Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

• @tufank Daha ne kadar böyle devam edecek iki senedir 2020 de nerdeyse martta 1 sene olacak DQ olup randevu bekleyeli önceki seneler de hep C olmuş iki senedir hiç bir değişim yok çok üzücü bir durum oldu artık bu kadar hayal kırıklığı yaşamamıştım

• AOS icin de Tablo A yani Final Action Dates tablosuna gectiler. cok yorum yapacak noktada degilim su anda.
    herkes icin hayirlisi olsun.

• Banned

@Duygu-Çelik dedik 4 ila 5 sene surer diye gecen senelerde bize inanmamislardi

• ⭐⭐⭐

@Duygu-Çelik Mart 2025 bülteni ile birlikte mali yılın ortasına gelmiş oluyoruz. Mutlaka ilerleme kaydedecek ama ne kadar bir ilerleme olur bilmiyorum, kimse bilmiyor. Mart 2025 bülteninde bir ilerleme bekliyorum diyebilirim sadece.

• Trump yonetimi sanirim 20 Ocak ta devir aliyor. Yani etki edebilecegi ilk bulten anca Mart ayindaki bulten olabilir. Bende bu fikre katiliyorum ve umit ediyorumki Mart itibari ile ilerleme olur.

• @Aleras aynen haklısınız Trump dönemin de zaten hep ilerlemeler olmuş genel de geçmiş yıllar da zaten yasal olarak gelenleri istiyor bunlara bir sözü yok umarım daha hızlanır kimse böyle beklemek zorunda kalmaz

• ⭐⭐⭐

2025 mali yılının ilk aylık vize istatistik raporu.

Ekim 2024 Vize İstatistikleri ( konsolosluklarda basılan vize sayıları):

Toplam vize sayısı:

• EB3 Other Workers ( EW ) : 1019
    • EB3 Professional & Skilled ( E3 ) : 1020

Ankara'da basılan vize sayısı:

• EW: 6
    • E3: 3

TR vatandaşlarının aldıkları vize sayısı:

• EW: 0
    • E3: 8

EW kategorisinde en çok vize basan 3 konsolosluk:

• Ho Chi Minh City / Vietnam: 242
    • Ciudad Juarez / Meksika: 169
    • Bogota / Kolombiya: 87

• Merhaba. Flag.dol sitesinde PWD bolumunde PERM OEWS Receipt tarihi Jan 2024 ve Redeterminations ise September 2024 gozukuyor. Bu Redeterminations kisminin anlami nedir tam olarak bilen varmi?

• @teachercuneyt size yazmışyım westline ile bir video paylaşıcaktınız hala bekliyoruz

• @Aleras

İşvereniniz 2024 Ocak ayında maaş tespiti için PWD sürecine başvuru yapmış, Eylül’den önce bu başvuru sonuçlanmış, 2024 Eylül ayında ise işvereniniz belirlenen hakim maaş tespitinden memnun kalmayıp itiraz ederek yeniden değerlendirme talep etmiş demek oluyor. Department of Labor’un bu yeniden değerlendirmeyi sonuçlandırması sonucu diğer adımlara geçilecektir.

• @Gökalp-Ekici, içinde söyledi: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

Herkese merhaba,

Uzun zamandır Bu başlığın takipçisiyim ve konuşmaları okuyup bilgi alma amaçlı kullanıyorum ve edindiğim bilgiler pahabiçilemez oluyor hepinize teşekkür ederim öncelikle.Sürece bende geçen 2023 ağustos ayında eb3vize.com aracılığı ile başladım.Aklımda bir süredir olan bir fikri paylaşmak istiyorum.Hem tr deki gruplar hemde global anlamdaki tüm facebook grupları ve telegram gruplarındaki adminlerle organize olup Trumpın başa gelme süreci devam ederken belli aralıklarla Twitter üzerinden ortak bir tag altında çalışma yapmayı düşünüyoruz.Bu temel sorunumuz olan vize bülteni üzerinden mesela kotaların arttırılması gibi kısa bir başlık olabilir.Yada genel olarak sürecin kısaltılması ile ilgili bir yakınmada olabilir ama önemli olan global anlamda unskilled kategorisindeki bu sürecin belirsizliğinin düzenlenmesi ve kısalması. Biz 120 kişilik küçük bir grubuz şu an ancak hepimiz birleşip diğer facebook gruplarıyla el ele verirsek ciddi bir hashtag oluşturup amerika gündemine girmemiz gayet olası.Elonu etiketleyerek çalışmalarda yapılabilir genelde cevap verdiğine çok şahit oldum.Doğru zamanın geldiğini düşünüyorum.

Burda kendi kendimize konuşup bazen birbirimizi üzmenin biryerden sonra bize katkısı olmuyor ve bu süreçte beklemektense sosyal medyanın gücünü kullanıp sesimizi çıkarabiliriz.Ekibimizde gönüllü olmak isteyen oldukça kişi var sizde destek verirseniz bu fikri olgunlaştırıp yavaş yavaş güzel bir zeminde organize olup çalışmalara başlayabiliriz.

