Merhaba arkadaşlar ceca state.gov adresini visa status check sayfasına giriyorum bilgilerimi girmeme rağmen Invalid Immigrant Visa Case Number. bu hatayı alıyorum sebebi nedir yardımcı olur musunuz
-
@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@Atlantis00 çok üzücü bir fotoğraf 😞 youtube güncel durumla ilgili bilgi edinmek için haber yayınlarını izliyorum alttaki yorumlar o kadar üzücü geliyor ki herkes bayram havasında yazıyorlar acaba milletimiz mi böyle diyerek amerikada canlı yayınlanan haber kanallarına baktığım bir çok dilde sevinç mesajları atanları görüyorum şaşırıyorum felaketin dini dili ırkı olmaz orada canlı canlı telef olan milyonlarca hayvanlar var daha kötüsü atmosfere salınan gaz ekolojik dengeye verdiği zarar bunları düşünen yok herkes yansın daha çok yansın diye dua eder olmuş ruhsuz bir insan ırkına doğru dönüşüyoruz.
Dusuncelerinize kesinlikle katiliyorum. Dustuklerinde kendi kotu gunlerini ve Amerikanin onlara ettigi yardimlari cabuk unutuyorlar tabi ,tum diger ulkelerin cogunu kapsiyor bu soyledigim. Ruhsuz insanlarin ruhsuzlugu bir sallantiya ve onlara geri donecek onlarinda icerisinde bulundugu baska bir felakete bakar herkes gunun sonunda kendi karmasini yasar ve yasayacaktir nasilsa diyerek o gibi insanlari hep Tanriya havale ediyorum..Amerika her turlu kendi yarasini fazlasiyla saracak gucte her daim bu onemli degil,peki ya onlar?
-
-
@erayemre AP ye kalınca prosedüre gereği isterler red mi onay mı onu vereceğiniz açıklamaya göre değerlendirirler. mesela hangi suçtan ne kadar ceza TCKda var bunu kendi yasaları ile kıyas edip ağır bir suç ise belki olumsuz olacak veya hafif bulurlarsa onay verecekler AP sonunda.. siz madde madde onlaro açıklamanız lazım... Yalnizca karar yasasini gondermem yeterli olur mu? Yoksa tum bahsi gecen ve ozellikle memurun isaretledigi maddeler sunulmali midir? Cunku diger maddeler isin icine girince durum daha ciddi gozukuyor, bu sonucumu olumsuz etkiler mi? DİYEW YAZMIŞSINIZ** BENCE İSTEDİKLERİNİ YAPIP GÖDERİN ANCAK SİZİN CEZANIZIN AZ OLDUĞUNU VURGULAYIN BELKİ İLK suçunuz veya iyi hal vs bunu vurgulayın... olumlu da olabilir inşh olumlu olur onayı alırsınız
-
-
İnşallah hocam, çok teşekkür ederim.
-
@fatihugur175 ABD devletinin istediği aşılar bellidir. Unganlarda da listesi var. Eğer aşı olmamışsa çocuklar(yetişkinlerde dahil), hepsini yaparlar.
bazen yetişkin aşıyı olmuş oluyor çocukken ama kaydı yok, kaydı olmadığı için tekrar aşıyı oluyor.abdye gitmek istiyorsanız green card ile, aşıları yaptırmak zorundasınız.
-
@ayvalik10 hocam linkini güncelleme ya da tekrar yükleme imkanınız var mı?
-
İyi akşamlar, ABD’de fabrikası olan biri bana sponsor olup şu anda çalışma vizesi için USCIS ile görüşüp vize almamı sağlayabilir mi? Bu sırada ben mülakata orada girebilir miyim?
Bildiğim kadarıyla DS-260 formunu doldurduğum için başka bir vizeye başvurmam sıkıntılı. Ama ben değil de bir işveren bunu oradan yaparsa süreç nasıl ilerler?
-
Merhaba arkadaşlar ben 7 Kasım 2024 de görüşmeye gittim ve bana sarı kağıt verdiler. Daha önce gittiğim ülkelere giriş çıkış evraklarını maile gönderin dediler. Bende eksik evraklarımı daha önce gittiğim ülkelerin giriş çıkış belgesini gönderdim ama hala geri mail dönüşü olmadı. Neredeyse 1 ay oldu ama hala donus yok. Sonuç ne olur yada ne zaman dönüş gelir bilgisi olan yardımcı olabilirmi ? (SARİ kağıtta maile ulaştırdıktan sonra 5 7 gün arasında kontroller sürmektedir yazıyor ama hala donus yok )
-
@Umut-kılıç mülakata ankara'da gireceksiniz, konsolosluk adresi..
eğer bahsettiğiniz kurum unganlar ise endişe etmenize gerek yok.
ilgili raporu hard copy olarak onlardna temin edebilirsiniz dilerseniz.
kurumla iletişme geçmelisiniz. -
Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂
-
Mesela ben de bulamıyorum diplomamı. Ben 2019 yılında emekli oldum memuriyetten. Ayrılırken dosyalara baktım bulamadım. Gerçi hatırladığım kadarıyla noter tasdikli nüshası vardı bir yerlerde. Ama greencard çıkarsa işi garantiye almak için okuldan gidip tekrar çıkartacağım. Ayrıca bilgisayar kurs diplomam da soft nüshası mevcut. Basılı nüshayı da halk eğitimden çıktısını alacağım.
