DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

• @kngslyr06 Bahsettiğiniz siteyi inceleyeceğim bu sıralar Mainland, PA bölgesine sıcak bakıyorum

• @charlotte Bdv'nin açtığı yerlerden olan Mainland,PA karar vereceğim sanırım. Bu ay içerisinde de başvuruları giriyorlar diye görünüyor. Sürece bir an önce dahil olmak gerek. Gerisi zaten beğenmesek de 1 yılda bitiyor.

• @hasnotben Puanları çok yüksek görünüyor umarım sizi çok zorlamaz maddi açıdan 🙂

• @hasnotben hayırlı olsun şimdiden 🙂 tavsiyem lc tarihi en erken ilanlar neresi ise onları listeleyin zaten çok kalabalık bir liste olmayacaktır. sonra suç oranlarına bakın mutlaka, kiralık ilanlara bakın, asgari ücret alınacağı için yüksek kiralar sizi çok zorlar. zaten bu basamakları geçince elinizde 3-4 seçenek kalır en fazla. NC,SC, Georgia iklim açısından iyidir. herşeyden önemlisi seçtiğiniz lokasyonun bağlı olduğu ofis işlem süresi açısından çok önemli. mümkünse nebraskaya bağlı bir iş seçin @Riethian da dediği gibi iklimden daha önemli birçok etken var... 🙂

• @hasnotben Eylül sonuydu sanırım. Evet, bir yıl sonra istediğiniz her eyalete geçebileceksiniz, öyle düşünün :))

• @hasnotben şuan indirim var fırsatı değerlendirin

• Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alacağım ve acele edip hem indirimden faydalanmak istiyorum hem de en ideal yeri bulmaya çalışıyorum

• @serel eyalet farklı olunca süre. farklı ilerleyebiliyor mu?

• @hasnotben evet hemde çok fark var. özellikle AOS yapacaksanız. teksas servisine bağlı lokasyonlardan kaçın. nebraskaya bağlı lokasyonları seçin tavsiyem. nebraska genelde kuzey şehirlerine bakıyor. bunu görebileceğiniz bir link vardı bulursam paylaşırım ya da arkadaşlar yazar zaten 🙂

• @serel Teşekkür ederim bu sıralar hem Bdv'nin web sitesini çözmeye çalışıyorum hem de eyalete karar veriyorum.

• Texas Service Center: Alabama, Arkansas, Florida, Georgia, Kentucky, Louisiana, Mississippi, New Mexico, North Carolina, Oklahoma, South Carolina, Tennessee, and Texas.
    Nebraska Service Center: Alaska, Colorado, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Michigan, Minnesota, Missouri, Montana, Nebraska, North Dakota, Ohio, Oregon, South Dakota, Utah, Washington, Wisconsin, and Wyoming.

• ⭐⭐

@hasnotben Orda takıldığınız noktada bdv özelinde @tufank beyden destek alabilirsiniz. Bazı kapanmış ilanlarda kota olabiliyor. İlanı kapalı lokasyonları sorabilirsiniz. LC tarihi ne kadar hızlı alınırsa kuyruğa girmiş olacağınız için bu nokta önemli.

• @charlotte görüyorsunuz mükemmel biri 😃

• @serel ne demek efendim siz de öylesiniz 🙂

• @selamibasaran teşekkürler kendisiyle iletişim halindeyim. Yeterince yardımcı oluyor

• @hasnotben doğru adrestesiniz 🙂

• September 2024 Visa bulletin yayinlandi.

• @btek14 1 yıl geriye gelmiş tarih...

• Beklenildigi uzere retrogression var. other workers 01JAN21'den 01DEC20'ye gerilemis ama bence korkulacak bir gerileme degil. 3rd skilled kategorisi ise 01DEC21'den 01DEC20'e gerilemis. bu da beklenen bir seydi acikcasi. ekim bulteni merakla bekleniyor artik.
    Dates of Filing tablosunda degisim yok cok yuksek ihtimalle AOS yapacaklar icin yine Tablo A - Final Action Dates kullanilacak.

Benzer Başlıklar

• 1
  • 5
  • 35
  • 60
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

76

46.1k
Users

4.6k
Topics

454.4k

| | | |