Bize ve 4 arkadasima da cikmadi. 10.basvurum. Bir videoda izledim, Amerika ya bu sene 50 k kadar bir gocmen, iltica basvurusu olmus. Türklerin sayisi da baya fazla. Bu basvuranlar icin ayni zamanda green card sureci de baslatilacagindan, bunlar ne kadar surede green card surecine dahil oluyor ve ne kadar surede aliyorlar ve ulke ve bolge kotasini nasil etkiliyor merak ediyorum 🧿Ayrica bu kadar cok insanin bir yil icinde gelmesi akla, tek basina gelenler olabildigi gibi, firmalar araciligi ile gelenler olabilecegini de getiriyor. Cikan sayisi ve kabul, belki de bu yuzden etkileniyor. Ya da cikanlar, sureci tamamlayamiyorlar. 🧿Onceki senelerde GC cikanlardan sureci tamamlayanlarin sayisini tam bilmemekle beraber, surecin yavas islemesi yukardaki sebeplerden olabilir mi, surec ya da belki de green card cikanlarin cogu belki de bize anlatilmayan bu veya buna benzer sebepler yuzunden ya da gercekten birseyler var ama kimse ne oldugunu bilmiyor da sansliklik deyip geciyor ve sureci tamamlayamiyor ve GC alamiyor mu? 🧿Parasi olanlar her zaman sansli belki de. Bir sekilde sureci hizlandirabiliyor, baska ulkede mulakata girebiliyorlar. Herkesin isi var biliyorum belki bilgjniz vardir, ya da birseyler yasamissinizdir burada yeni bir konu basligi acilir ve tartisilir diye dusundum. Yazdiklarimi gercek olarak degil bir duyum oldugunu da belirtmek isterim. Yazdiklarim ve sorularimla cekilis surecini etkilemek istemem .🧿 Belki bir forum sayfasi acip bu konuyu usturuplu bir sekilde tartisiriz. Yazdiklarimi olumsuz ya da mantiksiz degerlendirirseniz de silerim.Saygilar.. 
🧿