Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
-
@minnesota kurtulma ihtmalimiz var.Ümitle bekliyoruz
-
@atibaba çok teşekkür ederiz sağ olun 🙏☺️
-
@gucarslan Tesekkurler. Evet, her yilin kendi dinamikleri var bu bir gercek. Ancak su da bir gercek ki ozellikle konsolosluk kapasitesi hakkinda cikarimda bulunabilmek icin baska yillarla kiyaslama yapmaktan daha iyi bir secenek yok aslinda. Konsolosluk performansi ve kapasitesini ayri tutuyorum. Performans soz konusu oldugunda islenen mulakatlara bakmak yapilabilecek en onemli sey; ama kapasite ve DOS'in bakis acisi soz konusu oldugunda yakin yillar birer proxy niteligi tasiyor. Ornegin, DOS 2024 Eylul'de cut-offu 30bin'den bir anda 50 bin'e cikardi. Bircok kisinin mulakat alamayacagini bile bile bunu yapti ki Agustos ayi itibariyle 15bin kusur vize basmisti. Demek ki kotaya ulasmak icin radikal aksiyonlar alabildigi de oluyor. Bunu 2024'e bakmasak anlamamiz mumkun degil.
Yillari birbirleriyle nasil kiyasladigimiz da onemli. X yilinda vize bulteni 15'binden 20 bin'e yukselmis demek ki bu yil da oyle olacak veya bu yil hizli ilerliyor Y yilinda da hizli ilerliyordu demek ki Eylul ayi 40bin olur gibi degerlendirmeler yanlis olur; ancak gectigimiz yillarda belli bir ayda kac case current olmus, current olan kac case issued olmus vs gibi degerlendirmeler ongorulebilir paramtereler dogrultusunda tahminde bulunmamiza yardimci olur. Gunun sonunda Trump tum konsolosluklari kapatirsa herkes ortada kalir, o ayri mesele 🙂
Bir de sunu belirtmemde fayda var: Son gonderim dikkat cekti, evet. Ancak, bu postlari tamamen kendim icin yapiyorum. Case numberim yuksek. Elimde olmayan bir surecten geciyorum. Yazip cizmek, hesap kitap yapmak sahte bir kontrol hissi veriyor bana. Bunu bir sonraki gonderimin basina yazacagim, insanlar ona gore davransin.
-
-
@selens1907 evrak talebi süreci kaldırılalı 3 yıl oldu.
sadece mülakat maili beklemelisiniz. -
@dkerim bilgim yok. ama genel olarak tum yaptirdiginiz asilarin bilgi evragini covid sertifikasyonunu goturun.
-
Viyana’da sağlık muayenesine hangi tarihte girmiştiniz, tam olarak gün/ay/2024? Mülakat sonrası pasaportunuz ile birlikte teslim aldığınız sarı zarfiniz olmaksızın göçmenlik sürecinizi tamamlayamazsiniz.
-
@gucarslan ANK nın 17000 lere randevu vermeyeceğini düşünerek sorun olacağını sanmıyorum. Viyanadan olmadı Hk ya başka bir yere deneriz randevu gelmezse
-
@deebee yani toplamda kaç kişi bize almış tr den
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.x.com
x.com
x.com
bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.x.com
x.com
x.com
bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com
x.com
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21, 2024 / politicsTrump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics
Former President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under construction
Görüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@salih-atilla ne yapacaksiniz ki yaslarini
-
arkadaşlar vizemiz onaylandı..mülakat kısmına yazdım ama burdan özden beye de ayrıca teşekkür ederim her konuda cok güzel ve acıklayıcı şekilde yardımcı oldu Allah ondan razı olsun ...
-
@Murat-Bice öncelikle Özden abiye, Selami abiye, adminlere ve forumda emeği geçen herkese ben de defalarca teşekkürlerimi iletmek isterim, bu süreçte her konuda emekleriniz geçti, bizim de vizemiz onaylandı, kısmetse yarın teslim alacağız, İstanbula dönünce detaylı bir şekilde sürecimi paylaşacagım, Romanya'da girecek arkadaşlara bi nebze olsun ışık tutmuş oluruz, herkese bol şanslar .
-
@canym vizeniz hayırlı olsun. Forum başlı başına bir kütüphane kullanmayı bilene. Yeni hayatınızda başarılar.
-
@canym öncelikle hayırlı olsun, yeni yaşantınızda hersey istediğiniz gibi olur umarım.Romanya'ya dosya mi taşıdınız oturum vs varmiydi bilgi verebilirseniz çok memnun oluruz..
-
@hsn-kartal teşekkürler, eşim Rus vatandaşı asıl talihli, bize Polonya'dan mülakat gelmişti, Rusların otomatik oraya atanıyordu, Ankara bizi kabul etmedi, biz de Bükreşteki konsolosluga bi mail yazdık, schengen vize alamadık, Polonyaya gidemedigimizi ve bizi kabul edip edemeyeceklerni sorduk, dosyamızı kabul ettiler, herhangi bir oturumumuz yoktu.
