DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba
    Biz bugün pasaportlarımızı aldık... Forumda bize destek olan herkese teşekkür ediyorum özellikle @gucarslan beye.

Biraz stresli biraz anksiyeteli bol beklemeli adeta sabır testine tabi tutulduğumuz bir dönemdi
    Texas/Dallas tarafına gitmeyi düşünen aileler var ise danışmak destek olmak için iletişimde olursak sevinirim

• @fatma-parlak hayırlı olsun her vize onayinda bizlerde seviniyoruz. Yeni hayatınızda sağlık mutluluk diliyorum

• @fatma-parlak Tebrikler yeni hayatinizda basarilar

• @cemal1153 çok teşekkürler sağolun
    aynı güzel dileklerle darısı başınıza...

• @metinbeci çok teşekkürler sağolun

• @fatma-parlak çok teşekkür ederim.

• Merhaba
    Bu gün Guyana’ da vizemiz onaylandı. Çok stresli ve maddi, fiziksel yıpratıcı süreç oldu ama sonuç çok şükür olumlu. Yarın pasaportlarımız verilecek. Kendimizi toparlayıp müsait olduğumda detaylı yazarım. Yeşil kart formda emeği geçen herkese form yöneticilerine çok teşekkür ederim

• @fatma-parlak Biz de Houston düşünüyoruz eğer sıkıntısız gelecek olursak ailecek tanışmak isteriz hepimizin ilk zamanlarda birbirimize destek olmamız gerekecek. Yolunuz açık olsun inşallah her şey istediğiniz den de güzel olur 🙏🏼

• @asdwqq çok teşekkür ederim sizin de yolunuz açık olsun kolaylıklar ve bol şans diliyorum...

• @fatma-parlak tebrikler yeni hayatınızda başarılar 🙂

• @dehaningizemi çok teşekkür ederim sağolun

• Arkadaşlar durumu güncellemek isterim aynı süreci yaşayan olursa bilgisi olması açısından.
    Ben ve kızım issued olmuştuk pasaportları az önce teslim aldım. Eşim AP idi onun durumu da az önce issued oldu inşallah Pazartesi onun da pasaportunu alacağız.

Yalnız şöyle bir durum var. Benim DV başvurusu yaptığım pasaportum ile ABD turist vizemin olduğu pasaportum farklı. Mülakat sırasında turist vizesini iptal etmeleri için ABD turist vizesi olan pasaportumu da görevliye verdim.

Az önce pasaportları teslim aldım ve DV sürecinde kullandığım pasaporta değil ABD turist vizesinin olduğu diğer pasaportuma göçmen vizesi basılmış.

Sizce bu problem olur mu? Yoksa önemli olan herhangi bir pasaportta bu vizenin basılı olması mı?

• ⭐⭐

@asdwqq ABD göçmen vizenin (DV) basılı olduğu pasaport defterinin geçerliliği devam ediyor mu? Göçmen vize üzerinde yazan pasaport no ile basıldığı pasaport defterinin numarası birbirini tutuyor mu? Hayırlı olsun 🍀

• @ATS16 Şimdi kontrol ettim vize numarası ile vize basılan pasaportun numarası farklı 😓😓😓
    Her iki pasaportun da süresi var en az 3 yıl ama sanırım bu bir problem ve benim başıma gelmesine nedense hiç şaşırmadım 🤦🏻♂🤦🏻♂🤦🏻♂

• Merhaba arkadaşlar, size çok önemli bir sorum olacaktı.

Benim case numberım 8X ve kcc’ye mail atarak mülakat günümün 9Ekimde olduğunu öğrendim ancak 2nl maili halen gelmedi. Ve ben Green card çıktıktan sonra evlendim ama mülakat tarihim daha gerilere düşmesin diye daha ds260 formumda vs değişiklik yapmadım. Sizce hata mı yapıyorum, bilgisi, deneyimi olan varsa bana yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim hepinize, iyi forumlar

• @cemal1153 Bunun kararı size ait. Ben yaşadığımı paylaştım. Ona göre değerlendirip karar verirsiniz.

• @asdwqq Visa Navigator’de vizemde hata var diye bir seçenek var orada kargo ile pasaportu, evrakları ve durum ile alakalı açıklama yazıp göndermem gerektiği yazıyor. Şu an evrakları kargo ile büyükelçilik adresine gönderiyorum. Sanırım eksik evrak gönderimi prosedüründeki PTT AIS portalını kullanmama gerek yok. Çünkü navigatorde PTT veya benzeri bir kurye ile kargolayınız yazıyor.
    Umarım yanlış bir iş yapmıyorumdur.

• ⭐⭐

@asdwqq vize numarası ile vize basılan pasaportun numarası farklı olması nedeniyle kişisel tavsiyem taranmış kopyalarını [email protected] veya navigator üzerinden konsolosluk ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim ileride farklı sorunlar ile karşılaşmamak adına. @gucarslan veya tecrübeli yöneticilerin/kullanıcıların yorumunu da almak yararlı olabilir...

• @asdwqq iyice öğrenin hata yapmayın zaman varsa

• @ATS16 mail attım ancak cevap gelmedi zaman kaybı yaşayıp sürecin sonunda sıkıntıya düşmemek için kargo ile evrakları gönderdim.

Visa Navigator’de vizemde hata var diye bir seçenek var orada kargo ile pasaportu, evrakları ve durum ile alakalı açıklama yazıp göndermem gerektiği yazıyor.

Sanıyorum en fazla evrakları kabul etmeyip bana geri gönderirler aksi bir durumda

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

86

47.0k
Users

4.7k
Topics

459.6k

| | | |