Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
@mehmetizmirli hocam neden herkes okuluna gidiyor ? e devler ten alınan kare kod lu mezuniyet belgesi de diploma yerine geçmiyor mu ?
-
@warmgrey Çok teşekkürler. İçten desteğiniz ve yardımlarınız için. Darısı orada görüşmemize olsun
-
Bir executive order'a bakar bu arada. İsterse tüm ülkeye tüm immigrant girşini durdurabilir. Covid zamanı yaptı bunu. Şimdi bizim gibi 20K+ olanlar için en büyük tehlike büyükelçiliklerin Trum etkisiyle bürokrasiyi arttırıp gecikmelere yolaçması olarak görüyorum.
-
-
@bahasever , Siz Artik Amerikadasiniz.
-
@deebee yani toplamda kaç kişi bize almış tr den
-
@Emre-Kurtulmuş Teşekkürler
-
@crazycells merhabalar tekrardan birşey sormayı unutmuşum meslekten katılcagım için hangi belge götürmem gerekiyor sgk hizmet dokumu barkodlu belge degıl mi ?
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Dosya taşıma ile ilgili başlığı bulamadım.Linkini bilen varsa yazabilir misiniz?
-
@zaferdemir Merhabalar, bahsetmiş olduğunuz konuyla alakalı ayrı bir başlık bulunmamakta. Dosya taşımak ile alakalı bilgi edinebilmeniz için geçmiş yılların talihlilerinin mülakat deneyimlerini paylaştığı başlıkları okumanız gerekmekte.
Örnek olması için buyrunuz, mülakat alan DV2023 talihlilerinin tecrübelerini paylaştığı başlık ; DV2023 Mülakat Deneyimleri .
-
-
Merhaba, 21 şubattaki mülakat randevum için 19 şubatta muayene olsam olur mu en az iki iş günü diyor ama emin olmak istedim.
-
@4VK38BD Merhaba, lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin!
-
Bükreşten mülakat tarihimi aldım, ds260 formunu açtırmak istiyorum sebebi yaşadığım adresleri e devletteki bilgilere göre girmiştim. Formu açtırmak için bükreşteki elçiliğe mi mail atmam gerekiyor? mail örnegi var mı?
-
@Doğuş-Aytekin hayırlı olsun taşıma mi yaptınız hocam?
-
@ugursway 2 gün öncesinde almayı düşünüyorum h.sonu çalışıyor mu unganlar. Mülakat çarşambaya denk geliyor mecbur p.tesi Ankara gidicem sabahtan unganlara ilk iş. 1 günde çıkarırlar heralde sağlık raporunu diye düşünüyorum.
-
@Meho35 hocam erken gitmenizde fayda var ,tabi yol ,izin durumlarınizi bilmiyorum
-
@lumos Çok teşekkür ederim. Şubat Bulletin 15K görünüyor Avrupa için, sanırım bu aralar e-posta beklemeliyiz Şubat randevusu için
-
@symbi0te hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz.
-
oturumum var hocam romanya da @hsn-kartal
-
@Meho35 ertesi gün teslim ediyorlar eğer bir sorun çıkmazsa sağlık raporunuzda
-
@sevdademirci sağlık raporunda sorun çıkmazsa ertesi günü teslim ediyorlar genelde
-
@Yiğit-Konur şubat randevularını geçen ay dağıtmıştı konsolosluklar onun için şubata randevu vereceklerini sanmam. Ancak mart randevularını henüz dağıtmadıysa bağlı olduğunuz konsolosluk o zaman mart mülakatları için hala şansınız var sayılabilir
-
evet Bükreş elçiliğine formda düzenleme yapmak istediğinizi ve formu açtırmak istediğinizin talebini mail atmanız gerekiyor
-
@heycan mail örnegi var mı?
-
@Yiğit-Konur Bu tamamen bulunduğunuz konsolosluğa bağlı. Umarım dediğiniz gibi olur.
-
@4VK38BD ısrarla sürecinizi imzanıza taşımadığınız için sizi forumdan uzaklaştırıyorum.
forum kurallarına uymak zor geliyorsa, sürecinize destek olacak bir avukat bulmanız daha sağlıklı olacaktır. -
@Doğuş-Aytekin bunun için formunuzu açtırmayın, gerek yok.
-
@Emre-Kurtulmuş git-gel yapmak zor olur diye 19 şubata muayene olmayı düşünüyorum ama o da geç mi olur, 16'sına randevu alıp mülakat günü günübirlik de gelebilirim diye düşündüm. Ama emin olamadım. Teşekkür ederim.
Benzer Başlıklar
51
49.1k
Users
4.7k
Topics
468.6k