@Manushaqe Hayırlı olsun. PD tarihiniz nedir?
-
@cernazlii burda karşılıksız yardım varken, özellikle forumun değerli adminleri yol gösterici iken neden danışmanla çalışma ihtiyacı duyuyorsunuz. Sürecinizi imza kısmında belirtirseniz yardımcı olunucagından emin olabilirsiniz.
-
@zekiye-kahveci sizi güncel linki bulabilmeniz için forumdan belirli bir süre uzaklaştırdım.
böylece okumaya üşenmek yerine, daha kolay bulabilirsiniz güncel linki. -
@crazycells merhabalar tekrardan birşey sormayı unutmuşum meslekten katılcagım için hangi belge götürmem gerekiyor sgk hizmet dokumu barkodlu belge degıl mi ?
-
@istalin haftaiçi kccye mail atıp mülakat yerinizi sorun tekrardan teyit etmiş olursunuz
-
@antonio @istalin merhaba. cevaplar için teşekkürler. Tiflis in tüm geçmiş verilerine baktım. Case numaramın buraya yeteceğini düşünüyorum açıkçası. Kaldı ki benim case numaramın hemen hemen aynıları geçen senelerde Şubat ayı gibi mülakat alıp vize basımları tamamlanmış. Dosyayı avrupaya taşımak schengen vizesi sıkıntısı, asya ülkeleri deseniz Honkong veya bankog gibi yerler tercih edilebilir belki. Ama baktığınız da da bu bölgelere sadece gidiş dönüş uçak bileti biz 5 kişilik bir aile olarak yaklaşık 400-500 bin TL arası bir rakam. Bu parayı oraya harcamaktansa başka şekilde değerlendirmek te bir tercih sebebi.
-
@Turco merhabalar maili attarken, dosya eklerine herhangibir dosya eklememiz gerekiyormu ? Örneğin pasaport görseli yada ds 260 formu örneği gibi..Sadece kcc ye bu maili atmamız yeterli oluyormu
-
Bizimki de benzer oldu. Ülkeye giriş yaptıktan 2 hafta sonra ss administrationa gittik ssn gelmedi diye, resmi işlemleri yapabilmek için numaramızı öğrenelim diye. Giriş yaptıktan 21 gün içinde gelmezse o zaman bize gelmeniz gerekiyor biz şimdi yardımcı olamayız dediler. Bekledik gelmedi 30 gün sonra gittik dedilerki migration işlem yapmamış burdan baş vurmanız gerekiyor. Grin kartımız gelmişti evrak olarak yeterli oldu (normalde onlin form doldurmak gerekiyormuş eleman kendisi yardımcı oldu) ek evrak istemediler. Sadece şahısların kendilerin orda bulunması gerekiyor. Ben tek gitmiştim şimdi çocukları ve eşim geldikten sonra eşimle gidip müracaat edeceğiz
-
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Hayırlı olsun Zahmet etmişler
Green kart olunca vizeye de ihtiyaç olmuyordu sanırım bu arada Kanada için:)@leylaa, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@cttl Merhaba, çok alakasız olacak ama bu hafta Canada vizem onaylandı. 22 Aralık 2023'de başvurduğum Canada vizem 25 Eylül tarihinde onaylandı.
Başvuruyu bir şirket aracılığıyla yapmıştım onlar da bu durumun normal olmadığını bildirdiler Just fyi -
@cttl :)) Ay hayır yaa gerçekten mi, sinirim bozuldu şuan boşu boşuna o kadar masraf yaptım o zaman
-
@leylaa merhaba. öncelikle yanlış başlık altına yazmuşsınız. Viyana için AIS değil ATLAS kaydı yapmanız gerekli ve konsolosluğun gönderdiği evrakları tamamlamalısınız. Sağlık kontrolü içinde Dr. Molnar ile iletişime geçmelisiniz.
-
@leylaa Tebrikler iki güzel haber....
