DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@beko Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilir misiniz aksi takdirde kullanıcılar sorularınızı cevaplamayacaktır. İmzanızı aşağıda bilgiler doğrultusunda güncelleyebilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• @ATS16 Guncellemeyi yaptim.

• Herkese merhaba,
    03 Eylül tarihinde Kuala Lumpurda mülakata gireceğiz.
    Evlilik cüzdanın fotokopisini çekip İngilizceye çevirdim.
    Nüfus kayıt örneğinin İngilizce tercümesini yaptırdım.
    Formül A ve Formül B için İngilizce çeviriye ihtiyaç var mıdır ?

• @ibrahimhalılll formul a ve formul b zaten ingilizce olduğu için çeviriye ihtiyaç yok diye biliyorum

• @ibrahimhalılll Mutlaka yeminli tercüme ile çevirtin. Islak imzalı ve tek dilde görmek istiyorlar.

• @MomisCan biz şu a kuala lumpurdayız. Yeminli tercümana çevirirsek islak imzalı bir şekilde bunu alamayız. Buradaki Türk konsolosluğu Çevirme de yardımcı oluyor mu?

• @ibrahimhalılll Evet yardımcı oluyorlar diye biliyorum. Sevgili @atalardankalanbirben bütün evraklarını oradan çevirtmişti.

• @MomisCan @atalardankalanbirben merhaba Salı günü mülakat randevumuz var. Pazartesi gitsem aynı gün içerisinde bu evrakları çevirebilir miyim? Sizde süreç ne kadar sürmüştü?

• arkadaşlar biliyorum bana şuan kızıcaksınız son 1 ay kaldı hakkıma işden güçten cok ilgilenemedim sıralamamın düşük olmasına güvendim eylül ayın sonuna kadar hakkımız var artık bu saaten sonra evrak taşınır mı taşıyan arkadaslar varsa yardmcı olabilir mi ücret isterseniz veririmde sorun degil

• @ibrahimhalılll
    Merhabalar, TR Malezya büyükelçiliği evrak çeviri ve tasdikletme konusunda aynı gün içerisinde yardımcı oluyorlar. @atalardankalanbirben, diğer arkadaşın dediği gibi bütün evraklarını TR konsolosluğundan çevirmedi, benim de daha önce çalışmış olduğum bir tercümanla da çalıştı. Kuala Lumpur, doğum belgesi olarak formul A ya da formul B gibi bir belge istemiyor. Biz doğum belgesi olarak nüfus kayıt örneği sunduk ve kabul oldu, bu sizin sunacağınız belgeyi kabul ederler/etmezler anlamına gelmiyor ancak ortada kabul edilmiş bir belge varken, bu şekilde ilerlemenin daha iyi olacağını düşünüyorum, yine de siz bilirsiniz.

• @ugursway Çok teşekkür ederim.

• @RuhunGemisi merhaba bende dosya taşımayı düşünüyorum iletişim kurabildiniz mi acaba

• 27 agustos da viyana da mülakata girdim 1 gün sonra pasaportumu aldım vizem basılmıştı. Umarım emek veren herkes karşılığını alır ilerleyen günlerde mülakat deneyimimi paylaşacağım

• @Doğukan-Bayraktar size çıkan ikramiyeyi almaya gitmemişsiniz Başkası ne yapabilir.

• ⭐⭐⭐

@Doğukan-Bayraktar, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

arkadaşlar biliyorum bana şuan kızıcaksınız son 1 ay kaldı hakkıma işden güçten cok ilgilenemedim sıralamamın düşük olmasına güvendim eylül ayın sonuna kadar hakkımız var artık bu saaten sonra evrak taşınır mı taşıyan arkadaslar varsa yardmcı olabilir mi ücret isterseniz veririmde sorun degil

Güncel durumda dosya taşımalar da bitti, mülakat dağıtımları da durduruldu. Eylül ayı mülakatları dağıtıldı. Artık 8binler Ankara için düşük bir case number değil maalesef.

Kimseye vereceğiniz para bir şeyi değiştiremez. Tek şansınız, eğer Amerika’ya vizeniz var ise gidip AoS ile şansınızı denemek olur. Bunun dışında ben para karşılığı hallederim diyen birini bulursanız sakın güvenmeyin ve inanmayın. Şüpheye mahal bırakmayacak şekilde dolandırıcıdır kendisi.

• ⭐⭐⭐

@zulfiyecob, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@RuhunGemisi merhaba bende dosya taşımayı düşünüyorum iletişim kurabildiniz mi acaba

DV24 kazananı mısınız?

Sorularınıza cevap alabilmek için sürecinizi imzanıza taşımalısınız.

• Merhabalar belgeleri hazırladım,

Sağlık raporu,
    Abd vize standartlarına uygun 2 fotoğraf,
    Bankadan çifte imzalı-kaşeli 6 aylık hesap dökümü,
    E-devletten arşiv kayıtlı adli sicil kaydı (yabancı tercümeli seçenekli),
    Üniversite diploması ve fotokopisi,
    Edevletten askerlik durum kağıdı,
    Edevletten vukuatlı nüfus kayıt örneği (nüfus aile ve bireysel olarak aldım),
    Ds260 confirmation sayfası.

Eksik belge var mıdır?

• ⭐⭐

@misha90

Mülakat tarihi itibariyle en az 8 ay geçerliliği olan pasaport

Kişi başı USD 330 vize ücreti (para üstü alınmayacak şekilde nakit olarak tam para götürmeniz tavsiye)

Evliyseniz evlilik cüzdanı orijinali ve 1 adet fotokopisi

DS260 doldururken belirttiğiniz ABD’de ki adresten farklı bir adrese SSN ve GC’nin gitmesini istiyorsanız, yeni adres ve o adreste yaşayan kişinin adı (kişinin adını yazarken ad & soyadın başına C/O: eklemeniz tavsiyedir)

• @ATS16 evet abi bunları söylemeyi unutmuşum. 350 dolar var bende kimi deneyimde para üstü yok deniyor kiminde ödeniyor diyor, senin fikrin nedir? Bir de destekleyici evrak olarak ruhsat, ruhsat fotokopisi, tapu ve tapu fotokopisi götüreceğim.

• ⭐⭐

@misha90 mülakat tarihinize kadar bir döviz bürosuna giderek bozdurmak sizi çok yormayacaktır, o stresli ortamda stres artırmaya gerek yok bence para üstü ile uğraşarak.

Destekleyici evrakları kabul edip etmeme konsolosun takdiri, yeteri kadar nakit birikim ibraz edecekseniz boşuna yük etmeyin bu evrakları kendinize. Öncelikli sizden istenen tavsiye edilen nakit miktarı hesap hareketlerinizde göstermeniz ve mülakat esnasında size ne kadar birikiminiz var diye sorulduğunda aynı miktarı sözlü olarak da beyan etmeniz. Bol şans

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

67

46.7k
Users

4.6k
Topics

458.0k

| | | |