Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

• Selamlar,

Şafak bekleyen herkese bol sabırlar diliyorum. Bende sürece yeni dahil olanlardanım.
    hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

• @Aleras kendi sorumu kendim cevaplayim cok sukur PWD onayi geldi ve reklam asamasina gectik 🙂 Kategorim EB-3 skilled olacak. EB-2 icin zorladik ama pozisyon icin maas biraz yuksek geldi avukat riske atmamak adina EB-3 ten ilerleyelim dedi ve surecimiz baslamis oldu. Hepimiz icin hayirlisi olsun..

• Merhaba arkadaşlar Trump 43 ülke sanırım seyahat yasağı getirecekmiş doğru mu bilmiyorum ne düşünüyorsunuz Türkiye için de yokmuş

• ⭐⭐

@Duygu-Çelik Neyse ki bu masada yokuz :))
    08a9e982-3b22-481c-b358-57d49d941a05-image.png

• @Riethian Evet ben de gördüm bu listeyi bu bizim açımızdan iyi mi acaba ?

• @Duygu-Çelik

Olumlu ya da olumsuz bir etkisi olmaz. Kota artmadığı sürece bir etkisi olmaz hiçbir gelişmenin. Belki lotoya ayrılan 50 binlik kota, EB ye dağıtılırsa olabilir, ama bunun için bile 10.000 lik üst limit kaldırılmalı.

• @tufank A tablosuyla ilerlemesinin bi garantisi yokmuş, önümüzdeki aylarda B tablosuna göre süreç ilerleyebilirmiş

• ⭐⭐⭐

@Ephedra evet bir kesinlik ve yazılı kural yok bu konuda ama genelde uygulanan yöntem; mali yılın ilk aylarında AOS filing için B tablosu kullanılması, belirli bir süre sonra da A tablosuna geçilmesi ve başvuruları dengelemek. Araya başkanlık seçimleri girmesi, bültenin aylardır her 2 tabloda da duraksamış olması nedeniyle belkide biraz daha farklı uygulamalar görebiliriz. Sonuçta ipler USCIS'in elinde. İstediği tabloyu istediği şekilde ilerletip, AOS filing için tablolar arasında geçiş yapıp, kota / başvuru dengesini ayarlayabilirler.

• @emre911 Bu adrese girip baktığımda dosyamın yüksek ihtimalle 2034'te onaylanacağını söylüyor. Bir yanlışlık var sanırım. Başka bakan oldu mu?

• ⭐⭐

@Thor88 Evet ben de kontrol ettim 2027 sonu gibi çıkıyor, sapıtmış. Ben manuel olarak giriyorum her hafta hobi amaçlı. Buradan da kontrol edebilirsiniz. Benzer sonuçlar çıkıyordu.

• @enesilbey Oncelikle hakkinda hayirlisi olsun. Hemen hemen ayni zamanlarda baslamisiz surece. Benim skilled olacak. Aklima takildigi icin sorayim dedim ilan surecin neden hala tamamlanmadi ve uzun surdu. Yoksa imzanda yazmayimi unuttun? Benimde reklam surem basladi hayirlisiyla bitmesini bekliyorum...

• Herkese merhabalar, vasıfsız kategori için bdv ve eb3vize.com dışında bir firma ile çalışan var mı? Örneğin Burçak Bey ile.

• ⭐⭐

• @Aleras Selamlar,

bize EB3vizecom şirketi 24 martta LC file edileceğini bildirdi. Sözlü olarak söylemelerine göre ilan süreci tamamlandı , ek bir 10 gün bekleme süresi var dendi, o da 24 martta dolacak sonrasında LC file edilip G ile başlayan takip numaralarınız verilecektir şeklinde bilgi verildi. Şuan bunu bekliyoruz. Dün oldu mu bizim LC başvuruları bilmiyorum. Grupta herkes neden bu kadar geciktiği hususunda endişeli açıkcası. Çünkü LC başvuru için ocak dendi , sonra şubat oldu, sonra mart 24 dendi. Bekliyoruz. Açıkcası bu şirket güvenilir mi konusunda endişelerim artmaya başladı.

İlan tamamlanma tarihimi koymadım imza'ya çünkü eb3com panelinde ilanın tamamlandığı resmi olarak yazmıyor şuan. Yani hangi tarihte tamamlandı bilmiyorum. Sadece sözlü olarak ilan süreci tamamlandı denildi.

• @desskhalifa merhaba. Biz Burçak beyle çalışıyoruz. 9 aile var. bunlardan üçünün I-140 ı onaylandı. biz de Lc yi bekliyoruz. Kendisi Türkiye ye de sık sık geldiği için görüşme fırsatımız da oluyor. Hatta son görüşmemizde rakı içtik 🙂

• @aydın-yıldırım hahah harikasınız, merak ettiğim cevabı aldım teşekkür ederim

• @Riethian teşekkür ederim hocam

• @enesilbey bol şans

• @berkibirdinc Sizinkini öne aldiriyorum Berki bey....Mayıs girmeden onayınız gelir....

• @koray2831 Aman Koray Bey, B1/B2 işini çözeceğim LC onayını beklerken. O kadar da erkene almayalım 🙂

Benzer Başlıklar

• 5
  • 2
  • 43
  • 28
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

119

55.1k
Users

4.8k
Topics

483.6k

| | | |