Muhtemelen bu konuda en fazla söz hakkına sahip kişi olabilirim. 18. başvurumu yaptım ben başvuru yaptığım zamanlarda posta ile gönderiliyordu. bu zamana kadar 5 farklı aileye çıkmasına vesile oldum, 3 aile şuanda orada :), kendime hayrım yok.
-
15 gün 19 saat kalmış.. muhtemelen 1 ay sonrasında evde abd bileti bakıyor olacağım ya turist olarak yada gc tarih ortalamasına bakarak.. umarım hakkımızda hayırlısı olur.. yaş geçmeden gitmek lazım ama öyle ama böyle.. hakkımızda hayırlısı olsun arkadaslar.. ben new york sokak lezzetlerini yemeden route 66 yı motorla gezmeden , tampada denize girmeden l.a de gettoda takılmadan new orleonsta jazz müzik eşliğinde sarhoş olmadan yaşayamıcam artık.. çekilişe umut bağlayıp hayatını değiştirmeyi bekleyen, artık çaresiz kalan herkese hatta benim hayatımda benden daha çok haketmeyi düşünen herkese çıksın istiyorum 🙏 şans sizin yanınızda olsun.. ben bu ülkede tüm şansları üst üste gördüm.. daha büyük şanslarda kapıdayken değişikliği çok umursamıyorken yazıyorum bu mesajı.. ki eskiden yada şanslarımız yaver gitmediğinde hayatını çekilişe bağlamış birisi olarak… umarım çıkan arkadaslarda bir okadar mutluluk dolu anılar biriktirir herşey onlar içinde iyi olur 🙏 son 15 👍
-
@NewyorkNewyork COVID-19 Gereksinimleri
COVID-19 Aşılama
CDC duyurusuna göre, 11 Mart 2025'ten itibaren, COVID-19 aşısı artık ABD göçmenlerinin yurtdışındaki tıbbi muayenesinin bir parçası olarak gerekli olmayacak. 2025 ile bu şart kalkmış Merak eden arkadaşlara güncel bilgi -
@Movistar74 Abd'ye gidişten kastım TR havalimanında sorun olup olmamasıydı. Yani görünen o ki bakaya durumundayken mahkeme kararı ile yurt dışı yasağı gelmediği sürece çıkılabilirim.
-
Bu SSN işi niye bu kadar sorunlu arkadaş 😞 Forumda da bir çok kişinin SSN i ulaşmamış. 20 Martta giriş yaptık. Eşimin SSN'i 25 Mart gibi elimize ulaştı benim SSN yok. Save.ucsis.gov adresine bakıyorum sanki hiç ülkeye girmemişim gibi bir durum var 🙂 SSA dan randevu bulamıyoruz. Online başvuru yapsam yine SSA dan randevu al diyorlar. Nasıl yapıcaz bu işleri?
-
@baba-yaga tabi buda bir seçenek giderleri daha düşük bir eyalet seçip daha sonra L.A gidebilirsiniz
-
@deebee Yanıtınız için çok teşekkür ederim:)) İçimi rahatlattınız..
-
@DenizMaths Çok teşekkür ederim.
-
@ATS16 Teşekkürler. 18 yaşındayım. Buradaki masraflar 1000 usd tutuyor sanırım, uçak masrafı vb. hazırlıklar masraf olarak 2 bin doları gözden çıkarıyorum. Masraf hariç 15 bin dolar diyorsunuz . Peki evi üzerime alsam, taşınamaz varlık olarak ek bir katkısı olur mu?
Ek olarak internetten kazanç sağlıyorum. Türk Lirası olarak. Şahıs şirketim var. bunları gösterebilir miyim maddi durum olarak?
Ve son sorum, case number çok geç sıraya verilirse yurtdışından, hangi ülkeden katılınmalı?
Her şey için tekrardan teşekkürler <3.
-
-
@yoz merhaba,
1- eğer asıl başvuru sahibi sizseniz evet, vizeniz basıldıktan sonra abd'ye giriş yapabilirsiniz.