Hepinize şimdiden iyi yıllar dilerim

Bu konuda size hiç cevap gelmemiş. Ne durumdasınız ? buradan bir destek bulamamanıza üzüldüm açıkçası. Buradaki kimsenin bu durumda ümidi yok sanırsam.

• @xkira7, içinde söyledi: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

@Gökalp-Ekici, içinde söyledi: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

Herkese merhaba,

Uzun zamandır Bu başlığın takipçisiyim ve konuşmaları okuyup bilgi alma amaçlı kullanıyorum ve edindiğim bilgiler pahabiçilemez oluyor hepinize teşekkür ederim öncelikle.Sürece bende geçen 2023 ağustos ayında eb3vize.com aracılığı ile başladım.Aklımda bir süredir olan bir fikri paylaşmak istiyorum.Hem tr deki gruplar hemde global anlamdaki tüm facebook grupları ve telegram gruplarındaki adminlerle organize olup Trumpın başa gelme süreci devam ederken belli aralıklarla Twitter üzerinden ortak bir tag altında çalışma yapmayı düşünüyoruz.Bu temel sorunumuz olan vize bülteni üzerinden mesela kotaların arttırılması gibi kısa bir başlık olabilir.Yada genel olarak sürecin kısaltılması ile ilgili bir yakınmada olabilir ama önemli olan global anlamda unskilled kategorisindeki bu sürecin belirsizliğinin düzenlenmesi ve kısalması. Biz 120 kişilik küçük bir grubuz şu an ancak hepimiz birleşip diğer facebook gruplarıyla el ele verirsek ciddi bir hashtag oluşturup amerika gündemine girmemiz gayet olası.Elonu etiketleyerek çalışmalarda yapılabilir genelde cevap verdiğine çok şahit oldum.Doğru zamanın geldiğini düşünüyorum.

Burda kendi kendimize konuşup bazen birbirimizi üzmenin biryerden sonra bize katkısı olmuyor ve bu süreçte beklemektense sosyal medyanın gücünü kullanıp sesimizi çıkarabiliriz.Ekibimizde gönüllü olmak isteyen oldukça kişi var sizde destek verirseniz bu fikri olgunlaştırıp yavaş yavaş güzel bir zeminde organize olup çalışmalara başlayabiliriz.

Hepinize şimdiden iyi yıllar dilerim

Bu konuda size hiç cevap gelmemiş. Ne durumdasınız ? buradan bir destek bulamamanıza üzüldüm açıkçası. Buradaki kimsenin bu durumda ümidi yok sanırsam.

Gözden kaçmış olabilir,en azından benim gözümden kaçmış sanırım.Şahsen birşey yapmak hiç birşey yapmamaktan iyidir.Bence iyi fikir,birlik olunabilir umarım.

• @xkira7 Çağrıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Bazı arkadaşlarım Trumpın başa gelmesini bekleyelim öyle başlarız tarzı fikirlerde sundular o yüzden biraz beklemeyi tercih ettim.Ben yazalı 1 ay geçmiş aradan ve Trump başa gelip hızlıca icraatlarada başladı gördüğünüz gibi.Şu an gündemi mültecileri ülkeden göndermek olsada sıranın bize gelmesini hızlandırabiliriz.Forumdaki arkadaşlarım başlayalımmı çalışmalar yapmaya ne dersiniz ?

• Referenced by  serel serel 

• @Gökalp-Ekici Ben varım Gökalp bey +1

• +1 gökalp bey

• Arkadaşlar merhaba umarım herkes iyidir, mart ayı için vize bülteninde de ne gibi bir ilerleme olur Trump da göreve başladı tahminleri olan var mı ?

• @Duygu-Çelik Teşekkürler Duygu hanım,umarız sizde iyisinizdir.
    Benim tahminimce,önce sınır dışı işlemlerine hız verip dosyaları hafiflettikten sonra yasal göçmenlerin dosyaları için hız verileceğini hissediyorum.Benim beklentim yaz aylarında (hatta Eylül gibi ) kayda değer ilerleme olacağı yönünde.Umarız daha erken olur.

• Yaklaşık 6 aydır sürecin içindeyim çok olmadı henüz, bültende hiç kıpırdama görmek nasip olmadı bizim gibi yeni arkadaşlara, umuyorum ki bu ay olsun bir ilerleme olur.

• @kngslyr06 çok teşekkür ederim ben de iyiyim , yani bu mart ayın da 1 sene olacak randevu bekleyeli bir 6 7 ay daha beklemek zor gelicek sanırım umarım bir güzel haber gelir diye umut ediyorum

• ekim bültenine kadar bir ilerleme beklemiyorum üzücü ama maalesef bizi görecek süreçleri hızlandıracak ortam yok şuan

Benzer Başlıklar

• 2
  • 43
  • 5
  • 1
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

114

52.6k
Users

4.8k
Topics

479.7k

| | | |