Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐

@galpay Excel tablosuna bilgilerinizi eklediniz mi?
    Sürecinizde başarılar...

• @Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

DV2024 mali yılında hangi konsolosluk nasıl performans göstermiş analizimin son halkası...
    Not: Sayılar basılan vize sayısıdır.

Muscat da beklediğimden iyi çalışmış 😄

• ⭐⭐

Son ay Ankara bile performans yapmış..:)

Ayrıca sevgili dostlar görebildiğim kadarıyla excel tablosunda durum güncellemeleri konusunda geri kalıyoruz.. Herkesin heyecanını kesinlikle anlıyorum ve paylaşıyorum biraz daha özenli davranırsak sevinirim... 😉

• @Flight101 Paylaşım için teşekkürler, tüm ayları toplarsak 1374 vize çıkıyor. Bu vize sayısı totalde 7200CN olarak mı sonuçlanıyor? her 1000 EU CN'ı içinde türkiyeden 60 civarı kişi var diye biliyordum.

• ⭐⭐

@Harun-Yusuf-Şahin Selamlar, rica ederim..
    Ankara özelinde yazdınız sanırım, o rakamın içinde Ankara nın baktığı İran lılar da var. Onu ayrıştırmak için farklı bir belgeden veri almak lazım..Durumun içler acısı olduğu burada ortaya çıkıyor..
    Dosya numaraları aralarında elbetteki boşluklar var, farklı ülkelerden kazananlar var. Bunlar takılmayın çünkü bunun lineer bir matematiği, oran orantısı ve doğrulanmış bir formülasyonu yok. Forum içinde çekilişin nasıl yapıldığı ile ilgili bir entry mevcut, link veremiyorum forum içinde aratıp ulaşabilirsiniz..

• ⭐⭐⭐

@Mertype add applicant seçeneğiyle eşinize form oluşturup doldurabilirsiniz ancak kendi formunuzu güncellemek için formunuzu açtırmayı mülakat aldıktan sonraya saklayın

• ⭐⭐⭐

@Flight101 son aydaki veri artışının bir nedenide apde bekleyen dosyaları bitirmeye çalışmaları oluyor genelde. Onun için son aydaki ankaranın yükselen yönde performans göstermiş gibi gözükmesi yeni dönemde iyiye gidecek gibi bir fikir oluşturmasın talihli arkadaşlarda

• Banned

Merhaba
    Geçmişe dönük aşı bilgilerimizi e nabızdan göremiyoruz. Dosyasını taşıyanlar nasıl yol izlediler.
    Biz şimdiden evrak süreci araştırmalarını yapıyoruz.

• İyi günler. İki sorum var. Birincisi, DS-260 formunda belirttiğim eğitim kısmında değişiklikler yapmam gerekiyor. Bu konuda KCC ile yazışmalarımı nasıl yönlendirmem gerekir? İkinci olarak, daha önce konsoloslukların mülakatlarda ne kadar ilerlediğini gözlemleyebileceğim bir web sitesine eriştim, ancak orada görüntülenen bilgilerin doğruluğundan emin değilim. Beni daha güvenilir bir bilgi kaynağına yönlendirebilir misiniz?

• @GULTENCAYOGLU merhaba
    benim dosyam hong kongta, ben antikor testi yaptırdım, sonuçlarını imzalı kaşeli aldım. Eksik olan aşıları vurundum (yakın zamanda foruma da güncelleme geçeceğim). Ancak sizin konsolosluğunuzun muscat olduğunu görüyorum. Durumun farklı olacağını düşünüyorum. Muscatta ki sağlık muayenesi ile iletişime geçebilirsiniz veya muscata taşıyan bir arkadaşın bilgilendirmesi sizin için daha doğru olur.

• Numaram 18 binlerde, mülakat gelemeyebilir, DV-2026 green card başvurusu yapabilir miyim?

• @GULTENCAYOGLU, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba
    Geçmişe dönük aşı bilgilerimizi e nabızdan göremiyoruz. Dosyasını taşıyanlar nasıl yol izlediler.
    Biz şimdiden evrak süreci araştırmalarını yapıyoruz.