2- mülakata gitiğinizde eğer vizeniz onaylanırsa konsolosluk memuru eşinizin sağlık raporu gelene kadar eşinizin vizesini print etmeyecektir.
bu yüzden dosyanızı AP statüsüne çekip raporunuzun gelmesini bekler.
siz mülakatta, bebeğinizin olacağını ve onun için de vize talebiniz olduğunu belirtmelisiniz.
doğum olduktan sonra konsoloslukla iletişime geçip bebeğinizin için bir DS260 formu doldurmalısınız.
sonrasında onun için de bir sağlık raporu alıp, annenin raporu ile birlikte konsolosluğa gönderip vizelerini alacaksınız.
bu adımda benimle özelden iletişime geçin lütfen.3- hayır. bu durum için mülakata bile gitmenize gerek kalmayacak.
4- evet yapabilirler. birlikte giriş yapmak zorunda değilsiniz.
şimdiden sağlıklı bir doğum süreci ve başarılı bir mülakat diliyorum.
-
-
Bu yıl 7. başvurum, ilk başvurduğumdan beri hayatımda çok şey değişti. Şuan da Almanya’ya taşınma sürecindeyim ama ABD’nin bendeki yeri her zaman ayrı. Umarım bu sene o senedir.
-
Muhtemelen bu konuda en fazla söz hakkına sahip kişi olabilirim. 18. başvurumu yaptım ben başvuru yaptığım zamanlarda posta ile gönderiliyordu. bu zamana kadar 5 farklı aileye çıkmasına vesile oldum, 3 aile şuanda orada :), kendime hayrım yok.
-
-
Merhaba, 20 k üstü case numberların fikir ve düşüncelerini paylaştığı başlık oluşturmak istedim
Biliyorsunuz ki bu yılın farkı fam yasasının yürürlüğe girmesi olmuştur, gecen sene yüksek numaraların yalvardığı konsolosluklar bu yıl kcc aracığıyla rahatlıkla dosya taşıma yapılmıştır, öyle ki bu süreçten haberi olmayan kişiler sürece yeniden başlayarak vize alma umuduyla foruma katılıp dosya taşımaya karar vermişler, bizim için en korkunç senaryo current olduğumuzda konsoloslukta, “ üzgünüz vizeler bitti” demesi 🤨 herkes için iyi bir süreç olmasını dilerim -
@EmreCan Valla ne nokta koymussun ne virgul. Yazdiklarindan anlayabildigim kadariyla ABD'de kalsaydin ve mahkemede kendini temize cikartsaydin cok daha iyi olurdu. Basit bir 'unutkanlik' konusundan oteye gecmis oldu su an. Zira isyerinle iletisimi nasil yuruttugun de onemli. Su an sana kucuk gibi gorunsede bir hirsizlik kaydin var ve hirsizligi da kabul etmis durumdasin. Peki o 2 gunluk hapisten sonra seni ucaga kendileri mi bindirdi, yoksa saldilar mi seni? Biletini kendin alip kendin mi gittin havalimanina? Birincisi ise sinirdisi edilmissin demektir, isin zor. Ama ikincisi ise umut var demektir.
-
-
-
Merhabalar DS 260 formu doldururken innovice id number Engeline takıldık bizde böyle bir fatura numarası yok formu dolduramadik...Bu numaraya nerden ulaşabilirim..Tarafıma iletilmedi... Hem kendim hem çocuklarım için bu formu dolduracagim...Konsolosluga da ulaşamıyorum.. Hastane ye de ulaşamıyorum..Bir de Ankara konsolosluguna nasıl mail atabiliriz..Tercüman bilgilerini iletebilmemiz ancak mail atarak gerçekleştirebiliyormuşuz..Ama mail adresi bilgim yok..Yardımcı olabilecek olan var mı acaba...

DV2025 Sohbet Odası
-
Merhaba benim numaram 2025EU00006146 FAKAT HALA MAİL GELMEDİ NE YAPMAM GEREKİYOR
-
YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
Göçmen vizenize kavuşmak adına soracağınız sorularınıza cevap alabilmek için öncelikle forumda mesajlarınızı yazarken büyük harf kullanmamanız ve forumdaki DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları konu başlığını 1.sayfasindan başlayarak zaman ayırarak dikkatli okumaniz gerekiyor.
Hiç bir şey yapmadan email gelmesini beklerseniz o email gelmeyecek ve hakkınızı kaybedeceksiniz. Bol şans
-
Merhaba tekrar, Kuzey makedonyadan (üsküp) mülakata giren var mı? Ben dosyamı üsküpe taşıttım ancak oranın gidişatını hiç bilmiyorum. geçmiş senelerde de kaç kişi mülakata gitti bilmiyorum.. bu gidişatı öğrenebileceğim bir site var mı?