-
Adam Metrobuste de ayakta. Ömrü ayajta geçmiş. Walmart ta rafa süt dizerkende ayakta olmak koymaz. Sittin senedir TR de ve bir birikimi yok. Firsat gelmis Amerika ya gidiyor. Sonucta, harcla da olsa borclada olsa yasal olarak Amerika ya varmis. Herkesin kicinin ebati farklidir. Oturdugumuz yerden don bicmeyelim.
-
@2000ruhu yalnız değilmişim aynı soruyu soran birini bulmak iyi hissettirdi 😄 sağlık, eğitim, iş özellikle yıl sonu gibi karışık durumlar içerisindeyiz, forum yöneticimizin fikrini ben de merak ediyorum, bir kaç çıkış yolu var aslında, mülakata girip sağlık raporunu sonradan da alabiliriz, sağlık randevusundan sonra Tr dönüş yapıp bir hafta sonra tekrar da Hk da gidebiliriz (maliyetli olan)
-
@ezgillc aynı dert bendede var green kart geldi ssn yok şu an türkiyedeyim gittiğimde çözeceğim
-
-
Merhaba,
DV-2025 çekilişine katılırken evliydim, ancak 24.01.2024 tarihinde resmi olarak boşandık, 04.10.2024 tarihinde çekilişi kazandığımı farkedip hemen kendi adıma DS-260 formumu doldurup imzaladım. Kendi formumu doldururken boşanmış olarak işaretleyip, güncel bilgiyi doğru bir şekilde verdim.
Fakat eski eşim adına da ACCOMPANY olarak bir DS-260 form satırı hala görünmekte, bu durum bana mülakat tarihi verilmesinde olumsuz bir etki yapar mı acaba?
Sizler ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.
Teşekkürler,YK Forum.jpg
-
-
Merhaba, ben de vatandaşlık başvurusu yapma aşamasındayım, N400 gönderiyorum. Bu aşamada önüme çıkan en kafa karıştırıcı konu, doğum belgesi konusu oldu ancak soruşturarak çözüme kavuşturdum. Formül A denilen belge Avrupa için geçerli, bunu söyleyen de Konsolosluğun kendisi, bu sebeple Formül A belgesi ile bir işimiz yok. Dolayısıyla almak gereken belge, edevlet üzerindeki vukuatlı nüfus kayıt belgesi olacak. Bunu da sertifikalı ve noter onaylı olarak çeviri yaptırmak gerekiyor, çünkü belge Türkçe. Çeviri için rushtranslate'i kullanıyorum, 1-2 gün içinde email veya isterseniz 20 dolar ücret karşılığı basılı kopyaları da eve gönderiyorlar.
DV2025 Sohbet Odası
-
Merhaba visa bulletin da Avrupa için 6000 yazıyordu 6000 e kadar çağırıyorlar mı şuan ne aşamada?
-
@mr-wolf Selamlar...Normal çalışan postlar çağırıyorlar, Ankara için aynı şeyi söyleyemiyoruz....Sizin mülakat yeriniz neresi, excel tablosunda isminizi göremedim. Bilgilerinizi eklerseniz süper şahane olur..
-
Sizce Kasım ayında Ocak ayı için mülakat dağıtımı yapılır mı Ankara'da, neler düşünüyorsunuz? Hep yavaşlığından konuşuyoruz ama ben mülakat dağıtıp az insana dağıtırlar diye bekliyordum Ekim mülakatları harici hala bir mülakat dağıtımı yapılmadı, numarama göre bu ilk dağıtılacak mülakat tarihlerinde sıranın bana gelmesini bekliyorum artık ama beklemek ne zor şeymiş gerçekten
-
@ATS16 Teşekkürler abi içime su serptin
-
@Flight101 ben yaşamak istediğim şehri yazınca o ismimi değiştirmiş şimdi düzelttim ben Ankara da gireceğim nasip olursa 93xx tahmini ne zamana gelir?Bi tahmin de bulunabilirmisiniz?
-
@mr-wolf Merhaba, % 97 size Ankara dan sıra gelmeyecek.
-
@mr-wolf Benim bu konuya net bir rakam yada oran verme durumum yok..Ancak son iki senenin sonuçları ve bu senenin ilk ay Ankara mülakat verilerine bakarak işlerin iyi gitmediği görülmektedir. Bu başlığın ilk iletisinden bu yana birçok sayısal veri paylaşıldı. Herkes bu verileri analiz ederek risk ve maliyet analizini yaparak sürecini yönetiyor. Vize süreci bireyseldir.
