@Зи-Лола @Muhtaradana'nın son iletisinde verdiği linkten denediniz mi?
-
@Зи-Лола @Muhtaradana'nın son iletisinde verdiği linkten denediniz mi?
-
Gida olarak en ucuz ( Aldi's )
Biraz daha pahali ( Top's )
Tabiki kalite biraz daha artarak fiyatta artiyor sonra ( Wegmans..)
Bu uclu arasinda gidip geliyorum genelde taze meyve ve sebzeler icin..Onun disinda tabiki (International food market )genel olarak turk gidalari satiyor tc deki hemen her gidayi bulabiliyorum orada da diger butun ihtiyaclari ise oradan aliyorum fiyatlarda oldukca uygun..
Giyim kusam olarak cogunlukla ( jc penney ) , ( macy's ) ,( dicks ) her ihtiyacimi karsiliyor..Daha ucuz olarak tabiki ( Walmart )..Elektronik ve ev malzemeleri vb. icin genelde yine Walmart,.( Lowe's ) ve ( Best buy ), ( Target ) yeterli oluyor. ( Family dollar ve Dollar general ) favorim ,kalite olarak ucuz ama bazen cok ise yarar seyler de bulabiliyorum oralardan onlarada ugramayi seviyorum aralarda eglenceli oluyor.Suan icin aklima gelenler ve rutin olarak alisveris yaptigim yerler bunlar.. -
-
Home
Bu siteyi inceleyin.
-
@MySea, içinde söyledi: Fareler icin ilac/zehir onerisi
MouseX 6-Count Throw Packs Mouse Killer MouseX 6-Count Throw Packs Mouse Killer
6-Count Throw Packs Mouse Killer
Bu urun fareleri uzaklastiriyor. Ama yakalamak icin sanirim tuzak almaniz lazim, ozellikle evin icinde olduklari icin.
-
Merhaba ABD de yaşayan arkadaslarima selam olsun öncelikle 🙂 ABD de yaşayan bana yardım edebilecek birine ihtiyacım var yada bir fikir de olur walmartta beğendiğim ürünleri benim yerime adresine teslim alıp Türkiye'ye kargolayacak birine ihtiyacım var yada nasıl olur bilmiyorum en basitinden tencere seti beğendim Türkiye'de çok pahalı walmartta beğendiğim fiyatını uygun bulduğum ürünler var nasıl Türkiye'ye getirebilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim iyi günler 🙂
-
Ben de buraya yaptığımız onlarca alışverişlerden en güncelini yazayım
1- 4x1L St. Pellegrino Maden suyu
2- 3 lb. Russet Patates
3- 2.4 lb çekirdeksiz yeşil üzüm
4- 2 adet limon
5- 2 adet Cocoa Puff Kahvaltılık Gevrek
6- 2 adet Lay's Classics
7- 1 adet president tereyağ
8- 2 adet artesano 1lb ekmek
9- 1.9lt Silk Badem SütüToplam 43.25$
-
@yekta bir sınırı var mı acaba. Kendinizle kac adet lens götürdünüz ?
-
@Edelweiss Amex Gold ile Nordstorm’dan alisveris yapmistim ve taksit imkani sundugunu fark ettim. Dusuk de olsa bir faiz aliyor. Ucak bileti alirken Amex travel’i kullanirsaniz da taksit yapabiliyorsunuz.
-
Merhaba,
Amerika'da bir yıllığına J-1 vizesi ile ikamet etmekteyim. Vize sürem dolduğunda Türkiye'ye dönerken Amerika'dan vergisini ödeyerek satın almış olduğum bilgisayar, telefon vb. elektronik ürünlerin vergi iadelerini alabilir miyim? Avrupa'daki gibi bir Tax Free sistemi geçerli midir? Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Saygılarımla -
-
-
@knnrn, içinde söyledi: supurge nerden bulabilirim?
@hasbelkader, içinde söyledi: supurge nerden bulabilirim?
Biraz tuhaf gelebilir ama supurge bulamiyorum. Turkiye de evlerde annelerimizin kullandigi supurge otundan yapilan geleneksel supurgeyi New Jersey de bulabilecegim bir yer biliyor musunuz?
Biz şundan aldık, evin içinde çok kullanışlı: https://www.amazon.com/Dustpan-Cleans-Handle-Kitchen-Upright/dp/B07CNQBPCG/
Çalı süpürgesi çok yaygın bulunan bir şey değil ama şöyle ucuz bir tane var: https://www.amazon.com/Rubbermaid-Commercial-Heavy-Duty-Warehouse-Broom/dp/B005KD99TU/
Bu nisbeten daha uygun fiyatli. Tesekkurler..
-
@paşa bir adanalı olarak bunu begendim 😇 inş açarsınız kebapçınızı
-
Toplu olarak bir liste bulamadim o yuzden baslik acmak istedim. Asagidaki sekilde bir liste buldum, belki ise yarar.
Top 10 turkish restaurants in USA, october 2024 - Restaurant Guru Top 10 turkish restaurants in USA, october 2024 - Restaurant GuruExplore full information about turkish restaurants in USA and worldwide. View ratings, addresses and opening hours of best restaurants.
-
@MySea şimdi bi de online da %50 indirim yapmışlar
-
@MySea Tesekkur ederim
-
Zioro Diamond Jeweler is a leading diamond jewelry shop in the heart of New York, NY, specializing in unique pieces. We design and manufacture all types of jewelry at affordable prices. Visit our website to choose from our wide range of Gold & Diamond Rings, Earrings, Pendants, Bangles, Bracelets, Necklaces.
-
Hemen sıcağı sıcağına gelişmeleri aktarayım..
Dün Carter’s da %15 Cash Back görünce dayanamadım sitesinde de %60 yakın indirim kuponu verdiler. Görünce dayanamayıp daldık alışverişe.
Arkadaşlar Rakuten’in en güzel yanı kullandığınız Browser eklentisi girip nette olaşırken farkında olmadığınız üründen dahi indirim alabiliyorsunuz. Amazon’dan bir ürün alacağınız zaman sağ üstten bu sitede şu fiyat diye bildiri çıkabiliyor veya favori markalarınızdan acayip süper kuponlardan haberdar olabiliyorsunuz.
Kanıtlarını da aşağıya bırakıyorum!
alt text
Uzun süredir içerde bekleyen paramı çektim.
Paypal’dan gelen ödemem…
Eşit: imla ve güncelleme
-
@sigmoidalmammal bakalım becerebilecekmiyim üstadım sağolsun insallah bulurum yerel bı çiçekçi online ödemeli ve New jerseyde
Turkiye'den Amerika'ya Urun göndermenin yolları?
-
Merhaba,
Bu konuda başlık varmi bilmiyorum ama benim sorum;
Amerika'da satisini yapmak istediğim ürünleri, Turkiye'den getirtmenin en ucuz yöntemleri nelerdir?
Ornegin: 20-30 koliBu isi yapan veya bilgisi olan yardimci olursa sevinirim.
-
Bu siteyi inceleyin.
Benzer Başlıklar
74
46.7k
Users
4.6k
Topics
458.0k