Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @16bilgin teşekkür ederim 🙏🏼 ilk işim mülakat tarihini tabloya eklemek oldu 💪 Bu sabır gerektiren süreçte iyi bir referans ve bana umut ışığı oluyordu.. 🌸

• @cemal1153 çok teşekkür ederim, umarım hepimizin gönlüne göre olur 🙏🏼

• @merve34 1100 numaraya ocak ortasi verdilerse Arkadasi tebrik ediyorum,4000 ustu direk dosya taşısın

• @Henry-bloor Mülakat almakta yetmiyor. FAM yasası sonrası 51.350 vizelik kontenjan daha hızlı dolabilir. Haziran da da mülakat alınamazsa eğer çok riskli dönem e girilmiş olabilir.

• Cut off rakamalarına istinaden 25000 üzeri CN si olanlar mülakat almakta çok zorlanacaklar. Alsalar bile basılmamış vize kontenjanı kalır mı orası riskli

• @minnesota normalde sizin birak bu dandik durumu nereden araba alirim kredi karti yaparim ev kiralama sirketleri ve is verenler ile iletisime gecmeniz lazimdi en gec ocak basinda 4000 kusurluler alirdi.Durum hem aci hemde komik yaziklar olsun

• @merve34 tebrikler bol şans

• @minnesota türkiye için mi konuşuyorsunuz her yer için mi

• @merve34 tebrikler bol şans 🤞

• @16bilgin dostum bu excell tablosunu nereden indirebiliriz

• Merahaba herkese, Biz case no yuksek oldugu icin AOS yolunu sectik. Subat/Mart ayinda gelmeyi planliyoruz. Surec boyunca LA ve civarlarinda ikamet edecegiz. Annem, Ben ve 12 yasinda kucuk bir kopegimiz var. AOS sureci cok masrafli oldugu icin ev arkadasi ariyoruz. bizlerle beraber bu sureci yasayan ve surec boyunca ev arkadasligini dusunen varsa bizimle iletisime gecebilir.

• @yuzu para kisitli ise ucuz yere gidin los Angeles da ne isiniz var houston/san antonio iyidir.

• ⭐⭐

@yuzu

Öncelikle bol şans. Los Angeles'da lojistik olarak size destek olacak bir tanıdığınız yok ise @Henry-bloor'un dediği gibi bu zorlu süreçte yaşam maliyetlerinin yüksek olduğu bir yer değil, DV2024 tecrübelerine veya bu forumda danışmanlık veren kişilerin tavsiyelerine istinaden performansı iyi olan field office'e yakın bir yerleşim yeri seçmeniz yararınıza olacaktır.

• @yuzu Sürecinizde başarılar...Önceki iki cevaba katkıda bulunmak adına şu siteyi incelemenizi tavsiye ederim.

• Merhaba ben bişey sormak istiyorum mesela ben dosyamı taşımadım mayıs 2025 e kadar bekledim örneğin mayıs 2025 de benim sayımda current oldu muscat da muscat a taşıyabiliyormuyum?bi de bu taşıma süreci olumlu olursa ne kadar sürüyor?

• Merhabalar ,

Mülakat davetleri 1.300'lerde kaldı galiba. Kasım ayında davet mailleri devam eder mi acaba yoksa Aralık - Ocak gibi mi gelir ?

• @mr-wolf muscat konsolosluğu ile iletişime geçip taşıma talep edebilirsiniz tabiki ama yogunluklarina göre kabul edebilir ya da etmeyebilirler ya da hiç geri dönüş yapmayabilirler tamamen onların inisiyatifinde

• @Uzuzi öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. O zaman Türkiye yi hiç beklememek lazım bi umut belki gelir diye beklesem mi dedim ne kadar erken dosya taşısam o kadar iyi

• ⭐⭐

@mr-wolf, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Merhaba ben bişey sormak istiyorum mesela ben dosyamı taşımadım mayıs 2025 e kadar bekledim örneğin mayıs 2025 de benim sayımda current oldu muscat da muscat a taşıyabiliyormuyum?bi de bu taşıma süreci olumlu olursa ne kadar sürüyor?

CN9XXX ile Ankara'yı beklemek maalesef doğru bir yaklaşım değil. Bu süreçte 'Aşamalar' başlığındaki detayları dikkatlice okumanız faydalı olacaktır. Orada bu tür durumlar için gerekli açıklamalar ve öneriler yer alıyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

50

49.1k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |