Muhtemelen bu konuda en fazla söz hakkına sahip kişi olabilirim. 18. başvurumu yaptım ben başvuru yaptığım zamanlarda posta ile gönderiliyordu. bu zamana kadar 5 farklı aileye çıkmasına vesile oldum, 3 aile şuanda orada :), kendime hayrım yok.
-
Merhabalar son 13gün kaldı insanın içi kıpır kıpır oluyor GC açıklanma heyecanı ayrı bir seviye gerçekten hem umut var hem “ya olmazsa?” hissi gelip gidiyor... ilk ve son olur inşallah
-
-
@ATS16 Açıklayıcı mesajınız için teşekkür ederim.
-
@T-C-Kubilay-Dikici Şimdiden bir dövizci ile samimi olmaya başlayayım o zaman, bu mesajı kaydettim. teşekkürler hocam. 😃
-
@NewyorkNewyork COVID-19 Gereksinimleri
COVID-19 Aşılama
CDC duyurusuna göre, 11 Mart 2025'ten itibaren, COVID-19 aşısı artık ABD göçmenlerinin yurtdışındaki tıbbi muayenesinin bir parçası olarak gerekli olmayacak. 2025 ile bu şart kalkmış Merak eden arkadaşlara güncel bilgi -
Bu SSN işi niye bu kadar sorunlu arkadaş 😞 Forumda da bir çok kişinin SSN i ulaşmamış. 20 Martta giriş yaptık. Eşimin SSN'i 25 Mart gibi elimize ulaştı benim SSN yok. Save.ucsis.gov adresine bakıyorum sanki hiç ülkeye girmemişim gibi bir durum var 🙂 SSA dan randevu bulamıyoruz. Online başvuru yapsam yine SSA dan randevu al diyorlar. Nasıl yapıcaz bu işleri?
-
@deebee Yanıtınız için çok teşekkür ederim:)) İçimi rahatlattınız..
-
@DenizMaths Çok teşekkür ederim.
-
@ATS16 Teşekkürler. 18 yaşındayım. Buradaki masraflar 1000 usd tutuyor sanırım, uçak masrafı vb. hazırlıklar masraf olarak 2 bin doları gözden çıkarıyorum. Masraf hariç 15 bin dolar diyorsunuz . Peki evi üzerime alsam, taşınamaz varlık olarak ek bir katkısı olur mu?
Ek olarak internetten kazanç sağlıyorum. Türk Lirası olarak. Şahıs şirketim var. bunları gösterebilir miyim maddi durum olarak?
Ve son sorum, case number çok geç sıraya verilirse yurtdışından, hangi ülkeden katılınmalı?
Her şey için tekrardan teşekkürler <3.
-
-
@yoz merhaba,
1- eğer asıl başvuru sahibi sizseniz evet, vizeniz basıldıktan sonra abd'ye giriş yapabilirsiniz.
2- mülakata gitiğinizde eğer vizeniz onaylanırsa konsolosluk memuru eşinizin sağlık raporu gelene kadar eşinizin vizesini print etmeyecektir.
bu yüzden dosyanızı AP statüsüne çekip raporunuzun gelmesini bekler.
siz mülakatta, bebeğinizin olacağını ve onun için de vize talebiniz olduğunu belirtmelisiniz.
doğum olduktan sonra konsoloslukla iletişime geçip bebeğinizin için bir DS260 formu doldurmalısınız.
sonrasında onun için de bir sağlık raporu alıp, annenin raporu ile birlikte konsolosluğa gönderip vizelerini alacaksınız.
bu adımda benimle özelden iletişime geçin lütfen.3- hayır. bu durum için mülakata bile gitmenize gerek kalmayacak.
4- evet yapabilirler. birlikte giriş yapmak zorunda değilsiniz.
şimdiden sağlıklı bir doğum süreci ve başarılı bir mülakat diliyorum.
-
Bu yıl 7. başvurum, ilk başvurduğumdan beri hayatımda çok şey değişti. Şuan da Almanya’ya taşınma sürecindeyim ama ABD’nin bendeki yeri her zaman ayrı. Umarım bu sene o senedir.
-
Muhtemelen bu konuda en fazla söz hakkına sahip kişi olabilirim. 18. başvurumu yaptım ben başvuru yaptığım zamanlarda posta ile gönderiliyordu. bu zamana kadar 5 farklı aileye çıkmasına vesile oldum, 3 aile şuanda orada :), kendime hayrım yok.
-
-
Merhaba, 20 k üstü case numberların fikir ve düşüncelerini paylaştığı başlık oluşturmak istedim
Biliyorsunuz ki bu yılın farkı fam yasasının yürürlüğe girmesi olmuştur, gecen sene yüksek numaraların yalvardığı konsolosluklar bu yıl kcc aracığıyla rahatlıkla dosya taşıma yapılmıştır, öyle ki bu süreçten haberi olmayan kişiler sürece yeniden başlayarak vize alma umuduyla foruma katılıp dosya taşımaya karar vermişler, bizim için en korkunç senaryo current olduğumuzda konsoloslukta, “ üzgünüz vizeler bitti” demesi 🤨 herkes için iyi bir süreç olmasını dilerim -
@EmreCan Valla ne nokta koymussun ne virgul. Yazdiklarindan anlayabildigim kadariyla ABD'de kalsaydin ve mahkemede kendini temize cikartsaydin cok daha iyi olurdu. Basit bir 'unutkanlik' konusundan oteye gecmis oldu su an. Zira isyerinle iletisimi nasil yuruttugun de onemli. Su an sana kucuk gibi gorunsede bir hirsizlik kaydin var ve hirsizligi da kabul etmis durumdasin. Peki o 2 gunluk hapisten sonra seni ucaga kendileri mi bindirdi, yoksa saldilar mi seni? Biletini kendin alip kendin mi gittin havalimanina? Birincisi ise sinirdisi edilmissin demektir, isin zor. Ama ikincisi ise umut var demektir.
-
-
-
Merhabalar DS 260 formu doldururken innovice id number Engeline takıldık bizde böyle bir fatura numarası yok formu dolduramadik...Bu numaraya nerden ulaşabilirim..Tarafıma iletilmedi... Hem kendim hem çocuklarım için bu formu dolduracagim...Konsolosluga da ulaşamıyorum.. Hastane ye de ulaşamıyorum..Bir de Ankara konsolosluguna nasıl mail atabiliriz..Tercüman bilgilerini iletebilmemiz ancak mail atarak gerçekleştirebiliyormuşuz..Ama mail adresi bilgim yok..Yardımcı olabilecek olan var mı acaba...

DV2025 Sohbet Odası
-
Bu sene de çıkmadı artık 2025 için bekleyeceğiz
-
@Chromium Yalnızca bir kere yasayabildiğimiz bu hayatı neden Türkiye'de yaşayarak heba etsin ki bir insan? Belli bazı arkadaşlar bana olumsuz yorum yapabilir ancak gerçekler bunlar yani hocam. Ekonomik olarak sosyo kulturel olarak gelişmiyor burası, kaç yıldır gelişmekte olan ülke konumunda ancak bı turlu ilerleme yok aksine yüksek hızda gerileme mevcut çok ciddi diyorum.
-
@SYTSNGR İyi şanslar dilerim elbette ailenize eziyet çektirmemek istemenizi anlıyorum umarım yolunuz açık olur. Sevgiler saygılar.
-
@Uçan-hollandalı, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Chromium Yalnızca bir kere yasayabildiğimiz bu hayatı neden Türkiye'de yaşayarak heba etsin ki bir insan? Belli bazı arkadaşlar bana olumsuz yorum yapabilir ancak gerçekler bunlar yani hocam. Ekonomik olarak sosyo kulturel olarak gelişmiyor burası, kaç yıldır gelişmekte olan ülke konumunda ancak bı turlu ilerleme yok aksine yüksek hızda gerileme mevcut çok ciddi diyorum.
