DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @dehaningizemi vize değil Ankara'dan mülakat tarihi& maili almanız zor görünüyor.

Mülakat maili aldıktan sonra ,mülakat mailini aldığınız konsolosluktan formunuzu açtırıp bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.

• ⭐⭐

@dehaningizemi süreç 2024 pararel giderse malesef ankarada mülakata giremezsin dosya taşımaya odaklan deneyimleri oku arama motorunu özellikle çarklı olanı kullan hiç bir şey imkansız değil ama bu süreç zor eğer ankara başka bir süreçte ilerler bol bol mülakat verirse geçmişte senin cn numaran mülakat maili aldı

• @dehaningizemi, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@rnc hocam haklısınız ama çok forma hakim olamadığım için bulamıyorum rica etsem bana yardımcı olabilir mısınız? link gönderimi olabilir.
    ve yazdığınız yazıya göre 9000 lerde olduğumuz için vize alamayacak mıyız 😞 yada çok düşük ihtimal mi

cevabınız için teşekkür ederim.

Forumun yukarida sagda arama butonu var oraya aramak istediklerinizi yazarsaniz muhtemelen bulucaksiniz.
    Ankara nezdinde konuşursak Ankara nin geçen seneden bu yıla kadar kadar ki performansi çok kötü. 5000 küsürler ancak mülakat alabildi ve hala mülakat bekleyenler var. Her yıl daha "iyiye" değil daha "kötüye" gittiğini düşünür isek mülakat alamamak elden bile değil.
    Tabi "belki" Ankara nin performansi iyileşir ama o "belki" ler ile yola çıkmak ne kadar güvenilir buda sizin soracağınız cevap olucak.
    Bu yüzden insanlar dosya taşıyorlar forumu biraz kurcaladiginiz da daha yüksek cn numaralardaki insanlar dosyalarini taşıdıklari yerde mülakat a girip sonuç alırken daha düşük cn ler Ankara da mülakat alamadi/almaya çalışıyor.

• @onuru dosya numaram 12xxx bu listeyi nereden görebiliyoruz

• Host icin ilanlara bakiyordum da indeed de Pay: $17.00 - $20.00 per hour yaziyor kafami karistiran bir konu 17-20 neye gore degisiyor ve bu 17-20ye tip dahil mi degil mi? Yeni geldigim icin buradaki durumlari pek bilmiyorum.

• ⭐⭐⭐

@diana-kate 17-20$ aralığına sizin deneyiminize ve yeterliliğinize göre karar verirler. Tip dahil olmaz çünkü ne kadar tip alacağınızı bilemezler. Eğer başvurduğunuz iş için tip alıyorsanız onla ilgilide bilgi vardır ortalama bu kadar tip çıkıyor vs gibi

• @bolcay selamlar,

Asagidaki linkten erisebilirsiniz.

• Merhaba güzel bilgiler için teşekkür ederim. Yeni başvuru yapmak istiyorum bu sene ekim ayında mi başlıyor kesin bir tarih varsa yardımcı olur musunuz,

• @onuru MErhaba,

https://dvprogram.state.gov

Resmi sitede 4 Ekim başlayıp 7 Kasım son tarih olduğu yazıyor. Bol şanslar şimdiden

• Merhaba DV2025 talihlisiyim sıralamam malesef ankaranın mülakat verebileceği sıralama değil. hiç bir ülkeye vize veya oturumum yok dosya taşıma fikrini açıkça düşünüyorum. Bu konuda böyle düşünen kimler varsa birlikte istişare yapılabilir buradan. Şuan dosya taşımak mümkün mü ? riski varmıdır ? cevaplanırsa sevinirim (forumu baştan aşağı oku gibi cevaplar gelecektir zor şartlar altında çalışıyorum o kadar vaktim olmuyo)

• Canlar yine merak ettiğim bir konu var.
    Hiç Korona aşısı vurulmadım ve şuanda dünya genelinde yapılan korona aşılarına karşı bildiğiniz gibi bir dava süreci vardı.
    greencard başvurusu yaparken yinede korona aşısı istiyorlar diye okudum. sizce bu duruma itiraz etme veya aşı olmama gibi bir lüksümüz varmıdır ?

