Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Ben-Batur eyvallah sağolasın

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@gucarslan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@gucarslan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

bu başlıkta DV2025 süreci ile ilgili soru sorup, soru soru cevaplayan arkadaşlara bir anket yapmak istiyorum;

1- forum kuralları umurumda değil, ben kafama göre takılırım.
    2- okuma yazma bildiğim halde bilmemezlikten geliyorum.
    3- sohbet başlığında vizemi almaya çalışıyorum ve bu bana garip gelmiyor.
    4- dv çekilişini kazandım ama; nerede soru soracağımı / cevaplayacağımı bilemiyorum.
    5- forum ne, başlık ne, kural ne inanın hiçbir bilgim yok, mayalık yoğurt almaya geldim.

lütfen kendinize uygun olan şıkkı bu mesaja alıntılayıp cevaplar mısınız?
    ona göre aksiyon alacağız çünkü.

teşekkürler
    yeşil kart forum bakım onarım birimi

buradaki ankette doğru şıkkı işaretleyen bazı kullanıcıları bir süre forumdan uzaklaştırdık.
    bu başlığın asıl amacının ne olduğunu, nasıl kullanılması gerektiğini ısrarla bilmemezlikten geldikleri sürece bu süre gittikçe uzamak zorunda kalacak.

bu hizmetimizden yararlanmak ve forumdan bir süre uzak kalmak isteyen arkadaşların özelden bana ulaşmasını rica ediyorum.
    forumun tatil hizmeti tamamen ücretsiz olup, hiçbir ücret talep edilmemektedir.
    dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz 🙂

saygılarımızla
    yeşil kart forum bakım onarım ekibi

kampanyamız hız kesmeden devam ediyor arkadaşlar.
    bu başlıkta DV2025 sorusu soranları ve elbette cevaplayanları forumdan bir süre uzaklaştırıp, bu stresli ortamdan onları kurtarmayı bir borç biliyoruz kendimizi.
    bakalım haftanın talihlileri kimlermiş, birazdan öğreneceğiz..

• @Ben-Batur Merhaba
    Bir sorum olacaktı, Umman ABD konsuluğu oturum kartı istiyorlar mı ya da viza yeterli mi.
    Dosya Numarasi: 2025AS6XXX
    DS-260 Gonderimi: 09/05/2024
    Saglik Muayenesi: Bekleniyor
    Vize Mulakati: Bekleniyor (Ankara)
    Vize Onayi: Bekleniyor
    Pasaport Teslimi: Bekleniyor
    ABD Ilk Giris: Bekleniyor

• Selam herkese, Ankara'yı bekleyen arkadaşlar dosya numaranız çok yakınlarda değilse mutlaka dosyanızı taşıyın veya Amerika vizeniz ve maddi imkanınız varsa AOS tercihini en kısa sürede başlatın. Aksi durumda çok sıkışır ve bu anlamada çok ter dökebilirsiniz. Forumda bulunan tecrübeli arkadaşlar hep söylüyorlar lütfen bu uyarıları dikkate alın...Sevgiler,

• @TommyGun sizce 4400 ler büyük risk altında mı ANK için?

• ⭐⭐⭐

@TommyGun, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Selam herkese, Ankara'yı bekleyen arkadaşlar dosya numaranız çok yakınlarda değilse mutlaka dosyanızı taşıyın veya Amerika vizeniz ve maddi imkanınız varsa AOS tercihini en kısa sürede başlatın. Aksi durumda çok sıkışır ve bu anlamada çok ter dökebilirsiniz. Forumda bulunan tecrübeli arkadaşlar hep söylüyorlar lütfen bu uyarıları dikkate alın...Sevgiler,

Bu konuyu sohbet odasında değil, aşamalar başlığında yazmanız yerinde olur.

• @Mustafa-Khesrow-Qureshi, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@Ben-Batur Merhaba
    Bir sorum olacaktı, Umman ABD konsuluğu oturum kartı istiyorlar mı ya da viza yeterli mi.
    Dosya Numarasi: 2025AS6XXX
    DS-260 Gonderimi: 09/05/2024
    Saglik Muayenesi: Bekleniyor
    Vize Mulakati: Bekleniyor (Ankara)
    Vize Onayi: Bekleniyor
    Pasaport Teslimi: Bekleniyor
    ABD Ilk Giris: Bekleniyor

Merhaba, öncelikle bu paylaştığınız bilgileri imzanıza taşıyın lütfen, ayrıca süreç ile ilgili sorularınızı DV2025 Aşamaları başlığından sormanız gerekiyor.

Ben dosyamı KCC aracılığı ile taşıdım, herhangi bi belge sormadılar, soracaklarını da düşünmüyorum ama kesin bilgiyi 5 Kasım günü paylaşacağım 🙏🏼😊

• @minnesota merhaba, bence değil ama sizi biraz terletebilir... Hazırlıklı olmanızda fayda var...