Kesinlikle eskiden gelişmekte olan bir ülkeydik şimdi gerileyen bir ülkeyiz buraların hiç çekilir yanı kalmadı.
-
Merhaba, bende ilk defa başvurmuştum ama kısmet değilmiş bu sene... İnşallah seneye olur... Kazananlara şimdiden hayırlı olsun...
-
Yerimizi alalım da belki başvurmam artık. Daha var gerçi fikrim değişir mi değişmez mi bilmiyorum.
-
@Uçan-hollandalı, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Malesef oyle. Acikcasi artik tr nin stresi cok yordu gencler gitmek istiyor hepimiz. Gidebilen gidiyor da birsekilde bizde sans yok...
-
@Chromium ; Umarım seneye bugün sizinle birlikte burada kazandığımızı ve nereye gideceğimizi konuşuyor oluruz . bizdende saygılar
-
@gtx295 Ekimde 25 yaşına gireceğim ama o kadar memnuniyetsiz bir yaşantı sürüyorum ki artık legal yollarla nerelerden tutunabilirsem oradan yapışmaya çalışıyorum
-
Önümüzdeki lotolara bakacağız
-
şöyle köşeye geçtim bekliyorum
-
Konuyla ilgili detaylı bir araştırma yapacağım, forumda da tecrübe sahibi arkadaşların yazılarını okuyacağım ancak şu an hayal kırıklığı nedeniyle pek mecalim yok açıkçası. O yüzden belki sizler içerisinde bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilir diye önce buradan sormak istiyorum.
Gc için 1 yıl daha bekleyip yeni bir hayal kırıklığını tecrübe etmek istemiyorum. Bir arkadaşımla birlikte bir iş planımız var. Ancak takdir edersiniz ki bütçemiz çok yüksek değil. İş kurarak yatırımcı vizesiyle gidebilmek için 2 ortak 50'şer bin dolardan toplam 100 bin dolar ile E2 vizesi almak adına başarılı olabilir miyiz? Bu şekilde giden kimseyi biliyor musunuz? Daha önceden hatırladığım kadarıyla 100 bin dolar altı başvurular için zor diyorlardı.
-
@gtx295, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Passion, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Onur-Kürekçi, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Passion 10 sene başvurup çıkmayan tanıdıklarım var eğer gerçekten gitmek istiyorsan işini şansa bırakma bence diğer legal yollara başvur
Çalışma vizesiyle gidebilmek için iş ilanlarına başvurup duruyorum ama şimdilik bir şey yok. Ama deneyeceğiz her yolu, olacak bu iş inanıyorum
eb3 e mi basvuruyorsunuz? vasifli vasifsiz? ucret vs varmi
$20k verip wendy's/mcdonaldsta çalışmak çok harika bir fikir gibi gelmiyor bana açıkçası. Daha bunun uçak bileti, ev kirası vs var. Kendi tecrübeme ve eğitimime göre bir şeyler bulmaya çalışacağım.
-
2024 ü geçtik. 2025 e merhaba.
-
yerimizi alalım yeni umutlar yeni hayaller
-
artık has been not selected görmeyelim nolur yeter artık
-
Arkadaşlar EB-3 vizesini şimdi araştıracağım, 18 yaşındayım 20-30K param olduğunu vasayarsak, ben bu vizeyi tahminen ne kadar sürede alırım
-
Bu senede burdayız. kazanamayan arkadaşlara geçmiş olsun şansımız bol olsun seneye ,kazananları(gerçekten gidecekleri) tebrik ederim.
-
her başvuruda sonuçlar açıklanmaya yakın heyecanlanıyorum ama çıkmıyor yıllardır
-
Yaş olmuş 43 ama çocukların geleceği için başvuruya devam hakkımızda hayırlısı artık.

Benzer Başlıklar
69
54.8k
Users
4.8k
Topics
483.3k