Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Vildan-0 Ne kadar güzel bir anlatım olmuş. Dilerim bundan sonra da her şey gönlünüzce olsun, vizeniz hayırlı olsun.

• @yusufalak yeni hayatinizda size ve ailenize mutluluk, saglik ve huzur diliyorum ✌🏽

• @caakmemo yeni hayatinizda size ve ailenize mutluluklar diliyorum

• @Vildan-0 tebrikler ! Yeni hayatinizda size mutluluk, sans ve huzur diliyorum 🙏🏼

• ⭐⭐

@caakmemo
    Sevgili dostum, kardeşim mehmet vizeniz senin ve ailen için hayırlı uğurlu olur umarım. Hayatta başarılar diliyorum. Bu süreci sen ve grubumuzdaki arkadaşlar ile paylaşmak benim için çok özeldi. Dostuluğumuz baki kalır inşallah.

• ⭐⭐⭐

@Jonni, içinde söyledi: DV2024 Mülakat Deneyimleri

Arkadaşlar selamlar, şimdi ben binbir türlü uğraşarak oturum kartım olmaksızın iş sözleşmem ile beraber kendi dosyamı Gürcistan'a taşıdım. Şimdi oradan randevu aldım ama randevu için aldığım çıktının altında kırmızı ile yazılmış bir not dikkatimi çekti. Not şöyle "Please note, if you are a non-Georgian citizen, but reside in Georgia, you must present your valid Georgian residency card to be admitted to the Consular Section for your interview"

Ben herhangi biçimde kart olmadan taşımıştım ama anladığım kadarıyla burada Consular bölümüne girebilmek için kartını kapıda veriyorsun gibi bir şart koşulmuş. Bu durumda benim kapıdan dönme gibi bir ihtimalim var mı yoksa genel bir not için boşa mı paranoya yapıyorum? Daha önce başına böyle bir şey gelmiş kimse veya buna benzer randevusu olmasına rağmen kapıdan dönme hikayesi duymuş kimse var mıdır forumda? Tavsiyeleriniz nedir?

Daha önce Gürcistan’da mülakata girmiş kişilerin deneyimlerini okudunuz mu? Kartı kapıda mı istemişler?

• ⭐⭐

@yusufalak Tebrikler , Umarim burada her sey gonlunuzce olur. Yeni maceranizda bol sanslar. Bu arada Vizesini alan tum talihlileri tebrik ediyorum , Sans sizlerle olsun.

• @ATS16 Çok teşekkürler. Sizin için de aynısını diliyorum 🙏

• @Revolter Teşekkür ederim 🙂

• @misha90 Teşekkür ederim

• @Didem-G Çok teşekkürler. Darısı başınıza☺

• @Biks Çok sağ olun. Sizin için de olsun inşallah 🙏

• @salih-atilla evet üstat, istemenin ve başlamanın yaşının olmadığının en güzel örneğisin. Çok zaman seni kendime kuvvet edindim. Süreç içerisinde ve halen düştüğümüz boşluklarda verdiğin motivasyon taktire şayan. Özellikle bu yolculukta herkesin iyi insanlar ile karşılaşmaya ihtiyacı var. Dost biriktirmek en iyi yatırım. İyiki varsınız.

• @misha90 çok teşekkür ederim.

• @ATS16 Edindiğim resmi bir çalışma izni yok zira Türk pasaportu ile Gürcistanda 1 yıla kadar ekstra bir izin gerekmeksizin işe girebiliyorsunuz. ID veya Kart yok yani. Elimde yetkili kişi tarafından imzalı ve mühürlü "bu arkadaş bizde şu maaşa çalışmaktadır ilgili makama duyurulur" tarzı bir kağıt var sadece onu götüreceğim inşallah yeterli olur da kapıdan çevrilme gibi bir saçmalığa düşürülmem

• @Didem-G çok teşekkür ederim.
    Sizin süreçlerinizde kolaylıkla tamamlanır inşallah.
    Çocuklar için minik sandalyeler ve minik 1-2 sehpa var, eğer kağıt kalem ile meşgul olabilecekse oraya çizim yapabileceği çıktılar götürün, ortamı bilsem ben yanıma alırdım ve rahat geçerdi,

ancak benim çocuklarım biraz beni bunalttı (5 yaşındaki kızım çok hareketli), hatta biz Türkiye'deyken diş tedavilerimize başladık, 9 yaşındaki oğlumun diş ağrısı orada bir tuttu, başladı ağlamaya, o an elimden gelen hiçbir şey olmadığı için bekledikçe gerildim.
    Konsolosluktan çıktık ağrı geçti tabi 🙂

• @EzgiLera Okudum. Daha önce bu sene ve 2022 2023 2021 mülakat deneyimleri başlıklarında çok az kişi Tifliste mülakata girmiş forumdan. Bu konu ile ilgili bir şey paylaşmamış bu kişiler de maalesef gönderilerinde.

• @Biks Çok teşekkür ederim. Her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim.

• @yusufalak hepimize umut şans ve başarı getirmesini dilerim. Sizlerle tanışmak çok güzel. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.

• @yusufalak
    Ya Yusuf abi işte böyle sayılı gün nasıl çabuk geçti, mülakat maili aldıktan sonra hızlandırılmış zaman makinesi gibi... Bu süreci birlikte omuz omuza çok iyi yürüttük. Biz senin çok çok ince detayları hesaplamandan fayda sağladık. Detayları ince ince işlemen yapacağımız hataların önüne geçti.
    Çocuklarımızın çok iyi anlaşabiliyor olması zaten bizlerin uyumlu aile dostu olduğumuzun ve bunun çok uzun yıllar süreceğinin en güzel işaretiydi. Bizim kız "Alak" ailesine evlat gidecekti az kaldı

Vizenizin başta evlatların olmak üzere tüm ailene hayırlı olmasını dilerim.
    Sürece beraber başladık madem... Sonuna kadar, bundan sonra da tüm süreçlerde BİRLİKTEYİZ...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

115

55.1k
Users

4.8k
Topics

483.6k

| | | |