Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

• @Riethian Teşekkürler elinize sağlık

• ⭐⭐

@xkira7 Rica ederim, genelde haftalık manuel girerek takip ediyorum. Dilerseniz ay başlarında paylaşırım. Veri çekerek yapma konusunda bilgi sahibi arkadaşlar varsa (ki mümkün mü bilmiyorum) da dediğiniz gibi takip edilebilecek güncel bir tablo yapılabilir.

• @Riethian oncelikle ellerine saglik gayet guzel olmus. Sanirim formul var uzerinde. Burdan olup olmayacagini bilmiyorum ama excel paylasma sansin varmi?

• ⭐⭐

• Selam arkadaşlar,

https://permtimeline.com/perm_query

Bu adresteki arama çubuğuna, aracı şirketiniz tarafından size iletilen ve G ile başlayan Case Number (dosya numarası) bilgisini girerek de bireysel sürecinizi takip edebilirsiniz.

Sorgulama sonrasında hem dosyanın güncel durumunu hem de aşağıdaki grafiklerde muhtemel (yüzdesel) olarak hangi tarihlerde dosyanızın onaylanacağını sapma paylarıyla görüntüleyebilirsiniz.

Bu bilgiyi Excel'e de makro veya power query ile bağlardık Tufan ile lakin hem kişisel olduğu için dosya numaralarınızı bilmiyoruz, hem de sorgu yapılan servis her sorguda reCaptcha doğrulaması istiyor ki bunu da Excel'den aşmak mümkün değil.

O yüzden siteyi sık kullanılanlara ekleyip, kendi dosya durumunuzu haftalık veya aylık takip etmenizi tavsiye ederim.

• ⭐⭐

@emre911 Çok iyiymiş bu. Önceden tahmini süreyi vermiyordu sanırım veya çok aşağıda kaldığı için gözümden kaçmış olabilir. Çok teşekkürler. Benzer süreler çıkıyor.

• @Riethian Tesekkur ederim kardesim. Sadece sahsi islem yapabilmek icin formulleri ayarlayamadim ama olsun. Burdan seni takip ederiz artik 🙂

• ⭐⭐

Mevcutta 16 ay civarı süren PERM başvuru sayısı Ocak 2025'te bir önceki aya göre %40 civarı düşmüş gözüküyor.

image.png

• @Riethian Uzun vadede iyi olabilir ama yakın süreçte pek fazla etki edeceğini sanmıyorum. Aslında şuan başvuru yapacaklar için güzel diyebilirim.

• ⭐⭐

@emrebalc1 Aynen anlık olarak bir katkısı yok ama talep azalması orta/uzun vadede işleri hızlandırır. Tabi burada kota tekrar karşımıza çıkıyor 🙂

• Perm basvurusu icin Subat 2025 icinde azalma soz konusu. 6.875 adet basvuru var. 15.000 li rakamlar dusunuldugunde bu iyiye isaret gibi. Ayni zamanda bu ay PWD lerde inanilmaz bir hizla bakildi. En son Temmuz ayi dosyalarina bakiliyordu simdi Eylul bakiliyor. Nerdeyse 23-24 bin dosya bakilmis. Eskiden 1 ay olarak ilerliyordu. Perm dosyalarinda da bakilma sayisi gunluk 600 lerin uzerine cikti. Ve nihayet Kasim dosyalarina da bugun itibari ile bakilmaya baslandi. Hadi hayirlisi arkadaslar.

• @Aleras çok güzel bir haber bekleyenler için darısı vize bültenin de ilerlemeler olması

• Nisan 2025 Bulteni aciklandi. Ilerlemeler var umarim daha da hizlanir.

image.png

• ⭐⭐⭐

verileri teyid etmeden hızlıca chatgpt'ye verdim. Other workers ve 3rd kategori için Mart 2025 - Nisan 2025 vize bülteni arasındaki değişim şu şekilde:

Screenshot 2025-03-10 at 22.51.12.png

Screenshot 2025-03-10 at 22.52.09.png

• @tufank Dates for filing ilerlemesi de bana surpriz oldu acikcasi. arz talebe gore durum fena degil gibi ama YTD.

5fbe24dd-74e1-4597-b44b-76952d0a39fb-image.png

• ⭐⭐⭐

@btek14 evet veriler biraz ilginç. uzun zamandır ilerleme olmadığı için sanırım bültende A tablosunda en çok ilerleyen kategori Other Workers oldu 😃 hayırlı uğurlu olsun herkes için.

• @tufank ilerlesin hocam surekli az cok demeden ilerlesin 🙂

• PWD basvurusu September 2024 olan varmi aranizda? Eger var ise bu ay hizli ilerledi cok sukur dosyalara bakmaya baslamislar. Benim henuz onay gelmedi bekliyorum onay gelen varmi?

• ⭐⭐⭐

Employment based için AOS filing tarafında geçen ay olduğu gibi A tablosu kullanılacağı belirtilmiş. O zaman ne diye EB3 Other Workers için B tablosunda 1 ay ilerledi bülten anlamak mümkün değil 🙂 Bu saatten sonra AOS filing için B tablosuna geçerler mi bilmiyorum, ne yapacaklarını kestirmek zor.

Screenshot 2025-03-12 at 22.16.49.png

• @tufank ya hocam onu diyorum cok anlamsiz geldi bana o ilerleme 🙂 kisiye zumreye ozel bi ilerleme mi oldu mecbur ilerleyecez mi dendi hic anlamadim. Bu saatten sonra belki sadece 1 ayligina gecme durumu olabilir ama YTD 🙂
    arz talep durumuna gore FAD'in biraz daha ilerlemesi de lazim mesela ama o da tam ilerlemedi yani her aciklanan bulten kafami bi tik daha karistirip birakiyor 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

113

54.5k
Users

4.8k
Topics

483.0k

| | | |