Merhaba, Muscatta mülakata girecekseniz bence sadece antikor testi yaptırıp kaşeli imzalı alın ve Ingilizceye çevirtin. Eksik aşıları Muscattaki klinikte halletmeniz daha mantıklı olacaktır. Ellerinde olmayan aşılardan muaf tutup raporunuzu veriyorlar zaten 🙏🏼

• Banned

Kendimde sağlık sektöründeyim. Kamu hastanesinde çalışıyorum. Buradan halledebileceğim birşey varsa tamamlayıp gitmek isteriz açıkcası.. Çocukluk dönemi aşılarım tam,covid 4 doz yaptırdım,hepatit aşısı da yapılmıştı. Ama diğerleri yok. Üst üste bu kadar aşı yüküde almak yan etki yapmıştır sanıyorum.

• Merhaba bir sorum olacak size
    E-devletten aldığımız Formül a belgesinde soyadım kızlık soyadım olarak görünüyor ama nüfusa kayıtlı olduğum il eşimin bilgileri ile değişmiş bu doğru bir belge mi oluyor yoksa Formül A'da da evlilik soyadım mı yazmalı?

Vukuatlı kayıt örneğinde evliliğim görünüyor ve eski ve yeni soyadımla da belge üretebiliyorum sanırım o kısımda sıkıntı yok.

• @GULTENCAYOGLU, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Kendimde sağlık sektöründeyim. Kamu hastanesinde çalışıyorum. Buradan halledebileceğim birşey varsa tamamlayıp gitmek isteriz açıkcası.. Çocukluk dönemi aşılarım tam,covid 4 doz yaptırdım,hepatit aşısı da yapılmıştı. Ama diğerleri yok. Üst üste bu kadar aşı yüküde almak yan etki yapmıştır sanıyorum.

Eğer Türkiyede aşı olacaksanız klinik sadece üzerinde yapılan aşının etiketinin yapıştırıldığı aşı karnelerini kabul ediyor. Bunun dışında kaşeli imzalı olsa bile herhangi bir çıktı kabul etmiyor, buna göre orgabize ederseniz bir sorun olmayacaktır 🙏🏼

• @gizemctr, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba bir sorum olacak size
    E-devletten aldığımız Formül a belgesinde soyadım kızlık soyadım olarak görünüyor ama nüfusa kayıtlı olduğum il eşimin bilgileri ile değişmiş bu doğru bir belge mi oluyor yoksa Formül A'da da evlilik soyadım mı yazmalı?

Vukuatlı kayıt örneğinde evliliğim görünüyor ve eski ve yeni soyadımla da belge üretebiliyorum sanırım o kısımda sıkıntı yok.

Merhaba, biz ne olur ne olmaz eşim için bahsettiğiniz 2 versiyonunu da hazırlayıp yanımıza aldık. Kolayca çıkıyor zaten bu belgeler bence siz de her ikisini de alın aklınızda soru işareti kalmasın 🙂

• @Ben-Batur Ben de öyle düşündüm ama formül a belgesinde versiyon yok maalesef tek belge veriyor.
    Vukuatlı olanı iki versiyon alabiliyorum.

• @Ben-Batur merhaba bu Hong Kong içinde geçerli mi?

• This post is deleted!

• @gizemctr
    ''Vukuatlı kayıt örneğinde evliliğim görünüyor ve eski ve yeni soyadımla da belge üretebiliyorum sanırım o kısımda sıkıntı yok.''

diğer belgelerin değişip formül a nın değişmemesi (formül A da, hem kızlık soyadı hem de yeni soyadınızla belge oluşturamamanızın) sebebi bence formül A nın değişmeyecek olması olabilir belki. Yani doğduğunuzda kızlık soyadına sahiptiniz, yeni soyadına değil. Ondan dolayı vermiyor olabilir, tabi bu benim düşüncem. Siz yine de bu durumu NVİ ye danışın.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

81

50.6k
Users

4.8k
Topics

473.7k

| | | |