Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @T-C-Kubilay-Dikici sanırım çıkmazsa kısmını göremedi arkadaşımız çıkmadığında Dv başvurunuz görünmüyor turist başvurusunda

• Günaydın arkadaşlar mutlu haftalar ve sonuclar sonrası inşallah daha mutlu haftalar dilerim. 🙂

• Hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar
    Hiçbir şeyi istemedim seni istediğim kadar
    Sen de HNBS yazıp durma ne olur
    Ne olur randomly selected

• Güno Günoooo 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici "Çıkmazsa eğer" arada gizlenmiş, o kısmı görmemişim. Kusura bakmayın.

DV çıkmazsa ABD turist vizesine başvurunuz tabii ki değerlendirilir, mevcut profiliniz ve yaşadığınız ülke ile olan bağlarınız (geri döneceğinize dair sunacağınız kanıtlar ve güncel seyahatleriniz) konsolos tarafından değerlendirilir. Yanlış hatırlamıyorsam cruise tatiline gidecektiniz, pasaportunuzu doldurmak için plan yapmıştınız. İyi seyahatler...

• Mutlu haftalar 🙂

• herkes çıkarsa ev araba bakarım diyor benimse aklımda tek soru çıkarsa bebelerin tuvalet eğitimi yetişir mi gitmeden 🤣🤣🤣🙈🙈

• Umarım herkesin istediği olur, totem totem totem...

• @siraysessiz anaların derdi bitmez 🤣 bizim ki çok uzun sürdü inşallah siz de öyle olmaz ☺

• ⭐⭐

Herkese mutlu sabahlar 🙂

• @serel inşallah yaa valla olmadı giriş çıkış yaparım tuvaletleri olmadan yerleşmem🤣🙈

• Beni en çok cezbeden yerlerden biri, florida West palm beach

shutterstock_387989671 (1).jpg

• 4 mayısta çekiliş sonuçları açıklandığında DS260 formu hemen aktif oluyor muydu?

• ⭐⭐

@siraysessiz Önümüz yaz zamanları geldiyse halıları kaldırıp bırakın bezsiz gezsinler :)) Biz öyle yapmıştık. Bir de altına yaptığında ben fena dalga geçiyordum heheheh. Sonra bir gece ansızın düzene oturuverdi. Memesini de uçan balona bağlayıp aya ailesinin yanına yollamıştık asdfasdfas şimdi düşününce çok komik geliyor bazı şeyler :))

• @Yıldıray81, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

4 mayısta çekiliş sonuçları açıklandığında DS260 formu hemen aktif oluyor muydu?

Olmuyor. Birkaç gün sonra aktif oluyor

• @Riethian valla daha gelmedi zamanları bakalım zaman gösterir herşeyi

• Almanya , ispanya ve italya yogunluk sebebiyle vize görüşmelerini belirsiz bir süre durdurdugunu açıklamıs . Konu dagılsın biraz 😀

• @serel, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@siraysessiz anaların derdi bitmez 🤣 bizim ki çok uzun sürdü inşallah siz de öyle olmaz ☺

Allah bagişlasin. Kaç yaşinda ufakliklar? Bazen bizlere çok uzun gibi gelsede aslında çocuklar için çok kısa süre olabiliyor. Kıyafetlerinin üstüne yapip kaç kere 💩 kıyafet temizledigini insan hatirlamiyor bile 🙂

• ⭐⭐

@SYTSNGR Mayıs sonuna kadar diye biliyorum.

• ⭐⭐

@Riethian Randevuları verdiler zaten mayıs sonuna kadar. Yani herhangi bir durma yok. Randevu açarlar mayıs ortasına doğru.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

95

51.0k
Users

4.8k
Topics

474.9k

| | | |