-
@canym, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@hsn-kartal teşekkürler, eşim Rus vatandaşı asıl talihli, bize Polonya'dan mülakat gelmişti, Rusların otomatik oraya atanıyordu, Ankara bizi kabul etmedi, biz de Bükreşteki konsolosluga bi mail yazdık, schengen vize alamadık, Polonyaya gidemedigimizi ve bizi kabul edip edemeyeceklerni sorduk, dosyamızı kabul ettiler, herhangi bir oturumumuz yoktu.
Gerçekten kısmetde varsa geliyor bir şekilde,tüm kalbimle yeni hayatınızda mutluluklar dilerim
-
@ozkan-akbulut hocam Belçika DV2024 kazanan kişi sayısı 35 , TÜRKİYE 3684 onun için 11 k mülakat alabiliyor malesef
-
@ozkan-akbulut hocam merhaba Belçika’nın 11000 e geldiğini nerden öğrendiniz? Konsoloslukların durumlarını göreceğimiz site var mıdır? Yılbaşından sonra belli olacak diye biliyordum.
-
@pinbil çok değerli bir üstadın sevdiğimiz bir sözü vardır “aos candır” diye üstüne basa basa belirtir kendisi.
Benim açımdan şöyle düşüncem hali hazırda amerika vizesi olan birinin dosya taşıma gibi bir durumu beklemesinin çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum, çünkü dosya taşıma dediğiniz şey muallakta bir nokta her sene kolaylıkla dosya taşınabilecek konsolosluklar çıkacak diye bir kaide yok ne yazık ki.tabii ki aosun biraz daha masrafı var ama imkanınız varsa o masrafa değer bence. Tabii ki amerika vizesi olmayan kişiler için ankarayı beklemekten daha iyi bir seçenek dosya taşımaya çalışmak.
Kısaca şablona dökersek AoS > dosya taşıma > ankarayı beklemek
-
Merhabalar ben bir şey danışmak istiyorum. Asıl talihli eşim o erkek kuaförü 10 yıldır kendi salonu vergisi flan ödüyor.kendi salonu olduğu için kendi yönetiyor . Berberlik mesleği svp puanı düşük. Bu mesleğe artı olarak operasyonu müdürlüğünü eklersem yüksek oluyor şansınız daha yüksek. Fakat müdürlük veya yöneticilik için ekstra belge eklemeye gerek var mı yoksa vergisi ve kendi salonu olduğuna dair belgeleri götürsek yeterli midir? Şimdiden teşekkürler
-
@Pamuk-0 eşiniz lise mezunu değil mi bu yüzden mi svp puanını araştırıyorsunuz
-
@Emre-Kurtulmuş açıktan okuyor mezun değil henüz. İşletmeci olduğu için bizde meslekli o şekilde göstereceğiz. O zaman oluyor galiba.
-
@Pamuk-0 anladım evet svp puanına ihtiyacı olucak o zaman. Bazen yanlış anlayabiliyorlar lise mezunu olmasına rağmen svp puanı kanıtlamasını gerektiğini düşünenler vardıda sizdede öyle bir durum olmasın diye sormuştum
-
@Emre-Kurtulmuş bizde onu araştırıyoruz. işletmeci olarak svp kodunu bulduk. Vergi levhası yeterli olur mu acaba işletmeci olduğunu kanıtlamak için.
-
Yarın Unganlarda sağlık taramam var hatırlatma covid dozum eksik bugün olmamda herhangi bir sakınca var mı? Yoksa yarın onların talimatıyla mı olayım?
-
Merhaba arkadaslar tukıyedekı dv260 formuna yazdıgımız adresle alakalı eksik seyler sıkıntı olurmu? Turkıyedekı ikametgahlarımızla alakalı sorunlar sıkıntı olabılıyor mu? Ayrıca amerıkada arkadasımızın olması pozitif bır etkı mı negatif mi ?
-
@ozmell bu başlığın 3. iletisini okudunuz mu?
-
@gucarslan gördüm şimdi cok tesekkurler
bir de ds260 formuma bakmak istiyorum actırmadan hangi linkten girebılıyorduk yardımcı olabılırmısınız?
-
@Serapp, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan İlahi Uğur Bey, bu çok ilginç anıyı paylaştığınız için teşekkürler. Neler yaşamışsınız neler...
Pizza boğazlarında kalmıştır inşallahChristine kalifiye elemanmış belli, ayrıldığına göre
Bu GC'nin tekrar size çıktığını görmek istiyorum, gözüm arkada kalmasın lütfen cidden istiyorumEvet ya bende çok istiyorum çıktığını. Kullanmasa bile bu kadar emeğin uğraşının bir karşılığını aldığını görmeyi gönülden istiyorum. Allah nasip eder inşallah.
Buarada pizza şiparişi güzel fikir.

Benzer Başlıklar
92
51.1k
Users
4.8k
Topics
474.9k