Merhaba arkadaşlar,
Aile birleşimi sınavına kayıt yapmak istedim ama kontenjan çok hızlı dolduğu için kayıt yapamadım. önerisi veya tecrübesi olan varsa memnun olurum.
-
Ali Gülen / Eyl 18 İşte, AB’nin sınır kontrolü kararı: Vize bile yetmeyebilir - Sözcü Gazetesi İşte, AB’nin sınır kontrolü kararı: Vize bile yetmeyebilir - Sözcü Gazetesi
Avrupa Birliği resmi açıklamayla, Almanya’nın iç sınır kontrollerinin AB yasalarına uygunluğunu doğruladı. Açıklamada, vize alıp gelenlerinde sınırlarda reddedilebileceği, "kalış amacının ve maddi durumun ispatının istenebileceği" belirtildi.
-
-
-
@crazycells bu konuda bilgi edinebildiniz mi acaba? Wat programında iken almanya erasmus vizesi icin Amerika’da Almanya konsoloslugundan basvurmamız mümkün mü? Türkiye’de 10 mayısta basvuru icin sıraya girdim ama sanırım ben wat programına gidene kadar bana randevu atanmayacak. Mecburen Amerika’da halletmem gerekiyor. Birisi orada kayıtlı bir adresim gözüktüğü icin mümkün oldugunu söyledi bir arkadasımda mümkün oldugunu söyledi fakat ben endiseliyim. Bilginiz varsa yardımcı olursanız cok sevinirim.
-
....................
-
-
Herkese meraba uyusturucudan 4 yıl ceza aldım ama daha yatmadım ve sicilim daha bozulmadı bozulursa ve bu cezayı alıp ceza evine girip çıkarsam almanayya aiyle birleşimi ile gidebilir miyim ilerde alman vatanaşı olan birinden çocuğum olsa peki gidebilir miyim bigisi olan var mı arkadaşlar yardım etsin teşekkür ediyorum
-
-
Konuyu doğru yerde mi açıyorum bilmiyorum fakat Almanya ile ilgili zaten çok başlık yok.
Şimdi ben alman arkadaşımı ziyaret etmek istiyorum ve Schengen’i Almanya’dan almayı düşünüyorum. 5 günlük bir ziyaret olacak şekilde konaklama yerini arkadaşımın ev adresini göstersem yeterli olur mu yoksa bir davet mektubu göndermesini mi istemeliyim
-
@DonTurcos Daha once 4 yil Almanya'da yasadim. Hem yasamak hemde gezmek icin oldukca guzel bir ulke. Basit bazi kelimeler haricinde Almanca ogrenme ihtiyaci hic duymadim. Cogu Alman zaten Ingilizce biliyorlar. Geriye kalanlar da orada yasayan Turkler 🙂 Eger duzgun ve duzenli bir isiniz yoksa, yasam orada biraz zor olacaktir. Sehirleri ve sokaklari her zaman civil civil olan hareketli bir yer. Kucuk yerlesim yerleri ise her zaman yesiller icinde. ABD ile karsilastirma konusunda bana gore ABD daha agir basiyor. Tabii ki herkesin tercihi ve beklentileri farklidir.
-
-
@yenihayaletadam, içinde söyledi: Almanya dan arkadaş daveti
@ayvalik10 yok abi tine turistlik olarak demiştim. Yani sanki çalışmıyor da öğrenciyim gibisinden
bu kesinlikle çok daha mantıklı. vize şirketinde seo uzmanı olarak çalışırken işe yarayan yöntemlerden biriydi, tabii 2021 yılı için konuşuyorum.
-
Almanya Gerçekten güzel bir ülke giden herkes çok memnun ama biraz şartları zor bir ülke iyi planlamak lazım
-
Merhaba arkadaşlar,
Aile birleşimi sınavına kayıt yapmak istedim ama kontenjan çok hızlı dolduğu için kayıt yapamadım. önerisi veya tecrübesi olan varsa memnun olurum. -
@calibraturbo şartlar uyuyorsa bence de şansını denemelisin, hayat belli olmaz belki ordan Amerika taraflarına daha kolay geçersin.
Almanya işçi alımı
-
Selamlar. Sürekli sağda solda almanya isçinalacak sartlar vb haberler cikiyor. Ama isin aslı astarı nedir tam olarak hiç bir yerde bir aciklama yok. Nasıl öğrenebiliriz. Bu konuda bir link yada bir başlık varmıdır. Yada buradan bilgisi olan varsa bu konudan aydınlatabilirmi. Örneğin şartlar diploma gereksinimleri. Yada iş arama siteleri vs vs.
-
-
En son mezun olduğunuz diploma nedir ?
-
@beceke lise
-
@kugutex, içinde söyledi: Almanya işçi alımı
@beceke lise
düz lise mesunu olduğunuzu varsayarsak 1 tane seçeneğiniz var :
evlilik ile aile birleşimi -
...............
-
meslek lisesi muhasebe mezunuyum denkliğim varmıdır danışmanlık şirketleri ücret karşılığı göndeririz diyor tabi a1 sertifika lazımmış birde
-
.............
-
@pnktr teşekkür ederim zahmet edip uzun uzun yazmışsınız bu Almanya prosedürü çok zor ve karışık geliyor zaten dilide öyle ben hep danışmanlık firmalarına sordum çünkü anladığım kadarıyla muhasebe denklik yok başvurursak oluyor belki tam değil o da yarım denklik gibi iş bulma kısmı daha zor dil olmayınca işte burada danışman devreye girip iş sözleşmesi ayarlıyormuş iş bulup yaklaşık 5bin euro falan sanırım
-
....................
Benzer Başlıklar
93
46.9k
Users
4.7k
Topics
458.9k