Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• This post is deleted!

• Herkese mutlu yıllar, umarım yeni mali yılda emek vermiş herkese vize verilir

• Merry Christmas🌲🌲

• Arkadaşlar eşimin ve benim hepatit A-B aşıları eksik bunları Viyana'da vurdursak olur mu? Bir de muhtemelen mülakat için Türkiye'den Viyanaya gitmeyeceğim direkt Almanya'dan yada İtalya'dan Viyanaya geçeceğim onun için evrakları şimdiden halledeceğim eşim Türkiye'den Viyanaya getirecek mesela hazırlayacağım evrakların geçerlilik tarihi önemli mi? Polis kağıdı vs bunun için bilgi alabilir miyim teşekkürler

• @kafkaf Okuduğum deneyimlerde eksik gördükleri aşıları orada vuruyorlar buda biraz maliyetli olduğu için bir çok insan gitmeden türkiye de aşılarını yaptırıyorlar buna rağmen doktor gerekli görürse bir daha vurur en azından vurmama ihtimaline karşılık oradaki maliyetleri düşürmek adına size naçizane tavsiyem türkiyede eksik olduğunu düşündüğünüz tüm aşıları yaptırmanız olacaktır.

• ⭐⭐

@kafkaf Eksik aşılarınızı Molnar da ücret karşılığında uygulatabilirsiniz..E devletten alınan evrakların bazılarında (İkametgah, vukuatlı nüfus, adli sicil vb.) alındıkları tarihten itibaren 1 aylık geçerliliği vardır, belgenin altında açıklamalar kısmında yazar buna dikkat ediniz..

Edit: Molnar özelinde güncel kurla aşılar Türkiye deki uygulanma maliyetinden daha ucuza gelmektedir.

• @T-C-Kubilay-Dikici dün antikor testi yaptırdım eşim benden önce yaptırmıştı onda hepatit A-B eksik çıktı ben dün verdiğim için daha sonucunu göremedim ama muhtemelen bende de sadece hepatit AB eksik onun dışında hepsi tam verdiğin bilgi için çok teşekkür ediyorum 🙏

• @Flight101 verdiğin bilgiler için çok teşekkür ediyorum 🙏

• This post is deleted!

• @kafkaf visa.medau.at adresinden de teyit edebilirsiniz ancak Hepatit-A asisi 18 yasa kadar talep ediliyor Hepatit-B icin ise antikor sonucuna gore burada ya da orada olabilirsiniz. Antikor sonucunuz negatif ciktigi takdirde saglik ocaklari bu asilari ucretsiz olarak uyguluyor.

• @Bluey çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için 🙏

• Donald Trump: "ABD'deki bir üniversiteden 2 yıllık, 4 yıllık veya doktora diploması aldığınızda otomatik olarak green card almalısınız."

Ne düşünüyorsunuz

• ⭐⭐

Olacaksa kalifiye göçmen olsun diyor net bir şekilde...Ama şu konuyu atlıyor üniversite mezunu adama tır şoförlüğü, uber, kasiyerlik gibi işleri yaptıramazsın...

• @Flight101 ılımlı yaklaşıyor gibi geldi güzel

• ⭐⭐

@yasavul o iş olmaz.

• Banned

@yasavul o is yas kanada benzerini denedi ulke hindistan oldu .

• ⭐⭐

Selamlar.. İzmir'de ikamet eden ve schengen e ihtiyacı olan dostlar, Yunanistan schengeni için Kosmos vize hizmetleri ocak ayı randevuları ay sonuna kadar açıktır..

• ⭐⭐

Selamlar, 2025 yılının herkese istediğini verdiği bir yıl olmasını diliyorum...Mutlu yıllar...
    🎄🎁🎄🎉🎄🎇🎄

• Herkese İyi Günler 260 Forumda rastgele bir hostel adresi yazmıştım ülkeye girince havaalanında bunu değiştirmemiz mümkün mü yoksa konsoloslukta bunu kesin belirtmemiz gerekiyor mu ? çünkü adres belli değil

• Merhaba 260 formuna rasgele hostel adresi girdim ama gideceğim yer henüz belli değil, ülkeye girişte havaalanında adres konusunda değişiklik yapabilir miyiz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

22

51.4k
Users

4.8k
Topics

476.2k

| | | |