Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@aes55 Selamlar...Öncelikle sizlere beraber mutlu bir ömür dilerim. ceac sitesine girdiğinizde "add aplicant" seçeneği açık olması lazım, girip eklemeyi yapınız.. Sonrasında dosya taşıma ile ilgili olarak KCC ile iletişime geçiniz...KCC ye hikaye yazmayınız tek cümle ile niyetinizi belirtiniz..Örnek mail içeriklerine forum içinde ulaşabilirsiniz..
    Sorularınız ve takip etmeniz için asıl konu başlığımız https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları

Sürecinizde başarılar.

• This post is deleted!

• Merhaba 15 ocak tarihinde GC mülakatım var aynı gün de istanbulda davam var katılmak zorundayım. Bu tarihi nasıl erteleyebilirim ? gitmesem tekrar randevu nereden alabilirim ?

• Bence mülakatı kaçırmayın.Yeni randevu kimbilir ne zamana atılacak.Dava çok mu önemli bilmiyorum.Bu arada avukat mısınız?

• Bir yandan coin/borsa piyasa takibi, bir yandan iş, bir yandan hayat, bir yandan forum takibi, belgeler, bir yandan uçak, konaklama, hazırlık derken artık kafayı yemek üzereyiz. Umarım ilerde bu yazımı görüp bir tebessümle bakarım. 🙂 Stresli bugünlerde geçecek, sadece doğru araştırın, hazırlanın ve anın tadını çıkarın. Herkese bol şans 🍀

• Merhaba Ocak ayı için visa bulletin açıklandı mı?Güncel listeye nerden ulaşabilirim?

• @10urdmn Onur kardeşim kalbi temiz olanlar her zaman kazanır. Vizeni al ben bayram yaşıyacam .

• @10urdmn bıhtıhhh ya diyen dayı modundayımm

• @TuttoSPORT hahahha aynen o şekiliz😄

• Herkese selam askerlik durumuyla alakalı anlamadığım bir durum var.
    Yoklama kaçağı olarak askerlik durum belgesi çıkaramıyoruz ve askerlik durum belgeside istenilen bir belge bunun olmaması durumunda red alma ihtimalimiz var mı ya da nasıl bir önlem almalıyız

• valla çok yoruldum. bir daha green kart kazandım diyen birini duyarsam geçmiş olsun diyeceğim. bol sabır bol şans dileyeceğim

• @gloria American dream 🙂

• ⭐⭐

Tatlı telaş ve koşuşturmalar bunlar, üzmeyin canınızı.. Umuyorum ki zamanı geldiğinde hepimiz bu günleri gülerek anıyor olacağız..🍀

• @Flight101 Bunlar fragman asıl hikaye orda bakalım neler olacak

• ⭐⭐

Ben oradaki hikayeyi çoktan yazdım, umarım vizyona girecektir...😂😂😉

• ⭐⭐⭐

@mr-wolf, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Merhaba Ocak ayı için visa bulletin açıklandı mı?Güncel listeye nerden ulaşabilirim?

Bu konu için şu başlığı takip edebilisiniz:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7210/sayılarla-dv2025?page=1

• Merhabalar, Sonunda Ankara randevu verdi. Bu süreçte nişamlımla evlendik ve ds260 formunu açtırıp eşimide eklemek istiyorum. Sitede biraz araştırma yaptım ama maili tam olarak hangi mail adresine göndermem gerektiğini bulamadım. Bu konu yardımcı olabilir misiniz ?

• Merhabalar. 15.12.24 'te eşimle 20.00 Katar aktarmalı uçakla Hong Kong'a uçuyoruz. Ocak ayı Hong Kong mülakat süreci için start vermiş bulunuyoruz. Herkese bol şans

• @Burakhan-Bircan sorularınızı 2025 aşamaları başlığında araştırın ve sorun buradan cevap alamaya bilirsiniz

• This post is deleted!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

88

50.5k
Users

4.8k
Topics

473.3k

| | | |