@suzmanoglu, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak
@Emre-Birand-Karabayraktar Merhaba, Virginia da DMV ye ehliyet icin basvurdugunuzda sinava turkce girmek istediginizi soylerseniz sinava turkce girebiliyorsunuz. Road test e ne yazik ki tek gitmeniz gerekiyor. Yaniniza kimseyi alamiyorsunuz, esimin ingilizcesi iyi degildi ve yanina ben cevirmen olarak gitmek istedim yol testinde izin vermediler. Ama esim yol testinden gecti, sorun yasamadi. Ama benim tecrubeme gore sinava DMV kitapcigini detayli okuyarak girereseniz rahatlikla gecersiniz. Ayrica internette bir suru online sinav var onlarin bir kacini deneme amacli yaparsaniz sinava girmeden once eksiklerinizi gorebilir ve DMV kitapciginda o konulara daha fazla zaman ayirabilirsiniz. Yol testi de cok zor degil bir iki youtube videosu size fikir verecektir. Yazili sinavda ilk 10 soruda trafik isarteleri ile ilgili hic hata yapmamaniz gerekiyor. Eger bir hata yaparsaniz yazili sinavdan kaliyorsunuz ve en fazla uc defa yazili sinava girme hakkiniz var. Uc defada da yazili sinavdan kalirsaniz 100 usd vererek online egitim almaniz gerekiyor DMV nin onayladigi bir driver schooldan, sonra bu sertifika ile tekrar uc defa yazili sinava girebiliyorsunuz. Basarilar.
Bilgilendirme için teşekkürler. Bu bilgileri ben de merak ediyordum. Acaba A2 ile ilgili de bilginiz var mı? B ve A2 ehliyetim var orada ikisini de yazılı sınavla almak mümkün müdür acaba?