Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ayvalik10 valla ne kadar erken okadar iyi olur bence. Bilgileri hazır etmek isteyenler için.

• @newbie97 daha gazetelere haber düşmedi, sadece ntv'de gördüm şuana kadar. 😀 3 gün kala yoğunlaşır

• Küçükken bu seri gece yarısından sonra TV de olurdu. Acep hala bu wwe geleneği devam ediyor mu aşırı sarıyor izlemesi 😁

• @newbie97 yaz mevsiminde gece tvde olurdu gündüz camide allah affetsin 😄😄😄

• ⭐⭐

@newbie97 Old but gold days 😞

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kelala yarın sabah yükleyeceğim yazı da tüm detaylar yazıyor senin sorduğun soru dahil olacak

• ⭐⭐

@newbie97 Ah be eski jenerasyonu çok izlerdim Hollywood Hogan , John , Goldberg , Batista ne günlerdi 😊

• ⭐⭐

• Özellikle evinizde çekirdek varsa uzun 30-40 dk lık uzun versiyonları aşırı sarıyor 😃

• @Atlantis00, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@nicky İlk katıldığım zamanki heyecanım olsun çok isterdim şu an cidden. O heyecan ve bekleyişte çok güzeldi. Güzelleştiriyordu insanın hayatını. Planlar yapıyorduk, gideceğimiz yerlere bakıyorduk, şu arabayı alırım, şuralarda bunları yerim vs. gibi. En güzeli de kesin sana çıkacakmış gibi hissettirmesiydi. Hani bana kesin çıkacak hissediyorum cümlesini kurabilmek bile bir lütufmuş. Şimdi öylece oturmuş bekliyoruz günün gelmesini. Tabii yıllarca katılıp hala ilk zamanki gibi heyecanla bekleyenlerde var tabii o ayrı. Ben ikisinin ortası gibi bir şey oldum artık. Arada bir heyecan uğrar sonra geçtiğimiz Mayıs ayında koskoca bir ''HAS NOT BEEN SELECTED'' yazısını görünce hissettiğim duyguları hatırlar ''sakın fazla umutlanma, büyük hayal kırıklığına uğruyorsun sonra kaptırma kendini'' diye tembihlerim kendi kendimi.

duygulara tercüman olmuşsunuz. aynı süreci ilk başvuruda bende eşimle yaşadık. tabi o duyguların yaşanmasında pasaport şartının olması ve kazanma şansının da pasaportsuz başvuruya göre daha yüksek olmasının artısı da vardı. özellikle pasaport şartının kaldırılması modumuzu çok düşürdü. şu an o heyecan yok açıkçası.

tekrar, soğuk ve duygusuz bir beyaz sayfanın üstüne "has not been selected" yazısını görmeyi iple çekiyorum. 🙂

• @SUAT-GUNAY Bir taşla iki kuş vurdun hocam. Bende Ataşehir'den dışarı çıkamıyorum:)

• ⭐⭐

@fxnemesis Ataşehirli bir komşu daha 😄

• Bu ne arkadaş herkes ataşehirli çıkıyor 😃 Ben bir watergarden ı biliyorum oda konum olarak...

• @lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@fxnemesis Ataşehirli bir komşu daha 😄

Biz tam tersi otursak ta eşimin küçüklüğü ataşehir de geçmiş. 🙂 oda çok sever

• @newbie97 benim gibi herkes ve herşeyden uzak Tuzla olanlar ne yapsın 😂😂😂

• @SYTSNGR Kafamın içindekilerin özeti gibi olmus agzına sağlık

• Şişli bölgesinde oturan komşum yok mu yaw 😃

• @korki eskiden ne güzel gündem değildi şimdi haber insta falan derken sakız oldu alakasız insanlara hiç hoşuma gitmiyor bu kadar gündem olması 😞

• Doğum gününe geri sayan çocuğun gc versiyonuyum şu sıralar.. 👇😅😂

• Arkadaşlar selamlar, süreçleri bi gözden geçiriyorum şu anda da bir yeri tam anlamamış ya da başvuruda bir hata yapmış olabilirim. Green card sürecini devam ettiren herkesin imzasında 2024TR ile başlayan kod görüyorum ama benim comfirmation number'ım 2025BAM ile başlıyor. Bir şeyi kaçırıyor muyum?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

72

52.5k
Users

4.8k
Topics

479.4k

| | | |