Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba visa bulletin da Avrupa için 6000 yazıyordu 6000 e kadar çağırıyorlar mı şuan ne aşamada?

• ⭐⭐

@mr-wolf Selamlar...Normal çalışan postlar çağırıyorlar, Ankara için aynı şeyi söyleyemiyoruz....Sizin mülakat yeriniz neresi, excel tablosunda isminizi göremedim. Bilgilerinizi eklerseniz süper şahane olur..

• Sizce Kasım ayında Ocak ayı için mülakat dağıtımı yapılır mı Ankara'da, neler düşünüyorsunuz? Hep yavaşlığından konuşuyoruz ama ben mülakat dağıtıp az insana dağıtırlar diye bekliyordum Ekim mülakatları harici hala bir mülakat dağıtımı yapılmadı, numarama göre bu ilk dağıtılacak mülakat tarihlerinde sıranın bana gelmesini bekliyorum artık ama beklemek ne zor şeymiş gerçekten 😞

• @ATS16 Teşekkürler abi içime su serptin 🙂

• @Flight101 ben yaşamak istediğim şehri yazınca o ismimi değiştirmiş şimdi düzelttim 🙂 ben Ankara da gireceğim nasip olursa 93xx tahmini ne zamana gelir?Bi tahmin de bulunabilirmisiniz?

• @mr-wolf Merhaba, % 97 size Ankara dan sıra gelmeyecek.

• ⭐⭐

@mr-wolf Benim bu konuya net bir rakam yada oran verme durumum yok..Ancak son iki senenin sonuçları ve bu senenin ilk ay Ankara mülakat verilerine bakarak işlerin iyi gitmediği görülmektedir. Bu başlığın ilk iletisinden bu yana birçok sayısal veri paylaşıldı. Herkes bu verileri analiz ederek risk ve maliyet analizini yaparak sürecini yönetiyor. Vize süreci bireyseldir.

Tablodaki düzeltme için teşekkürler.🤝

• Gider ayak ya güzel bir dağıtım yaparla, yada geçen senelere benzer gidebilir. 20 Ocak a kadar Demokratlar ne yapacak göreceğiz.

• @fahriakc merhaba nasıl böyle bi oran çıkardınız?Önceki seneleri analiz ederek mi? yoksa trump seçimi sebebi ile mi?

• Dikkatimi çeken bir konu var. Bunu 4 sene yaşadığım Almanya'da da görmüştüm, bu forumda da görüyorum.

Türkler olarak konfor bölgemizden çıkmayı çok sevmiyoruz. Her şeyi birilerine yaptırıp, emek harcamadan direkt bana bilgiyi versin, direkt bana iş versin, direkt bana her tüyoyu anlatsın istiyoruz.

Hap bilgi, hap yol haritası. Herkes bunu arıyor.

Mesela forumda o kadar çok post var. Girer girmez kimse foruma 30 dk bile vakit ayırmadan en basit soruları buradan sorup akabinde insanların bu soruları hızlıca cevaplamasını bekliyorlar.

Yurtdışında da aynısını defalarca gördüm.
    Türkiye'de el bebek, gül bebek yetişenler, en ufak bir iş söz konusu olduğunda arayacak birisi olanlar ya da 'kullanacak' tanıdığı olanlar gurbette acayip çuvallıyor. Bilgi her yerde var. Yesilkartforumda da var, Reddit'te de var.

Burası ne güzel Türkçe içerik, kendi vatandaşlarımızın tecrübeleri tabiki de çok değerli ama sonuçta ulaşmak için yine emek harcamak zorundasınız.
    Trump'ın konuşmaları, mesajları, vaatleri ortada. Ararsan buluyorsun, çok detaylı şekilde deneyimlerini paylaşan arkadaşlar var. Sağolsunlar, her şey net.

Arada heyecanla, panikle, korkuyla karıştırdığımız, anlayamadığımız ya da anlam veremediğimiz şeyler olduğunda da zaten forumda herkes yardımcı oluyor.

Ama çok fazla tekrarlayan post görüyorum.
    Her gün giriyorum ve aynı konular.

• ⭐⭐

@blueboy21 Bu tekrar sorular gerçekten çok fazla.
    İlk üye olurken kişilerin karşısına büyük puntolarla yanıp sönen şuna benzer bir yazı çıkmalı
    "soru sormadan önce ilgili başlıkta daha önce sorulmuş soru ve cevapları okuyunuz ve önce forumda arama yapınız"
    Bunu okudum anladım diye işaretledikten sonra üyelik tamamlanmalı 😉

• @mr-wolf Trump ile ilgisi yok. Geçen yıl Ankara en son 73XX numaraya mülakat verdi, her sene daha az mülakat veriyor , sizin numaranız 9 binlerde buradan siz de çıkarım yapabilirsiniz.

• This post is deleted!

• Herkese tekrar merhaba. 4 Kasım'da ben ve evli kızım çekiliş başvurumuzu ayrı ayrı yaptık. Sanırım Mayıs'a kadar beklemek dışında yapabileceğimiz şey yok. Her başvurana Allah gönlündekini nasip etsin. Ben 53 yaşından sonra bu mevzuya niyetlendim. Bakalım nasip...

• ⭐⭐

@AhmetGS17 Hayırlı olsun Ahmet Bey, yaşınız daha genç. İnşallah çıkar da hayallerinize kavuşursunuz.

• ⭐⭐

@AhmetGS17 Hayırlısı olsun..Hayatta hiçbirşey için geç değildir...🍀

• @AhmetGS17 yasi gec usta varinca oraya al bir malibu Manhattan i izle sonrada bir sigara ic manzaraya durumu ...Al sana ikinci bahar

• @mr-wolf Dosyanızı taşıyın taşımadıysanız yoksa ömür boyu bu pişmanlıkla yaşarsınız.

• @Serapp, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@AhmetGS17 Hayırlı olsun Ahmet Bey, yaşınız daha genç. İnşallah çıkar da hayallerinize kavuşursunuz.

Çok teşekkür ederim. İnşallah.

@Flight101, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@AhmetGS17 Hayırlısı olsun..Hayatta hiçbirşey için geç değildir...🍀

Çok teşekkür ederim. Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum.

@Henry-bloor, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@AhmetGS17 yasi gec usta varinca oraya al bir malibu Manhattan i izle sonrada bir sigara ic manzaraya durumu ...Al sana ikinci bahar

Çok teşekkür ederim. Yapılacak işler listesine bir tane daha ekledim bile 👍🤗

• Merhaba, ben halihazirda amerika da yasiyorum, turist vizesi ile geldim ve gocmenlik basvurumu yaptim, bu surecte lottery cikarsa eger green kard almaya hak kazaniyormuyum ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

126

50.1k
Users

4.7k
Topics

471.8k

| | | |