GC yi de aldığınızda Kuzey Amerikada serbest dolaşım hakkı almış olacaksınız.. -
@leylaa merhaba, mülakatiniza 1 hafta kala atlas kaydi yapilmasi öneriliyor
-
@rezanclz merhaba atlas kaydı nedir
-
@cemal1153 viyanadaki kargo hizmeti
-
evet..
bir mali yılın daha sonuna geldik.vizesini almış, alamamış; acısıyla, tatlısıyla uzun bir maratonu geride bırakma sabrı gösteren bütün arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum.
ankara ne yazık ki her sene daha kötüye giden bir performans ile yoluna devam etti, etmeye de devam edecek.
bu sizin suçunuz değil. ne yazık ki bu coğrafya'da doğup büyüyen herkesin ortak kaderi.vizesini alanlar için yeni bir macera başlıyor. daha zorlu, daha engebeli..
umarım vize sahibi bütün arkadaşlarımız sorunsuz şekilde ülkeye girişlerini yapar ve yeni hayatlarına başlarlar.1 ekim 2023'te, "ankara'ya güvenmeyin" telkinime kulak verip, dosyasını başka ülkelere taşımayı ya da aos yapmayı seçmiş arkadaşlarımızın şansı imkanları olması ya da bu imkanı yaratmış olmasıydı.
ama bence asıl şansları, Yeşil Kart Forum gibi bir bilgi kaynağının içinde olmaları.
başvurudan tutun da, sürecin tamamını hatta ve hatta abd'deki yaşamlarına dair her şeyi bu forum sayesinde halledebilirler, halledeceklerdir de.süreçleri ile ilgili bilgi paylaşan, güncelleme yapan, detay veren herkese sonsuz teşekkürler.
sonrası için de forumda deneyimlerini paylaşmaya, bilgi vermeye devam etmeniz en büyük temennimiz.
sizin vereceğiniz bilgiler sayesinde forum daha güncel ve güzel olmaya devam edecek.tekrardan herkese sonraki hayatlarında bol şans ve sağlıklı bir ömür diliyorum.
şans bir kere daha çalar kapınızı. belki green card için, belki de başka güzel fırsatlar için.
pes etmeyin, umutsuzluğa kapılmayın ve sokak hayvanlarına yardım edinışık sizinle olsun dostlar
namaste! -
herkese selamlar. forumda yeniyim, yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın. dv-2025 talihlisiyim, case number 7.300'lerde ve şuan mülakat tarihi için mail bekliyorum. normalde mülakat için çağırırlarken bu sıranın 15-20 bine kadar gittiğini fakat ilk defa geçen sene 6 binlerde durduğu söyleniyor. sizce bu sene de buna benzer bir durum yaşanır mı? sıranın bana kadar gelmemesinden endişe ediyorum. öyle bir durumda yurtdışından konsolosluğa mı başvuru yapmam gerekiyor? ayrıca ailemde devlet memuru olduğundan dolayı yeşil pasaportum var, bu tarz bir durumda bu bana ne gibi bir kolaylıklar sağlayabilir? bilenler yardımcı olursa sevinirim.
-
YesilkartForum'da bilgiye daha hizli ulasabilmek ve sorulariniza daha dogru yanitlar alabilmek icin vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
Doğru konu başlığı olan DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları bölümünü bugün veya yarın okumanızı (çok az zamanınız var bazı aksiyonlar almanız için zira yeni bülten açıklanacak ve siz 73xx ile current olabilirsiniz) 1.sayfasından başlayarak okumanızı, tüm girilen post’ları okumanızı, notlarınızı almanızı ve acil aksiyon almanız gerekiyor. Aksi takdirde bazı süreçleri uzatabilir ve hatta green card alma sürecinizi tehlikeye sokabilirsiniz.
-
@Turco merhabalar maili attarken, dosya eklerine herhangibir dosya eklememiz gerekiyormu ? Örneğin pasaport görseli yada ds 260 formu örneği gibi..Sadece kcc ye bu maili atmamız yeterli oluyormu
-
Benzer Başlıklar
124
48.0k
Users
4.7k
Topics
463.9k