DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Didem-G e devlet

• ⭐⭐

@Didem-G
    Edevlet yeterli olacaktır. Arsivli yabancı ülke tercümeli yada türkçe olabilir. Ama arsivli olmasına dikkat edin.

• @yusufalak merhaba e devletten direkt cıkıyor ama ' arsivli ' diye bir seçenek göremedim. yanlıs mı bakıyorum acaba ?

• @Didem-G merhaba, bu secenekleri secip cikartabilirsiniz 3e008a74-7041-4bf0-975a-69c9c1b235cd-image.png

• @rezanclz yabancı ülke(tercumeli) secmedigim için bulamıyormusum.. tamamdır cok teşekkür ediyorum.

• Merhaba herkese
    Biraz tedirgin ve sorularla geldim deneyimli arkadaşlardan yardıma ihtiyacım var
    Eşimle birlikte kısmetse Amerika yolculuğuna atılacağız bizde yeni mülakata giren arkadaşlar ortalama bankada ne kadar tutar göstermemiz uygun olacaktır. Düşündüğümüz şehirler Houston, Texas olacak yüksek ihtimalle ama ilk girişimiz NewYork yada Miami olacak sorun ederler mi acaba?

Teşekküler,

• @Mervc Güzel bir şekilde açıklarsanız sorun olacağını düşünmüyorum. Eyalet seçimi gayet iyi ben de Texas Austin veya Florida düşünüyorum şahsen. Banka konusunda kişi başı 8 bin dolar yeterli olur diye tahmin ediyorum. Bol şans!

• @Mervc merhaba, eyalete pek bakmiyorlar kisi basina 10.000$ düsecek sekilde para gösterebilirseniz sorun yasamazsiniz bir de gitmek istediginiz eyalette tanidiginizin olacagindan bahsederseniz daha iyi bir izlenim olur.

• ⭐⭐

@Mervc bu okuduğunuz başlığın 1.sayfasındaki ilk post'da "Mulakat tarihi aciklandiktan sonra" başlığının altında mülakat öncesi alınacak banka hesap hareketlerindeki tutar için tavsiye edilen rakam yazıyor. Son karar ve takdir tabii ki konsolosun, siz maksimum düzeyde banka hesabınızda nakit birikimlerinizi göstermeye çalışın... Diğer forum kullanıcılarının ön görülerini değerlendirmek size kalmış ancak deneyimler doğrultusunda hali hazırda cevaplanmış sorunuz

• @yusufalak Yusuf bey merhabalar, Kıbrıs’ta okul durumundan dolayı 9 ay yaşadım (bu süre içinde giriş çıkış da yapmıştım).Bunun için karekter belgesi gerekli mi?Ve belgeyi alabilmek için Kıbrıs’a mı gitmeliyim yoksa İstanbul konsolosluğuna gitmem de yeterli olur mu?

• @KEMALAKKAYA merhaba.covid asisi hakkinda bilgi verir misiniz. ne zman olup gittiniz?ve antikor testi almamiz ise yarar mi ?
    *

• ⭐⭐

@pnarr

Sorularınızı, DV2025 aşamaları başlığında sormanız daha doğru olacaktır.

Kıbrısta 12 ay dan kısa süre yaşdığınız için sizden bu belgeyi istmeyeceklerdir.

Aşağıdaki linkde açıklamışlar. Civil Documents

Ama illa alacağım riske girmem derseniz konsolosluk aracılıyla alabilirsiniz. Konsolosluk aracılıyla aldığınıda ilk başvuru sırasında size sarı veya pembe bir makbuz verilecek. Onu sakın atmayın belgeyi ibraz ederken o makbuzu da vereceksiniz. Yada bizzat kktc ye gidip kendiniz alabilirsiniz. Kendiniz alırsanız pul olmasına dikkat edin. Konun linki Yabancı Ülkelerden Polis Kaydı Almak

• ⭐⭐

@yusufalak yaşadığın stress ve deneyimden sonra bu forumda kıbrıs uzmanı oldun ve kıbrıs konusunda sen haklı çıktın ben hala dersime çalışıyorum forumu deneyimleri devamlı okuyorum banada çok okumam söylenmişti görevimi yerine getiriyorum öğrenmenin yaşı yok😁 😁 😁

• @salih-atilla üstadım, vizenin hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Yenge hanım ile orada çok güzel işler çıkartacağınızdan ve bizlere feyz olacağınızdan hiç şüphemiz yok. Dostluğumuzun uzun yıllar süreceği çok aşikar. İyi ki tanıdık seni ve aileni. Herşey gönlünce olsun...

• @yusufalak ABD'de görüşeceğimize dair büyük bir his nedense 🙂 bence ilk yılı atlatınca ikinci yıl içinde görüşürsek bu gönderiyi bulur yazarım 🙂

• ⭐⭐

@caakmemo üstad north carolina kesinmi malum doğu kıyıları rota çiziyorum🤤benim içinde sizlerle tanışmak aynı yolda yürümek çok güzeldi sizlerin abd de yapacakları ve başarılar bizlere cesaret verecek yeni hayatında başarılar

• @yusufalak çok teşekkür ederim 🙏

• Mülakata hazirlik: 1,5 sene…
    Litvanya Vilniusta mülakat: tek soru ile onay… toplam 2dk.

Pasaportum elime gelene kadar icim rahat degil ama vizem tek soru sorularak onaylandi arkadaslar, sureci detayli ileti olarak yazacagim.

• @Gokhan-Eke tebrikler. Her şey gönlünüzce olsun.

• @Gokhan-Eke KCC tarafından taşınan dosyalara mülakat sırasında oturum sorulmayacağı yönünde umutlarım sizin gibi deneyimlerden sonra artmaya başladı. umarım bu yönde devam eder. Fakat ısrarla oturum isteyen ve forumda oturumsuz dosya kabul etmediği bilinen konsolosluklar riskli.

Benzer Başlıklar

• 3
  • 516
  • 6434
  • 21
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

53

46.8k
Users

4.6k
Topics

458.4k

| | | |