• @Serapp hanım, dikkate alacağım...

• Merhabalar. 2 aralık günü Hong Kong'ta green card için mülakatım var. Eğer bir aksilik çıkmazsa oradan Florida'ya geçeceğim. Fakat Hong Kong - Florida(Orlando) için direkt uçuş yok. Los Angeles Uluslararası Havalimanı (LAX), San Francisco Uluslararası Havalimanı (SFO) ya da John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı (JFK) aktarmalı uçuşlar bulunmakta. Benim aklıma takılan bir soru var. Eğer aramızda bu bilgiye sahip biri var ise cevap verirse çok sevinirim. Sorum:

Mülakattan sonra sarı zarf ile bu aktarmalı uçuşlardan birisi ile yolculuk yaptığımda, sarı zarfı ilk aktarmadaki havalimanında mı teslim edeceğim? Yoksa durumu açıklayıp Orlando Uluslararası Havaalanında (MCO) mı teslim edeceğimi söyleyeyim? Büyük ihtimal Amerika'ya ilk ayak bastığım yerde teslim edecek olmam lazım. Peki ya benim SSN ve Green Card postasının gelmesinde bir gecikme olur mu?

• ⭐⭐⭐

@fatih-donmez

Sarı zarfı ABD’ye ilk giriş yaptığınız havalimanında (SFO, LAX, JFK fark etmez) teslim edeceksiniz ve pasaportunuza I-551 mühürü vurulacak (vizenin permanent resident card gelinceye kadar ilk giriş tarihi itibariyle 1 yıl boyunca geçerli olması).

İlk giriş yaptığınız havalimanında valizlerinizi de teslim alacaksınız, daha sonra iç hat uçuşunuz için valizlerinizi diğer uçuşa siz kendiniz teslim edeceksiniz.

ABD’ye SFO, LAX, JFK veya Hawaii Daniel K. Inouye Uluslararası Havalimanından ilk girişinizi yapmanız kartınızın size iletilmesinde herhangi bir majör gecikmeye sebep vermez, DS260 formunda veya güncelleyecekseniz mülakatta vereceğiniz adrese veya ABD’ye ilk girişte CBP memuruna (tavsiye edilmiyor giriş esnasında adres değişikliği olası gecikmelere sebep olduğu için) beyan edeceğiniz adrese gelecek SSN ve permanent resident kartınız.

Sorularınızı doğru konu başlığında (Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş) sormanız önemli, diğer konu başlıklarını okumanız ve arama butonunu kullanmanız göç sürecinize katkısı olacaktır. Forum yöneticilerinin ilgili cevabı taşıması ricadır 🙏🏻

• @fatih-donmez bol şans diliyorum öncelikle, umarım vizenizi kolaylıkla alırsınız. Honkong Mülakatı için benim gibi bir çok arkadaş sizin deneyimlerinizi merakla bekliyor paylaşımlarınızı bekliyoruz tekrardan bol şans

• @fatih-donmez Hayırlı olsun, umarım mülakatı sorunsuz atlatırsınız, ben de hong kong a aktarmıştım beklerken stresden bir şey olacak sonunda nasıl atlatacağım şu stresli günleri bilmiyorum.

• @dogan28 İlk önce teşekkür ederim. Umarım kimse bir sorun yaşamadan vizesini alır. Atlatırız bir sıkıntı olmadan umarım

• @fatih-donmez heyecanınızın hayallerinize ulaşması dileğiyle randevunuz hayırlı olsun.

• @cemal1153 Teşekkür ederim. Umarım sizlerde sorunsuz alırsınız vizenizi.

• @fatih-donmez teşekkür ederim. Bol şans diliyorum.

• Arkadaşlar merhaba,

Green Card sahipleri Kanada girişlerinde vizeden muaf oluyorlar ama Amerikaya ilk girişten önce pasaporta basılı olan vizeyle de Kanadaya giriş yapılıyor mu acaba?

Şundan dolayı soruyorum; aktarmalı uçuşlarda Kanadada 13-14 saat aktarması olan uçuşlar var, Kanada aktarması sırasında ülkeye girişe izin verirler mi acaba? Bu konuda bilgisi olan var mı?

• ⭐⭐

Yaa Koca Atlantiği geçip Kanada ya inmenin ne anlamı var..😂😂 Kanadaya uçtuğun sürede NY a uçmak daha caiz değil mi?😉

• @Flight101, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Yaa Koca Atlantiği geçip Kanada ya inmenin ne anlamı var..😂😂 Kanadaya uçtuğun sürede NY a uçmak daha caiz değil mi?😉

Arkadaşım Kanadada yaşıyor da, yanımızda da kedi var, biraz orda misafirlik yapmayı düşünüyoruz ondan 😄

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

98

54.5k
Users

4.8k
Topics

483.0k

| | | |