Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Eşime green kart çıktı henüz DS260 ı doldurmadık. Case numaramız 5 binlerde. Gördüğüm kadarıyla ekim ayı gibi vize görüşmesine çağrılır deniliyor. Sorum şu vize görüşmesine case numaram aktif olduktan sonra herhangi bir vakitte(eylül 2019 a kadar)gidebilirmiyim. Yoksa net tarih belli mi? Yani ekim 2018 ayında halletmem mi gerekiyor.Şimdiden ilginiz ve cevaplarınız için teşekkürler.

  • Yasaklı

    @enverarat Vize görüşmesine çağrılmanın aktif olması ve süresi içinde söyledi:

    Eşime green kart çıktı henüz DS260 ı doldurmadık. Case numaramız 5 binlerde. Gördüğüm kadarıyla ekim ayı gibi vize görüşmesine çağrılır deniliyor. Sorum şu vize görüşmesine case numaram aktif olduktan sonra herhangi bir vakitte(eylül 2019 a kadar)gidebilirmiyim. Yoksa net tarih belli mi? Yani ekim 2018 ayında halletmem mi gerekiyor.Şimdiden ilginiz ve cevaplarınız için teşekkürler.

    eğer görüşmeye biraz daha gec gitmek istiyorsanız ds260 formunu biraz daha gec doldurabilirsiniz.(2019 eylü e cok yaklaşmasın).ds260 formunu gec doldurunca görüşmenizin ne kadar sarkacağı belli olmuyor ve verilen vize sayıları sınırlıdır.
    formu gönderdikten sonra: https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html, adresinden sınır(cut off) sayıları acıklanacak,acıklanan bu cut off sayısı sizin c.n numaranızı kapsıyorsa(büyükse) görüşmeye gideceksiniz.
    cut off acıklandıktan sonra numaranız aktif olduysa,bu durum size gelen bir mail ile haber verilecek ve siz dvlottery.state.gov sitesine c.n numaranız ile girerek görüşme tarihini öğreneceksiniz.sorularınızı lütfen :https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari/642 başlığı altında sorunuz.


  • İlginiz için teşekkürler.Dediğiniz üzere ds260 doldurduktan sonra c.n de cut off sınırları içinde ve mail yoluyla haber verildikten sonra görüşme tarihinde gitmezsek artık görüşmeye çağrılmıyormuyuz acaba.Hakkımızı kaybediyormuyuz.Çünkü ds260 geç doldurmak riskli gibi dediğiniz gibi.Dediğiniz başlık altındada bundan sonraki sorularımı yazarım.yeniden Çok teşekkürler.

  • Yasaklı

    @enverarat Vize görüşmesine çağrılmanın aktif olması ve süresi içinde söyledi:

    İlginiz için teşekkürler.Dediğiniz üzere ds260 doldurduktan sonra c.n de cut off sınırları içinde ve mail yoluyla haber verildikten sonra görüşme tarihinde gitmezsek artık görüşmeye çağrılmıyormuyuz acaba.Hakkımızı kaybediyormuyuz.Çünkü ds260 geç doldurmak riskli gibi dediğiniz gibi.Dediğiniz başlık altındada bundan sonraki sorularımı yazarım.yeniden Çok teşekkürler.

    hayır ,görüşmeye gitmezseniz hakkınızı kaybetmiyorsunuz.elçiliğe mail atıp yeni bir görüşme alabilirsiniz.


  • DV2018'deki olma ihtimaline karşı bence DS260 formunu doldurmayı geciktirmeyin. Çünkü 2018'de, bahsettiğiniz case no'lara sıra Ekim ayında değil Aralık ayında geldi.


  • Merhaba bu senenin kazananlarından biriyim öncelikle çok faydalı bir iş yapıyorsun emeği geçen herkese çok teşekkür ederim kendi Adıma ds-260 formumu 23 mayısda doldurup gönderdim case no:2019EU000002xx bu şekilde acaba tahmini olarak ne zaman mail gelir hergün aralıksız girip bakıyorum acaba geldim diye sizinde bileceğiniz gibi greencard çıktığından beri insan başka birşey düşünemiyor heyecan hep üst seviyede cevap verirseniz çok sevinirim kazanan herkesi kutluyorum.Sürekli evrene pozitif enerji yollayın bu benim totemim 🙂 ben bu şekilde kazandığımı düşünüyorum gerçekten isteyipte çıkmayan varsa yılmasın her sene tekrar göndersin ve pozitif olun çıkıcak değin tekrar teşekkür ederim iyi günler 🙏

  • Yasaklı

    @tolunay 2018 eylül'ün ikinci haftası acıklanır,ekimde de görüşmeye cağrılırsınız buyuk ihtimal!

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @tolunay Vize görüşmesine çağrılmanın aktif olması ve süresi içinde söyledi:

    Merhaba bu senenin kazananlarından biriyim öncelikle çok faydalı bir iş yapıyorsun emeği geçen herkese çok teşekkür ederim kendi Adıma ds-260 formumu 23 mayısda doldurup gönderdim case no:2019EU000002xx bu şekilde acaba tahmini olarak ne zaman mail gelir hergün aralıksız girip bakıyorum acaba geldim diye sizinde bileceğiniz gibi greencard çıktığından beri insan başka birşey düşünemiyor heyecan hep üst seviyede cevap verirseniz çok sevinirim kazanan herkesi kutluyorum.Sürekli evrene pozitif enerji yollayın bu benim totemim 🙂 ben bu şekilde kazandığımı düşünüyorum gerçekten isteyipte çıkmayan varsa yılmasın her sene tekrar göndersin ve pozitif olun çıkıcak değin tekrar teşekkür ederim iyi günler 🙏

    DV2019 bulten bilgisi Agustos'un ortasinda aciklanacak, ilk ay mulakat alacak kisilere bilgiler buyuk ihtimal Agustos sonuna kadar gonderilmis olur.


  • @başkan teşekkür ederim çok saolun


  • @crazycells saolun ilgilendiğiniz için teşekkürler 🙏


Benzer Başlıklar

  • 4
  • 90
  • 1
  • 2
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

85
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum