Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Yeni bir yılın başında, sağlıklı, huzurlu ve neşeli bir yıl diliyorum. 2025 yılı, tüm hayallerinin gerçeğe dönüştüğü, sevdiklerinle birlikte güzel anılar biriktirdiğimiz bir yıl olsun. Geçen yılın tüm zorluklarını geride bırakıp, yeni başlangıçlar için güç bulacagimiz bir yıl olsun. Her anın kıymetini bilerek, sevgiyle dolu bir yıl geçirmeni temenni ediyorum. Mutlu yıllar!"

• 2026yı Amerikada şöminenizin başında karşılamanız dileğiyle. Yeni yılınız kutlu olsun.

• ⭐⭐

@Mehmet-ynd Şömineye asmalık çorap almayı unutmayın 😂😂

• umutsuzluklar ve endişe ile dolu bu yılı geride bırakıyorum, hayatım hakkında umutla dolduğum tek yer olan forum sakinlerinin yeni yılını kutlarım, umarım 2025 yılında güzellikler bizimle olur.

• Emeklerimizin karşılığını alacağımız,hayallerimizin gerçekleşeceği bir yıl olması dileğiyle🎉🎉

• ⭐⭐

@misha90 büyük ihtimal aramızda 387 km fark olacak ???????

• ⭐⭐

Selamlar...Ocak ayında Viyana ve Hong Kong'ta mülakata girecek tüm talihli dostlarıma şimdiden bol şanslar diliyorum...🍀
    Konaklama yapılacak otelleri paylaşır mısınız?

• Merhabalar, mülakatımızı yaptık ve bayraklarımızı teslim aldık. İlk fırsatta ulaşımdan konaklamaya detaylıca yazmaya çalışacağım. Bekleyen herkese nasip olmasını dilerim.

• This post is deleted!

• This post is deleted!

• @Flight101 Moons'ta kalacağım ama konsolosluğa farklı otel ismi vermiştim. Konsolosluğa verdigim oteldeki oda fiyatları cok yüksek geldigi icin farklı bir otel secmek durumunda kaldım. Umarım sorun olmaz

• This post is deleted!

• @bahar_aydin ben arkadaşımın ev adresini belirtmiştim, söz konusu olmadı hiç.

• Viyana’dan selamlar sevgiler saygılar .vizemizi aldık.Burada herkes o kadar yardımcı oldu ki sanki memlekette gibi hissettik.7 yıl 7 aylık hayalimiz gerçekleşti.yesilkartforum kurucusu başta olmak üzere sayın Gucarslana,Ezgileraya,Serappa başta olmak üzere benim gibi inatçı birini güzelce ikna edip konforlu bir şekilde vize almamızı sağladıkları için teşekkür ederim.Bu yolda mesajlarla destek olan Viyanacı arkadaşlara teşekkür ederim.Her şey gönlünüzce olsun.

• Herkese selamlar, biz de Viyana'dan bugün vizemizi aldik. Isteyen herkesin vizesine kavusmasini dilerim. Viyana'da mulakat icin detaylı bir yazi paylasacagim. Herkese mutlu yıllar:) Burada tanistigimiz sevgili @sevdemimi ve ailesine de selamlar 🙂

• merhaba tiflise dosyamı taşımak istiyorum bununla ilgili bana yardımcı olabilecek var mı?

• This post is deleted!

• This post is deleted!

• This post is deleted!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

74

55.9k
Users

4.8k
Topics

484.7k

| | | |