Amerikan vatandasiyim, arabam ve isim var ancak greenkartla esim turkiyeden geliyor ve 6 aylik kirada kalabilecegimiz oda veya ev ariyoruz. Eger tanidigi olan varsa bana ulassin lutfen.
-
-
@snmsnm Gecmis olsun! Sizin hem oncology hemde gynecology alaninda uzman bir doktor/clinic bulmaniz lazim. Bu tur uzmanlari genellikle kanser merkezlerinde bulabilirsiniz. Digerleri bu alanda cok uzmanlasmis olmuyorlar. Eger primary doktorunuz veya family doktorunuz varsa, kendisinden sizi bu alanda uzman bir doktora refer yapmasini isteyin.
-
Herkese Merhaba,
Baltimore’daki White Marsh Mall içinde bulunan şeker kioskumuzu devretmek istiyoruz. Detaylar için aşağıdaki mailden iletişime geçebilirseniz daha fazla yardımcı olabilirim. Ayrıca Mall’un linkini de ekliyorum inceleyebilirsiniz. https://www.whitemarshmall.com/
[email protected] -
CDC / Kas 21
CDC: Listeria Outbreak Linked to Peaches, Nectarines, and Plums CDC: Listeria Outbreak Linked to Peaches, Nectarines, and Plums
Don't eat recalled whole peaches, nectarines, and plums.
-
-
@Meursault günaydın iş arıyorsun da sen kimsin necisin hangi iş kolunda arıyorsun. Hangi işlerden anlarsın. Bunu da açıklarsan ozaman sana yardımcı oluruz. Fakat bu şekilde ne iş olsa yaparım kafasında amerika da iş bulamazsın. Ayrıca sen türk toplulukları var sosyal medya da onlara üye oldun mu önce sen hangi adımları attın ona göre sana yol gösteririz. Ancak damdan düşer gibi ben iş arıyorum dersen kusura bakma kimse dönüp bakmaz. Elinde hangi evrakların var ssn yok mu - çalışma vizen yada oturum iznin. Forumu 3 yıldır kullanıyorsun. Hiç mi bu forumdan insanlarla irtibat kurmadın. Anlatmak istediğim sen adımlar atmadığın sürece senin önüne kimse hazır bir şey koymaz. Türkiye de amca - dayı ilişkileri ile hayat sürdüysen yada ailen herşeyi önüne koyduysa ozaman geçmiş olsun amerika da bunlar işlemez.
-
@Meursault merhaba iş arayışınız ne durumda bilmiyorum eğer hala bulamadıysanız Onin Staffinge gidip tugberk onder adını vererek başvurup 1 hafta içinde işe başlayabilirsiniz işler genel olarak warehouse olucaktır bilginize
-
-
-
E-2 Vizesine Uygun. Burlington - North Carolina'da Ortalama 12,000 USD Aylık Cirolu ANAHTAR TESLİM Mediterranean (Akdeniz) Healthy Fast-Casual Restaurant. Aylık Ciro Potansiyeli 20-25,000 Dolar Civarıdır. Kendiniz Calıştığınız Takdirde Aylık Net Kazanç Şu An İçin Ortalama 5-6,000 USD Civarındadır. Restoran Şu Anda Aktiftir ve Çalışmaktadır.
Burlington - North Carolina'da Bekarlar İçin Kiralık Evler 500 USD, Aileler İçin Evler 1000 USD Civarındadır.
Devren Kiralık Fiyatı 80,000 USD. İlgilenenler Forum Üzerinden İletişime Geçebilirler.
-
25 Eylul 2023 itibariyle her adres icin 4 adet ucretsiz evde test kiti dagitimi baslamistir! Test kitlerinizi su adresten siparis verebilirsiniz:
HHSCOVID.gov - Free at-home COVID-19 tests COVID.gov - Free at-home COVID-19 tests
Every U.S. household is eligible to order 4 free at-home COVID-19 tests.
-
İlk etapta aile dostumun yanında kalacağım fakat çok yük olmamak adına ayrı bir oda kiralamayı planlıyorum.Eğer kasım ayının ortasında yada sonuna doğru odası müsait olan olur ise bana ulaşabilir.Teşekkürler.
(Green card mülakatım olumlu geçti ilk girişimi ekim sonunda yapacağım)
-
-
3 ve 1,5 yaşındaki kız çocuklarının bakımında anneye yardımcı olmak üzere yatılı bakıcı arıyoruz. Evimiz de misafir odasında kalıp diğer yaşam masrafları da tarafımızca karşılanacaktır. Detayları görüşmek için [email protected] adresine yazabilirsiniz.
-
CDL A takım Şöförü Ananıyor.
Columbus Ohio şehrinde uzun yol şöförü arıyorum
80 cpm
Sağlık sigortası
1 hafta ücretli tatil4 yada 5 gün yolda geçiyor
Hafta sonu eve gelinirBeni arayın
Teşekkür
-
Amerika'da yaşayanlar için online İngilizce özel ders programı:
Kişiye özel program: (5 gün/hafta, 1 saat) 4 ay içinde günlük konuşma seviyesi (sıfırdan başlayarak) Online pratik materyaller Dersler konuşma pratiği üzerine kurulmuştur Öğrenme hedefi akıcı konuşma 7/24 iletişim ve destek
Başlangıç seviyesi için:
IELTS/TOEFL sınavlarına hazırlık dersleri Aylık $250
-İletişim +905462130229
Diğer detaylar ve ücretsiz tanışma dersi için mesaj atabilirsiniz. -
@serdareskici, içinde söyledi: 9-11 Eylül arası New York Uygun Fiyatlı Otel/Airbnb Önerisi
New Jersey'de kalıp git gel yaparım derseniz Edgewater'da Homewood Suites by Hilton'u öneririm.
Fiyatı birçok otele göre makul. Odalarda mutfak mevcut ev konforunda.
Otelin önünden otobüs geçiyor ve manhattan a ulaşım çok kolay.
Ayrıca diğer 2 avantajı araç kiralayacaksanız otoparkı ücretsiz ve kahvaltı mevcut.Teşekkür ederim cevabınız için. Otelden NY merkez 30 km gözüküyor. Siz bu otelde konakladınız mı ? Otobüsün ücreti ne kadar ? Şehir değiştirdiğimiz için ücret ona göre yüksek olabilir diye düşündüm ondan soruyorum. Bir de akşam otele dönüşte her saatte oluyor mu sık aralıklarla ?
-

California'da kalacak yer ariyorum
-
Merhaba,
Ayın 29'unda H1B vize mülakatım var. Geldiğimde geçici kalabileceğim bir yer arıyorum. Öncelik sıram Fremont, San Jose, Palo Alto çevresi.
Şimdiden çok teşekkürler
-
crazycells

Benzer Başlıklar
64
36.8k
Users
5.5k
Topics
399.3k