DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

• @tufank Aynen o avukatın videosu denk geldi ordan gördüm bilgisi olan var mıdır diye yazdım bahsedilmediğini görünce. Yılın başlangıcında genelde farlı tablolar baz alındığı söyleniyor ama sanki bundan sonra artık böyle olacakmış gibi bahsetti sanki videoda o yüzden yazdım

• ⭐⭐⭐

@nbbyr umarım uzun bir süre B tablosu baz alınır çünkü A tablosuna göre daha ileride.

• ⭐⭐

@tufank bey şimdi internette gezinirken gördüm, Av.Muhammed Üzüm sitesinde PD için şöyle bir ibare var.

"Öncelikli tarih (priority date) ne anlama gelmektedir?
    Öncelik tarihi I-140 dilekçenizi gönderdiğiniz tarihtir. Bu tarih daha sonra statü düzenleme başvurusunda bulunabilmeniz için öncelik tarihinizin ne zaman güncel olabileceği konusunda size makul bir tahmin verecektir. "

LC değil miydi PD tarihimiz? BDV'nin sayfasından kontrol ettiğimde LC doldurulma tarihi diye yazıyor. Acaba I-140 aos yapanlar için mi pd oluyor?

• ⭐⭐⭐

@selamibasaran EB kategorilerinin hepsinde durum aynı değil. Bir iş teklifi / LC gerektirmeyen kategorilerde I-140 doldurulma tarihi PD oluyor. ( Mesala EB-2 NIW vizesi). Bizim gibi LC gerektiren EB kategorilerinde LC'nin gönderildiği tarih PD'miz oluyor. Bizim için önemli olan LC'nin doldurulma tarihi yani.

Bahsettiğiniz avukatın sitesine baktım, bu bilgiyi hatalı girmişler. EB3 için bu açıklama doğru değil.

Screenshot 2023-11-07 at 13.55.15-duzeltne.jpg

• ⭐⭐

@tufank Evet aynen ben de burdan aldım bilgiyi zaten. Şimdi oldu. Derin bir oh çekebiliriz. 🙂

• ⭐⭐⭐

daha henüz erken ama gözler Perm Processing Times tablosu ve Aralık 2023 bülteninde. Ayın 10'u ile 15'i arası açıklanır sanırım. Bakalım bir ilerleme olacak mı.

• @tufank november 2023 ve 337 gun olarak tahminimi birakayim buraya 🙂
    bultenin gec aciklanmasi iyiye isaret her zaman. tarihleri oteliyorlar diye yorumlayabiliriz(ytd). fazla aksiyon almayacaklarsa bugun ya da yarin aciklarlar. olumlu dusunelim...

• ⭐⭐⭐

@btek14 ben de tahminimi bırakayım. Analyst Review - LC file tarihi December 2022 olan dosyalara bakarlar, ortalama süre de 320 gün olur. developer dertlerini çözmüştür umarım tek seferde doğru bir şekilde yayınlar 🙂

bülten konusunda katılıyorum, erken açıkladıkları zaman "kalsın böyle şimdi kim uğracak hesaplamalarla" diye bir konuşma geçiyor sanırım içeride 🙂

• @tufank her sey olur ama developer sakasi olmadan olmaz 🙂 bakalim bize neler hazirladi bu ay?

bu arada bugun tatil o sebeple bugun aciklanmasi cok zor. cuma da veterans day o gun de beklemeyelim.

• ⭐⭐⭐

@btek14 13'ü Pazartesi tatil dönüşü olduğu için toparlayamazlar 🙂 Haftaya salı ya da çarşamba açıklanır sanırım, hayırlısı.

• @tufank bu is sali sallanir carsamba carsafa dolanira dogru gidiyor :), hayirlisi...

sevimsiz bir shutdown olayi da var, insallah yine anlasirlar.

• 466e7ffc-9b13-4678-91b7-494f7fcf4ba1-image.png

Evet tablo aciklandi. December 2022 ve 338 gun olarak gozukuyor. Audit suresinde bir hata var gibi gozukuyor, muhtemelen 1-2 sefer bu tablo degisip son halini alir.

• ⭐⭐⭐

@btek14 yine hatalı yazmış arkadaş 🙂

Sanırım Audit review 455 gün olacak. Daha önceki ortalama değerlendirme süresi 489 gündü.

LC ortalama değerlendirme süresi 338 gün olmuş. Daha önce 326 gündü.

• @tufank her ay 10-12 gun sekilde artiyor. Audit konusunda kesin bir hata var dedigin gibi 4 olacak bastaki rakam. 10 gune toparlar tablo 🙂

• ⭐⭐

@tufank Hocam şu arkadaşa basit bir excel formulü gönderelimde tarihleri doğru çıkartsın. 😃

• @selamibasaran
    Formülü silip hücreye manuel giriş yapar o...

• @btek14 ıyı gunler bısey soracaktım.bu 338 gun number of days to process perm pwd ve lc surecının tamamını mı kapsıyor yoksa sadece lc suresımı acaba?

• ⭐⭐⭐

@deckerloki ortalama LC değerlendirme süresi bu paylaştığımız rakamlar. PWD süreçleri , gelen dosya sayıları & onaylar için aşağıdaki tablo baz alınıyor.

Screenshot 2023-11-08 at 11.51.26.png

• ⭐⭐⭐

@selamibasaran adam giriş yaptıktan sonra kontrol etmiyor rakamları. kaydedip çıkıp servise koşuyor 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

83

47.0k
Users

4.7k
Topics

459.6k

| | | |