Tablodaki düzeltme için teşekkürler.
-
Gider ayak ya güzel bir dağıtım yaparla, yada geçen senelere benzer gidebilir. 20 Ocak a kadar Demokratlar ne yapacak göreceğiz.
-
@fahriakc merhaba nasıl böyle bi oran çıkardınız?Önceki seneleri analiz ederek mi? yoksa trump seçimi sebebi ile mi?
-
Dikkatimi çeken bir konu var. Bunu 4 sene yaşadığım Almanya'da da görmüştüm, bu forumda da görüyorum.
Türkler olarak konfor bölgemizden çıkmayı çok sevmiyoruz. Her şeyi birilerine yaptırıp, emek harcamadan direkt bana bilgiyi versin, direkt bana iş versin, direkt bana her tüyoyu anlatsın istiyoruz.
Hap bilgi, hap yol haritası. Herkes bunu arıyor.
Mesela forumda o kadar çok post var. Girer girmez kimse foruma 30 dk bile vakit ayırmadan en basit soruları buradan sorup akabinde insanların bu soruları hızlıca cevaplamasını bekliyorlar.
Yurtdışında da aynısını defalarca gördüm.
Türkiye'de el bebek, gül bebek yetişenler, en ufak bir iş söz konusu olduğunda arayacak birisi olanlar ya da 'kullanacak' tanıdığı olanlar gurbette acayip çuvallıyor. Bilgi her yerde var. Yesilkartforumda da var, Reddit'te de var.Burası ne güzel Türkçe içerik, kendi vatandaşlarımızın tecrübeleri tabiki de çok değerli ama sonuçta ulaşmak için yine emek harcamak zorundasınız.
Trump'ın konuşmaları, mesajları, vaatleri ortada. Ararsan buluyorsun, çok detaylı şekilde deneyimlerini paylaşan arkadaşlar var. Sağolsunlar, her şey net.Arada heyecanla, panikle, korkuyla karıştırdığımız, anlayamadığımız ya da anlam veremediğimiz şeyler olduğunda da zaten forumda herkes yardımcı oluyor.
Ama çok fazla tekrarlayan post görüyorum.
Her gün giriyorum ve aynı konular. -
@blueboy21 Bu tekrar sorular gerçekten çok fazla.
İlk üye olurken kişilerin karşısına büyük puntolarla yanıp sönen şuna benzer bir yazı çıkmalı
"soru sormadan önce ilgili başlıkta daha önce sorulmuş soru ve cevapları okuyunuz ve önce forumda arama yapınız"
Bunu okudum anladım diye işaretledikten sonra üyelik tamamlanmalı -
@mr-wolf Trump ile ilgisi yok. Geçen yıl Ankara en son 73XX numaraya mülakat verdi, her sene daha az mülakat veriyor , sizin numaranız 9 binlerde buradan siz de çıkarım yapabilirsiniz.
-
This post is deleted! -
Herkese tekrar merhaba. 4 Kasım'da ben ve evli kızım çekiliş başvurumuzu ayrı ayrı yaptık. Sanırım Mayıs'a kadar beklemek dışında yapabileceğimiz şey yok. Her başvurana Allah gönlündekini nasip etsin. Ben 53 yaşından sonra bu mevzuya niyetlendim. Bakalım nasip...
-
@AhmetGS17 Hayırlı olsun Ahmet Bey, yaşınız daha genç. İnşallah çıkar da hayallerinize kavuşursunuz.
-
@AhmetGS17 Hayırlısı olsun..Hayatta hiçbirşey için geç değildir...
-
@AhmetGS17 yasi gec usta varinca oraya al bir malibu Manhattan i izle sonrada bir sigara ic manzaraya durumu ...Al sana ikinci bahar
-
@mr-wolf Dosyanızı taşıyın taşımadıysanız yoksa ömür boyu bu pişmanlıkla yaşarsınız.
-
@Serapp, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@AhmetGS17 Hayırlı olsun Ahmet Bey, yaşınız daha genç. İnşallah çıkar da hayallerinize kavuşursunuz.
Çok teşekkür ederim. İnşallah.
@Flight101, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@AhmetGS17 Hayırlısı olsun..Hayatta hiçbirşey için geç değildir...
Çok teşekkür ederim. Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum.
@Henry-bloor, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@AhmetGS17 yasi gec usta varinca oraya al bir malibu Manhattan i izle sonrada bir sigara ic manzaraya durumu ...Al sana ikinci bahar
Çok teşekkür ederim. Yapılacak işler listesine bir tane daha ekledim bile
-
Merhaba, ben halihazirda amerika da yasiyorum, turist vizesi ile geldim ve gocmenlik basvurumu yaptim, bu surecte lottery cikarsa eger green kard almaya hak kazaniyormuyum ?
Benzer Başlıklar
126
50.1k
Users
4.7k
Topics
471.8k