-
Sevgili Viyana'da mülakatı olan dostlar...Herşey yerinde güzel, "Figlmüller at Wollzeile" şinitzel...
www.figlmuller.at
Edit: Web sitesi üzerinden rezervasyon yapmayı unutmayınız..Çocuklu ve/veya çocuk sandalyesi ihtiyacı olan aileler için Bäckerstrasse şubesi önerilmektedir. -
Türkiye dışında Mülakata girecekler için ufak bir bilgi paylaşmak istiyorum. Türkiyede kullandığınız hatlarınızı farklı nedenlerden dolayı (sms,arama) yurtdışı kullanımına açmak isteyebilirsiniz ama buna gerek yok telefonunuzda wifi arama özelliğini aktif ederek herhangi bir wifi ağına bağlandığınızda TR numaranızla TR yi arayabilirsiniz, SMS gelmesi gerekebilir. Keza benim çok ihtiyacım oldu para transferi yapınca sms gelmesi gerekiyordu yada herhangi bir sms onayı gerektiren bir sisteme erişim sağlamak istediğinizde sms gerekebilir. Adım adım nasıl yapabilirsiniz yazıyorum umarım birilerinin işine yarar ben çok ekmeğini yedim.
Android’de Wi-Fi Arama (VoWiFi) Açma
Adımlar, kullandığın telefona göre Samsung, Xiaomi, Oppo, Huawei vb. markalarda biraz farklı olabilir. Genel olarak şu şekilde yapabilirsin:Adım 1: Ayarlara Gir
"Ayarlar" uygulamasını aç.
"Bağlantılar" veya "Ağ ve İnternet" bölümüne gir.
Adım 2: Wi-Fi Arama’yı Aç
Samsung:"Bağlantılar" > "Wi-Fi Arama" seçeneğini Açık yap.
Xiaomi:"SIM Kartlar ve Mobil Ağlar" > "Wi-Fi Araması" seçeneğini Açık yap.
Oppo / Realme:"SIM Kart ve Mobil Ağlar" > "Wi-Fi Arama" seçeneğini Açık yap.
Huawei:"Kablosuz & Ağlar" > "Mobil Ağ" > "Wi-Fi Arama" seçeneğini aç.
Adım 3: VoLTE’yi Aç (Gerekli Olabilir)
Wi-Fi Arama özelliği bazen VoLTE’nin açık olmasını gerektirir. Bunun için:"Ayarlar" > "Mobil Ağlar" bölümüne gir.
"VoLTE Aramaları" seçeneğini Açık yap.,
NOT : Ayarları yaptıktan sonra yukarıda telefon ahizesi simgesi çıkması gerekiyor. Vodafone hatlarda sorun yaşarsanız aşağıdaki adımları kontrol edin ;
Vodafone hattında Wi-Fi Arama (VoWiFi) özelliğinin çalışmamasının birkaç sebebi olabilir. Şunları kontrol edebilirsin:- Vodafone Wi-Fi Arama Destekliyor mu?
Vodafone Türkiye, Wi-Fi Arama özelliğini destekliyor, ancak tüm hatlar ve cihazlar için otomatik olarak aktif olmayabiliyor.
BİLGİ SMS: “WIFI” yazıp 7000’e SMS göndererek hattında VoWiFi özelliğinin açık olup olmadığını kontrol edebilirsin. - Cihazın Vodafone Tarafından Destekleniyor mu?
Vodafone, bazı cihazlarda VoWiFi’yi desteklemiyor olabilir. Resmi desteklenen cihazlar listesini Vodafone müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin.
Eğer cihazın desteklenmiyorsa, custom ROM veya manuel VoWiFi açma yolları gerekebilir.
3. VoWiFi Özelliği Hattında Açık mı?
Bazı eski hatlar veya özel tarifeler Wi-Fi arama özelliğini desteklemiyor olabilir.Vodafone Müşteri Hizmetleri (542 veya 0850 542 0000)’yi arayıp hattında Wi-Fi Arama özelliğinin açık olup olmadığını sorabilirsin.