• @Serdar-Mania Selamlar, evet dosya numaranıza sıra gelecek gibi görünmüyor önceki yıllar göz önünde bulundurulunca. Bu konuyla ilgili resmen azmin vücut bulmuş hali olan bi arkadaş görmüştüm. Başına gelen tüm talihsizliklere rağmen en son Barbados adasına dosyasını taşıtım nerdeyse son gün görüşmesini yapmıştı 🙂

Bence riske atmadan Şubat gibi vizesiz gidebileceğiniz tüm ülkelerin konsolosluklarına mail atmaya başlayın. Daha önceden böyle bişey yapmayın bence çünkü hemen her ülkede görüşmeler olduğu için kendi yoğunluklarından dolayı direkt red verebiliyorlarmış.

Bahsettiğim abi de şu;

Şimdiden bol şanslar, başarabilirseniz Amerikada buluşup bi kahve içelim kutlayalım hocam 🙂

• @dehaningizemi yok, saglik muayenesi sartlarinda guncelleme yapilmazsa siz kazanip mulakat alana kadar, asi olmazsaniz saglik muayeneniz tamamlanmaz ve vizenizi alamazsiniz.

• ⭐⭐

@Ben-Batur neden Şubat gibi taşısın ki, mali yıl başlamadan - cut off olmadan kazanan kişi istatistiklerini iyi inceleyeceği ve geçmiş deneyimleri okuyarak uygun bulacağı bir konsolosluğa taşınmasını şimdiden KCC’den talep ederek taşıyabilir. Hayati bir konu, yanlış yönlendirmeler & bilgi sahibi olmadan yapılan yönlendirmeler dönülmez hatalara sebep olabilir

@serdar-mania sorularınızın cevabı DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında

• @Serdar-Mania merhaba, size ne yazik ki en istemediginiz tavsiyeyi verecegim. 2025 basliginin yanisira gecmis yillarin basliklarini da okumalisiniz ki gecmis yillarin dosya tasima deneyimleri de yardimci olsun. Her yilin dinamigi farkli olabiliyor.

Son 3 yil bize gosterdi ki, DV vizelerine en cok cabalayanlar kavusabiliyor. Az zaman ayirarak da kendi yolunuzu cizebilirsiniz. DV basliklarini dikkatle takip etmenizi oneririm.

• ⭐⭐⭐

@Serdar-Mania forumu baştan aşağı değil hiç okumamışsınız görünüşe göre çünkü sorunuzu bile doğru başlıkta sormamışsınız. Maalesef ankara yüzünden DV lottery kazananları eskisi gibi rahat değil evrakları mı göndereyim sonra bültende aktif olup mail gelene kadar yapmam gereken bir şey yok nasılsa diyemiyorlar artık. Onun için kendi sürecinizi takip edip gerekli adım atamayacak durumdaysanız işiniz zor

• @ATS16 Eklediğim videoda dosyasını taşıyan arkadaş o şekilde bilgi vermiş hocam. Daha önce de Kasım ayında red veren Viyana konsolosluğunun Temmuz ayında onay verdiğini tecrübe eden bi arkadaş olmuş forumda okuduğum kadarıyla. Zaten mesajımı okuduysan ''böyle böyle yapmışlar'' şeklinde konuştum ben de 🙂

• ⭐⭐

@Ben-Batur Barbados'ta mülakatını yapan o arkadaş DV2023 talihlisi idi, DV2025 talihlileri için oturum olmaksızın current olmadan KCC aracılığıyla dosya taşıma imkanı verildi. Her yılın süreci birbirinden farklı, o yüzden doğru bilgilendirmenin önemini vurgulamak istedim bende...

• @ATS16 2023 degil, 2022 talihlisi. Barbados 4-5 aileye son dakikada oturumsuz mulakat vermisti.

• Olimpiyat acisilis seremonisini dosya tasinabilecek ulkeler olarak gorecegimi hic düşünmemistim. Baska aklina gelen oldu mu acaba ?? 😃

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

116

46.0k
Users

4.6k
Topics

454.1k

| | | |