DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @arfarsln Sağolun, Normalde 6 aydan fazla ise isteniyor ama o an görevlinin insiyatifine bağlı gibi biraz sanki bana öyle geldi. Ayrıca askerlik zorunlu hizmet olduğu için göz ardı edebilirler ama içiniz rahat olsun derseniz bir mail ile konsolosluğa sorun veya direk belgeyi alın

• Merhabalar, col kisa birsey soracagim. Cevirisini yaptirdigimiz evraklarda, orjinal + ceviriye mi apostil yaptiriyoruz yoksa sadece orjinale mi?

• Merhaba,

Mülakat tarihim yeni geldi ancak ben 6aylık hamileyim. Doktorum bazı aşıların yapılamayacağını söyledi. Rapor yazacak bununla ilgili. Aşıları olmamam sorun olur mu?
    Green card bana çıkmıştı ben gidemedem bile eşim gidip faydalanabilir mi?

Dosya Numarasi: 2024EU6XXX
    DS-260 Gonderimi: 15/05/2023
    Saglik Muayenesi: 02/09/2024
    Vize Mulakati: 09/09/2024
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris:

• Arkadaşlar Viyana vize tecrübesi olanlar bu vize kargo hizmeti atlas kaydını hangi siteden yapıyorlar.Bir de Viyanaya tercüman ile gitmek istiyorum herhangi bir tercüman gelebilir mi yoksa konsolosluğa bağlı çalışan mı olmalı.tercüman dili Almanca olabilir mi teşekkür ederim

• @minnesota çok teşekkür ederiz. evet ekledik. 58xx numaramız. Ds 260ı da AP’ye kaldığımızda doldurmuştuk.

• @sevdemimi yanlis hatirlamiyorsam viyana calisanlarinin cogu türkce bile biliyordu. Kendi fikrim, zaten kalip sorular soruldugu icin baslangic düzeyde ingilizce bilmeniz bile yeterli olacaktir. Tercüman icin konsoloslugun sitesinde bilgi olmasi lazimdi viyana tercüman kabul ediyor diye hatirliyorum ama emin degilim.

• @rezanclz peki hong kong tercüman kabul ediyor mu biliyor musunuz

• @rezanclz evet tercüman getirebilir yazıyor ancak kayıtlı mı diye düşündüm.Bu arada atlas kaydının sitesini bulamadım 2024 mülakat deneyimleri ilk 30 sayfayı taradım henüz viyanadan alan olmamış o sayfalarda

• @sevdemimi merhaba. Atlas kaydını düşünmeniz için çok erken. Mülakat maili aldığınızda link gönderilecek size. Konsoloslukta Türkçe bilen bir kişi var ama sizin mülakatınız sırasında orada olup olmayacağını bilemeyiz. Tercümana ihtiyacınız varsa bunu önceden bildirmelisiniz. Şu deneyimde tercümanı nerden bulduklarını yazmışlar. Bir de burası bu sorular için doğru başlık değil, lütfen DV25 sayfasını kullanın. Kolay gelsin.

• Referenced by  M MMT 

• @Mehmet-K merhaba tercüman adını mı yoksa tercüman ile geleceğim şeklinde mi belirtmeliyim zahmet olmazsa tercüman bilgisini gönderir misiniz yeni hayatınızda mutluluklar dilerim

• @Mehmet-K Tebrikler Darısı başımıza. Yazınızda dikkatimi çeken bazı noktalar var kasım aralık gibi mailler atmaya baslamıssınız M77 Kodu ile bu kod aslında davanız başka konsolosluktaysa kullanabileceğiniz bir kod ayrıca sizin o tarihlerde dosyanız aktif bile değildi yani aslında süreci KCC ile yapmalıydınız. Zaten dosyanız aktif olduktan sonra aldığınız mail olması gereken buydu.

Yanlış biliyorsam lütfen düzeltin amacım yazılarınızı okuyarak sizden esinlenip yanlış zamanda mail atıp umutsuzluğa kapılmasın kimse yanlış ise lütfen düzeltin.

Neyseki sonucunda mutlu sona ulaştınız tebrik ederim amerikada başarılar.

• @sevdemimi https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZAhO8TjczbUfXdHLo126Ud-CWlfw9Fak/htmlview

Adim2 yazan kisimdan bahsediyorsaniz ilgili baglanti mevcut burada.

• @10urdmn maalesef bilgim yok

• September 2024 Bulteni yayinlandi.

• @onuru
    Apostil yaptırıp daha sonra çeviri yaptırıyorsunuz. Ben de öyle yapıyorum.

• Referenced by  cebrailoz cebrailoz 

• @sevdemimi hocam bende tercüman düşünüyorum. Geçen sene 2024 mülakatında bir arkadaş tercumanla girmişti. O tercumanın numarasını almıştım. Mulakat email alırsak bu konuda iletişim halinde olabiliriz.

• Sağlık raporu alırken daha önce ameliyat geçirmiş kişilerden ne gibi belgeler bekliyorlar? Elimde epikriz raporu var sadece, bu yeterli olur mu?

• @siraç ben de internetten araştırdım Almanca bilen tercümanla gitsem olur mu Türkiye gibi Türkçe ingilizce oradada Almanca İngilizce konuşulabilir diye düşündüm.konsolpsluk sitesinde sadece Almanca bilen tercümanlar vardı

• @sevdemimi ben de konsolosluk sitesine bakmaya çalışıyorum ama tercumanlarla ilgili kısma ulaşamadım bir türlü. ama sanırım ingilizce türkçe bilmesi yeterli tercumanın

• @sevdemimi geçen sene mehmet k arkadaşda tercumanla gitmiş. o beraber gittiği tercumanın bilgilerini atmıştı bana

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

46.1k
Users

4.6k
Topics

454.4k

| | | |