Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz:
-
@lale-demir
Vize sürecinin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması..İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin DV2025 excel tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi
Selamlar ...
Bucketlist..Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
Sürecinizde başarılar...🍀 -
@Mustafa-Bayram Mustafa bey çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun. Selamlar.
-
Bir executive order'a bakar bu arada. İsterse tüm ülkeye tüm immigrant girşini durdurabilir. Covid zamanı yaptı bunu. Şimdi bizim gibi 20K+ olanlar için en büyük tehlike büyükelçiliklerin Trum etkisiyle bürokrasiyi arttırıp gecikmelere yolaçması olarak görüyorum.
-
-
@bahasever , Siz Artik Amerikadasiniz.
-
@deebee yani toplamda kaç kişi bize almış tr den
-
@Emre-Kurtulmuş Teşekkürler
-
@crazycells merhabalar tekrardan birşey sormayı unutmuşum meslekten katılcagım için hangi belge götürmem gerekiyor sgk hizmet dokumu barkodlu belge degıl mi ?
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
Sayılarla DV2025
-
@ahmeterol1912 Cutoff zımbırtısı Ankara için hiç önemli değil İsterse 30 bin olsun Ankara hala 3-5 binlere mülakat veriyor çünkü.
-
@mehmetdmn25 tayland 2024 kazananları için eu dan 47 kişiye randevu verdigini nerede gördünüz acaba ? bende sanırım bk ya taşıyacağım. eşim asıl talihli beni henüz dosyasına eklemedi bende ds260 formu doldurmadım ne yapmam gerekiyor.
Ve dosyasına ekledikten sonra mı dosya taşıma için mail atmamız gerekiyor acaba ? -
@dehaningizemi Buradan bakabilirsiniz
-
@dehaningizemi, içinde söyledi: Sayılarla DV2025
@mehmetdmn25 tayland 2024 kazananları için eu dan 47 kişiye randevu verdigini nerede gördünüz acaba ? bende sanırım bk ya taşıyacağım. eşim asıl talihli beni henüz dosyasına eklemedi bende ds260 formu doldurmadım ne yapmam gerekiyor.
Ve dosyasına ekledikten sonra mı dosya taşıma için mail atmamız gerekiyor acaba ?Öncelikle surecinizde bol şans.
Link 1. Cevapta verilmiş. Ama ben eksik bilgi vermişim onuda buradan düzeltmiş olayım. BK son üç yılın (22_23_24 (temmuz)) toplam EU'ya verdiği vize 47 kişidir.
Ds 260 formuna eş ekleme bilgileri formda örnekleri mevcut. Açıkçası bu konuda araştırma yapmadığım için bilgi sahibi degilim. Ama tek bildiğim randevu alana kadar formu actirmamaniz. -
@misha90 biliyorum hocam ankara da benim umrumda değil
-
@mehmetdmn25 nasıl 3 yıla toplamda 47 kişimi ben sadece 2024 kazananlarına baktığım zaman 80 küsür gördüm ss olarak gönderir misin hocam
-
Merhabalar case numberım 3200 lerde tahmini hangi tarihlerde randevu almış olabilirim
-
@ismail-Tardu dostum selamlar bu tamamen Ankara'daki konsolosluğun çalışma şekline bağlı her sene değişkenlik gösteriyor. ancak ve ancak görülen değerlendirmelere göre her sene performans olarak daha geriye gidiyorlar benim tahminimce mart sonu gibi anca alırsın. ama tabi bunu bilemeyiz belkide ocakta alırsın belkide temmuzda.
bizim isimlerimizin altında yazan dosya numaralarımız gibi sende profilinden kendi numaranı yani imzanı yazmayı unutma bol şans dilerim
-
@dehaningizemi hayır sadece EU bölgesine verdiği vize sayısından bahsetmiştim ek gönderiyorum.
-
@ismail-Tardu Tahmin istiyorsan 2025 nisanda mail alırsın haziranda mülakata girersin bence
-
Sıralama numaram 32XX Sizin sıra numaranıza göre o zaman size hiç sıra gelmez
-
@ismail-Tardu mülakat gelmez hatta sürecinizi imzanıza taşımazsanız eğer muhtemelen forumda da çok kalamayacaksınız.
-
@gucarslan imzayı nasıl yapmam gerektiğini bilmiyordum şimdi yapmış oldum ve ayrıca neye göre sıranın bana gelmeyeceğini düşünüyorsunuz
-
@mehmetdmn25 bu istatistikler 2024 yılına mı ait oluyor total yoksa total 3 yılı ?
- görselde 1 adet kırmızı var 22 23 24 yıllarında sadece 1 tane mi red verdiler ?
-
@ismail-Tardu imzan isminin altında yazan dosya numaran
ds260 formun gibi yani olmuş imzan sıkıntı yok süreçte başarılar dilerim -
Muhtemelen doğru yere yazmıyorum ve bunun için özür dilerim ama dosya taşıma ile ilgili kapsamlı bilgiye nereden ulaşabilirim? Özellikle masrafları bilmem gerekiyor. Sanırım Ankara için dosya sıram "biraz" yüksek
-
@onurkaptan Geçmiş senelerin "mülakat deneyimlerine" ve "greencard lotosu aşamaları" başlıklarına bakabilirsiniz
-
@ismail-Tardu, içinde söyledi: Sayılarla DV2025
@gucarslan imzayı nasıl yapmam gerektiğini bilmiyordum şimdi yapmış oldum ve ayrıca neye göre sıranın bana gelmeyeceğini düşünüyorsunuz
Önceki senelerin tecrübelerine göre. Her sene kötüye giden bir Ankara var. Geçen sene 6-7bin ile kapattı. Bu sene 3binle kapatırsa hiçkimse şaşırmaz.
-
@EzgiLera merhaba, 55 bin olan vize sayısı 51350'ye düşmesi ne anlama geliyor. her yıl yaşanan klasik bişey mi? yoksa ilk kez mi oldu
-
@ipekc, içinde söyledi: Sayılarla DV2025
@EzgiLera merhaba, 55 bin olan vize sayısı 51350'ye düşmesi ne anlama geliyor. her yıl yaşanan klasik bişey mi? yoksa ilk kez mi oldu
Normalde vize sayısı 50bin. Ancak 5bin NACARA kotası da DV için ayrılıyor ve 55bin oluyor. Her sene farklı. 54bin küsür oluyor genelde. Ama ben ilk kez bu kadar az olduğunu gördüm sanırım. Önceki seneler için çok dikkat etmedim çünkü herkes vizesini alıyordu eskiden current olduğunda.
Benzer Başlıklar
58
49.1k
Users
4.7k
Topics
468.6k