Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gizemctr Ne olacaksa olacak. Şu ana kadar vizesini almış olanlar bir an önce giriş yapmalılar. Değiştiremeyeceğimiz durumlar için kendimizi parçalamaya gerek var mı?

• @gizemctr Buradaki bilgi mülteciler için geçerli anladığım kadarıyla. Bizler mülteci olarak bir sürecin içinde bulunmuyoruz, yani şimdilik bizi ilgilendiren bir durum yok. Trump için bu zaten normal bir karar; mültecilere karşı yaptırımları olacaktı. Ancak haberde söz konusu kişilere haksızlık edilmiş. Sonuçta bu insanlar ABD ordusuna, öyle ya da böyle, hizmet etmiş ve hizmet karşılığında ABD'ye yerleşme imkanı verilmiş. Şimdi ise bu vaatleri ortadan kaldırıyor. Ama şuradan anlaşılıyor ki Trump Reis'in her an ne yapacağı belli değil.

• @rasitcenngiz
    1.jpeg 2.jpeg
    demiş trump. Ben sorun olacağını düşünmüyorum.
    Burada da dediğim gibi https://yesilkartforum.com/forum/post/465675
    Aynı şekilde 30 yıldır amerika da olan abime sordum, o da aynı düşüncede.

• @gizemctr aylar önce seçim zamanı ve sonrası @gucarslan beyin dediği “vizesi basılmış olan ve halen ilk girişini yapmamış biri için en erken tarih dündü..

beklemekle çok büyük hata yapıyorsunuz haberiniz olsun.

yapacağınız en mantıklı şey, yarın ki uçuşa bilet alıp ilk girişinizi yapmak.

DV2020'de bunu yapmayın vizesi olduğu halde abd'ye giremeyen bir çok arkadaşımız oldu.”

https://yesilkartforum.com/forum/post/465895
    https://yesilkartforum.com/forum/post/465878

Bu sohbete dahil olan arkadaş uyarıları dikkate alarak 17 Ocak giriş yapmış normalde mart gibi giriş yapmayı ve Ekim 2025 de göç etmeyi planlıyordu.

• @mehmetizmirli kesinlikle katılıyorum bu kadar uğraş verip beklemeye gerek yok en azından hakkı kazanmak lazım. Ticarette öğrendiğim laf pek tam oturmasada "en iyi para, cepteki paradır" kuralından en iyi vize, hak kazanılmış vizedir.

• Selamlar, dosyasını viyanaya taşıyan arkadaşlar var ve case number aktif olmamasına rağmen. Case number aktif olmadan taşıma yapılabiliyor mu kcc izerinden ve schengen yeterli oluyor mu?

• @mehmetug evet çok insan dosyasını taşıdı forumu yeni kullanmıyorsunuz anladığım kadarıyla ilgili başlıklarda sorunuzu sorarsanız faydalı olur geçmiş yazılara bakın derim kcc ile basit bir maile taşıyabilirsiniz bu konu çok konuşuldu bakabilirsiniz konu başlıklarında adminlerin yazıları kritik bilgi içeriyor geçen dönemlerde çok insan işten vakit ayıramadım demişlerdi ve ne yazıkki süreçe uzak kaldılar o kadar şansları varken alamadılar yolunuz açık olsun

• ⭐⭐⭐

@mehmetug

DV2025 sureci kapsamında sorularınız ile ilgili DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları konu başlığını kullanmaniz forumun işleyişi için önemli, siz sorunuzu yanlış başlıkta soruyorsunuz size cevap verenlerde yanlış başlıkta cevap veriyor. Bu konu başlığı sohbet odası

• ⭐⭐⭐

@mehmetug, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Selamlar, dosyasını viyanaya taşıyan arkadaşlar var ve case number aktif olmamasına rağmen. Case number aktif olmadan taşıma yapılabiliyor mu kcc izerinden ve schengen yeterli oluyor mu?

Merhaba. Foruma hoş geldiniz.
    Sorularınızı BU BAŞLIK ALTINDA sormanız gerekmektedir. Ayrıca, burada dosya transferinin nasıl yapıldığıyla ilgili faydalı bilgiler de bulabilirsiniz.

• @ATS16 👍 arkadaş foruma yeni gelmiş ilk iletisi fark etmişsinizdir.

• ⭐⭐⭐

@mehmetizmirli fark ettim, doğru başlığa yönlendirmek biz tecrübeli kullanıcılar için önemli olduğunu düşünüyorum. Doğru konu başlığında hem kendisi için daha çok cevap bulacaktır, forumun da işleyişi daha sağlıkli olacaktır hem kendisi için hem de bu mesajımizi okuyan gelecekteki diğer forum kullanıcıları için.

• @ATS16 tebrikler yolunuz açık olsun👍🏻✋🏻

• ⭐⭐⭐

@mehmetizmirli hepimizin yolu açık olsun, gönlünden geçtiği gibi ilerlesin süreçleri 🙏🏻

• Selamlar, THY ile İstanbul->Hong Kong direkt uçuşumu sağlık mülakatımdan bir önceki güne aldım, saat 17 gibi HKG havalimanına inmiş olacağım. Ancak olası rötar, iptal vs. durumundan endişelenmeye başladım. Sizce 1 gün daha öne çekmeli miyim yoksa gerek yok mu? Ekstradan 23 bin TL daha ödemem gerekecek 1 gün öne çekersem. Sizce bir gün öncesine almak riskli mi?

• @ugurbocegi bu süreçte olası olumsuz herşeyi düşünmeliyiz lütfen yanlış yönlendirme gibi algılamayın ben olsam (5 kişilik aileyiz) kesinlikle öne alırdım. Sürecinizde bol şans diliyorum.

• ⭐⭐⭐

@ugurbocegi

Ne kadar rötar yapabilir ki? Flightradar24’de son 7 günlük performansına baktiginizda IST-HKG TK70 sefer sayılı uçuş en fazla 3 saat rötar yapmış, o da sadece bir gün ve 20:38 HKG lokal saat ile inmiş. Sizin sağlık muayeneniz bir gün sonra sonuçta.

Ayrıca sağlık kontrolü randevusuna gidiyorsunuz önce, vize mülakatına değil. Uçuşunuz iptal olsa bile veya force majeure bir sebeple katılamazsanız sağlık mülakatına, katılamama sebebini kanitlarsaniz yardımcı olacaklardır en kısa süreye tekrar planlamasını. Süreçte sakin kalmanızı tavsiye ederim.

• @ATS16 çok teşekkürler. Ben de öyle düşünüyordum son 90 günün uçuşlarını inceledim 5 saat kadar rötar yaptığı olmuş ancak asıl korkum ertesi güne sarkması veya o günkü uçuşun iptal olması aslında. Umarım böyle bir durum yaşanmaz, ki ben de yaşanacağını zannetmiyorum.
    Edit: Sanırım son yıllarda iptal olan THY-HKG uçuşu olmamış - kaynak.

• ⭐⭐

Selamlar....Dün itibariyle Nisan-Mayıs-Haziran aylarını kapsayan multi schengen vizeli pasaportlarımızı teslim aldık...Şimdi current olmayı ve mülakat tarihimizi bekliyoruz.. Önümüzdeki bir engeli daha aşmış olduk...Sizlerinde zorluklarınızı aşmanız dileğiyle..

• @Flight101 tebrikler hayırlı olsun...

• @Flight101 hayırlı olsun, inşallah mülakat alıp vizelerinize de kavuşacaksınız.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

59

55.9k
Users

4.8k
Topics

484.7k

| | | |