4. APN ve VoLTE Ayarları Kontrol Et
Wi-Fi Arama özelliğinin çalışması için VoLTE’nin de aktif olması gerekir.Ayarlar > Bağlantılar > Mobil Ağlar > VoLTE’yi Aç
APN Ayarlarını Sıfırla:
Ayarlar > Mobil Ağlar > Erişim Noktası Adları (APN) menüsünden "Varsayılanlara Sıfırla" yap.
5. Uçak Modu + Wi-Fi Aç Yöntemi
Bazı Vodafone hatlarında VoWiFi, mobil şebekeye bağlıyken çalışmaz. Deneme için şu yöntemi uygula:Uçak Modunu Aç
Wi-Fi’yi Aç ve Wi-Fi’ye Bağlan
Telefonu birkaç dakika beklet
VoWiFi simgesi (genellikle Wi-Fi yanında telefon simgesi) çıkıyor mu kontrol et
6. SIM Kartını Başka Telefonda Dene
Eğer farklı bir telefonda Wi-Fi Arama özelliği çalışıyorsa, sorun cihazından kaynaklanıyor olabilir.
Eğer başka telefonda da çalışmıyorsa, hat veya operatör kaynaklı bir problem var demektir.
7. Vodafone Müşteri Hizmetlerinden Destek Al
Eğer yukarıdakilerin hiçbiri işe yaramazsa, Vodafone müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek hattında Wi-Fi Arama’nın aktif olup olmadığını teyit etmelisin.Ekstra Bilgiler & Sorun Giderme
Eğer operatörün desteklemiyorsa, Wi-Fi arama özelliğini açamayabilirsin. Vodafone için “WIFI” yazıp 7000’e SMS atarak hattının uygun olup olmadığını kontrol edebilirsin.
Operatörüne göre APN ayarlarını sıfırlamak gerekebilir.
Eğer sorun yaşarsan Uçak Modunu açıp Wi-Fi üzerinden test edebilirsin.iPhone’da Wi-Fi Arama Açma
Adım 1: Ayarlara Gir
"Ayarlar" uygulamasını aç.
"Hücresel" veya "Mobil Veri" bölümüne gir.
Adım 2: Wi-Fi Arama’yı Aç
"Wi-Fi ile Arama" seçeneğine tıkla.
Açılan ekranda "Wi-Fi ile Arama’yı Aç" seçeneğini etkinleştir.
Adım 3: VoLTE’yi Aç (Gerekli Olabilir)
"Ayarlar" > "Hücresel" > "Hücresel Veri Seçenekleri" > "Ses ve Veri" > "VoLTE Açık" yap. - Vodafone Wi-Fi Arama Destekliyor mu?
-
Merhaba arkadaşlar 2004 doğumlu oğlum var bu sene başvuru yaptım başvuru tarihinde 20 yaşında idi ama Mayıs sonuçlar açıklanıyor 2025 Ağustos 21 yaşına giriyor ds260 formu doldururken Ağustos ayını geçmeden formu doldurarak submit edersen konsolosluk oğlum için yaş tan dolayı ret verir lermi teşekkürler
-
Sorunuz ile ilgili forumda konu başlığı var, aşağıda ulaşabilir ve çocuğunuzun tam doğum tarihine göre hesaplamasını yapabilirsiniz.
-
@sevdemimi Hocam Allah yardımcınız olsun. Youtube'da ki hayal satan youtuberlar sağ olsun insanlar gerçekçi bir şekilde gidiş yapamıyor Abd'ye. Sonrasında hayal kırıklığı kaçınılmaz oluyor. Forumdan sizin gibi onlarca örnek var şu an. Sizden bağımsız olarak söylüyorum gidildiği zaman anında son model araba, son model telefonlar, eğlenceler, partiler vs. gibi düşünüyor herkes fakat iş ciddiye binince buradaki hayatınızın 10 katı mücadele vermeniz gerekiyor ilk birkaç yıl. İlk gittiği zaman youtube'a video çeken bir çok kişi video bile çekmeyi bırakıyor 2-3 aydan sonra yoğun tempodan kaynaklı. Allah yar ve yardımcınız olsun. Bir yola girmişsiniz pes etmeyin. Gerekirse 5. yılın sonunda vatandaşlığınızı alır öyle dönersiniz. Sağlıcakla kalın.
-
8000'li numaraya Ankara'da mülakat sırası gelme ihtimali sizce nedir ? Nasıl değerlendiriyorsunuz süreci ve hızı ? Bu sene çoğu kişi sanırım ülke dışında mülakata girdi.
