabize ederseniz bir sorun olmayacaktır
-
@gizemctr, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba bir sorum olacak size
E-devletten aldığımız Formül a belgesinde soyadım kızlık soyadım olarak görünüyor ama nüfusa kayıtlı olduğum il eşimin bilgileri ile değişmiş bu doğru bir belge mi oluyor yoksa Formül A'da da evlilik soyadım mı yazmalı?Vukuatlı kayıt örneğinde evliliğim görünüyor ve eski ve yeni soyadımla da belge üretebiliyorum sanırım o kısımda sıkıntı yok.
Merhaba, biz ne olur ne olmaz eşim için bahsettiğiniz 2 versiyonunu da hazırlayıp yanımıza aldık. Kolayca çıkıyor zaten bu belgeler bence siz de her ikisini de alın aklınızda soru işareti kalmasın
-
@Ben-Batur Ben de öyle düşündüm ama formül a belgesinde versiyon yok maalesef tek belge veriyor.
Vukuatlı olanı iki versiyon alabiliyorum. -
@Ben-Batur merhaba bu Hong Kong içinde geçerli mi?
-
This post is deleted! -
@gizemctr
''Vukuatlı kayıt örneğinde evliliğim görünüyor ve eski ve yeni soyadımla da belge üretebiliyorum sanırım o kısımda sıkıntı yok.''diğer belgelerin değişip formül a nın değişmemesi (formül A da, hem kızlık soyadı hem de yeni soyadınızla belge oluşturamamanızın) sebebi bence formül A nın değişmeyecek olması olabilir belki. Yani doğduğunuzda kızlık soyadına sahiptiniz, yeni soyadına değil. Ondan dolayı vermiyor olabilir, tabi bu benim düşüncem. Siz yine de bu durumu NVİ ye danışın.
Benzer Başlıklar
81
50.6k
Users
4.8k
Topics
473.7k