-
@brucewayne Biz 4000 ile yeni taşıdık. 8000 e Ankara da sıra gelme ihtimalini görmüyorum. Bu rakamla Ankara yı bekleyerek büyük bir risk aldığınızı söyleyebilirim.
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@sevdemimi Hocam Allah yardımcınız olsun. Youtube'da ki hayal satan youtuberlar sağ olsun insanlar gerçekçi bir şekilde gidiş yapamıyor Abd'ye. Sonrasında hayal kırıklığı kaçınılmaz oluyor. Forumdan sizin gibi onlarca örnek var şu an. Sizden bağımsız olarak söylüyorum gidildiği zaman anında son model araba, son model telefonlar, eğlenceler, partiler vs. gibi düşünüyor herkes fakat iş ciddiye binince buradaki hayatınızın 10 katı mücadele vermeniz gerekiyor ilk birkaç yıl. İlk gittiği zaman youtube'a video çeken bir çok kişi video bile çekmeyi bırakıyor 2-3 aydan sonra yoğun tempodan kaynaklı. Allah yar ve yardımcınız olsun. Bir yola girmişsiniz pes etmeyin. Gerekirse 5. yılın sonunda vatandaşlığınızı alır öyle dönersiniz. Sağlıcakla kalın.
Başta sevimli geliyor. İlginç geliyor. Herşeye hemen ulaşılabilirim düşüncesi dopamin salgılatıyor. Mutlu oluyorlar. Sonra gerçeklerin öyle olmadığını anlıyorlar. Amerika da gerçekten vakit in nakit olduğunu, boş kaldıkça para kaybettiklerini düşünüyorlar. Youtube a video çekmiyorlar. Çünkü ilk videolarında ki anlattıklarının kolay olmadığını ve video çekmeye devam ettikçe bir çoğuna ulaşamadıklarını anladıkları için gösterecek bir şey bulamıyorlar. Anlattıkları hikayelerle gerçekler uyuşmuyor.
-
@brucewayne forumda az bir okuma süresi geçirdiğinizde kendiniz zaten dogru kararı vereceksiniz. @minnesota bey bile numara olarak Ankara'ya güvenmeyip taşıdı ise varın gerisini siz düşünün
-
@minnesota ankara ayda ortalama kaç kişiyi çağırıyor ?
-
Hocam bu siteden takip edebilirsiniz fakat geçen yıl bile 7 bin küsürlerde bitmiş, bu yıl geçen yıldan da yavaş ilerliyor. Çok fazla etkenli bir süreç olduğu için kesinlikle diyemem ama %99 size Ankara'dan sıra gelmez. Ekonomik yeterliliğiniz varsa kesinlikle taşımayı düşünün. -
@aliaytac41 bu siteden verilerin nasil okunacagini kisaca anlatabilirmisin? Mesela kisaltmalarin anlami nedir? Sadece konsolosluk verilerimi var?
-
@brucewayne gelebilir neden gelmesin performansına bağlı ankaranın
-
@Aleras chat gbt bu yılın ss goruntusunu at özet gecer anlaşılır
-
@brucewayne, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@minnesota ankara ayda ortalama kaç kişiyi çağırıyor ?
Nisan a 39 EU mülakatı verdi. Mayıs a 39 EU mülakatı verdi.
-
Eyalet bazında ABD akaryakıt fiyatlarını takip edebilirsiniz..
-
Merhaba, sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum. 2025 talihlilerinden biriyim. 21000lerde sıralamam ve bu sebeple eşimle dosya taşıma kararı aldık.
Ancak bugün Çin’den iş teklifi aldım. Bu yüzden kararsızlık içindeyim.
Öğrenmek istediğim şu. Diyelim ki Green Card süreçlerini tamamladım. Çalışma ve oturma izinlerimi aldım, ancak bu esnada Çin’de çalışmaya başladım. Amerika’ya ilk giriş yaptıktan sonra zorunlu yaşama durumum var mı? 6 ayda 1 giriş çıkış yaparsam bu hakkım devam ediyor mu? Diyelim ki 2 sene sonra Çin’den Amerika’ya taşınma kararı aldım. Taşınıp çalışma ve oturma iznimi kullanabiliyor muyum? Hala geçerli mi?

Benzer Başlıklar
113
54.5k
Users
4.8k
Topics
483.0k