Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Muratsim Siz viyanaya nezaman taşımıştınız tarih olarak

• @Muratsim, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sanırım süreç benim için bitti 😞
    Dear Murat,
    we received following email from KCC:

Unfortunately, we are not aware if visa availability will change for 2024. Until we are notified, DV 2024 scheduling is suspended.

Should we receive additional visa numbers, we will contact you immediately.
    At the moment, no DV interviews can be scheduled anymore. This is a worldwide guidance.
    Böyle bir mail aldım biraz önce forumun bilgisine sunuyorum.

@Muratsim ne yazık ki DV2024 için mülakat verme sürecini bitirmişler. Sizin CN’ye mülakat vermeyen Ankara’ya da söyleyecek söz bulamıyorum, son dağıtımda DS260 submitiniz geç olduğu için atlamışlardır. Küçük de olsa, red vizelerden slot açılabilir ama süre çok kısaldı ve hala çok fazla mülakat bekleyen dosya var.

Dilerim hayat size çok daha güzel kapılar açar, yolunuz, şansınız açık olsun.

• @Muratsim çok geçmiş olsun. Sen kalk dosyanı oralara kadar taşı ama gelen maile bak. yazıklar olsun kcc. keşke Kuala Lumpur - Malezya da diğer konsolosluklar gibi olumlu olumsuz dönüs yapsa 1.5 aydır mail bekliyoruz

• @metinbeci tam tarihi hatırlamıyorum 9 ağustos civarı

• @deebee teşekkür ederim

• merhaba arkadaşlar, Viyana ile bir dosya taşıma girişimim olmuştu fakat şöyle bir mail geldi: we received following email from KCC:

Unfortunately, we are not aware if visa availability will change for 2024. Until we are notified, DV 2024 scheduling is suspended.

At the moment, no DV interviews can be scheduled anymore. This is a worldwide guidance.

anladığım kadarıyla şu anda dv2024 süreci bitti diye düşünüyorum.

• Merhaba arkadaşlar, mülakat maili aldım hastane randevu mu aldım ama son anda bir arkadaşımın uyarısı üzerine yazıyorum ve açıkçası biraz endişeliyim. Kısaca durum şu ben dv2024 sayfa doldururken doğum yerim Özbekistan ama DV katılım olarak Türkiye seçtim çünkü Özbekistan’la doğum belgem dışında hiç bir bağlantım yok, ve vatandaşı olduğum ve yaşadığım ülke Türkiye olduğundan katılımı Türkiye diye işaretledim. Şimdi edindiğim bilgi ise o sadece yasaklı ülkede doğduysan yapılması gerekliymiş.
    Aldığım bilgi mülakatta elenme sebebi olabilir mi? . Bu konu hakkında bir bilgisi olan veya ne yapmalıyım? @gucarslan sizin, ben bu durumda ne yapabilirim? Bir bilginiz veya fikriniz varsa söyleyin lütfen.

• @Muratsim hepimiz arka arkaya aynı maili almışız. süreci bitirmişler.

• @fyrnaa bu mail bence genel bir mail zaten kcc artık mülakat vermeyeceğini söylemiş.

• ⭐⭐⭐

@Muratsim, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sanırım süreç benim için bitti 😞
    Dear Murat,
    we received following email from KCC:

Böyle bir mail aldım biraz önce forumun bilgisine sunuyorum.

Durum artık Viyana’nın kontrolünden çıkmış. Geçen seneki gibi bir durum olmaması için, vizeden çok mülakat dağıtımı yapılmaması adına, KCC bu sene böyle bir önlem almış demek ki. Şans cidden çok düşük ama Eylül ortalarından sonra eğer issued sayısı bekledikleri kadar yüksek olmazsa bu karar geri çekilebilir. Yine de geri kalan zaman yetersiz olabilir veya issued az olsa da yeterince vize basıldığını düşünerek kararın geçerliliği devam edebilir.

Zaten son ay için tüm konsoloslukların önce çok az sonra biraz daha dağıtım yaparak 2 tur mülakat vermelerinden, bu sene hesaplayarak, temkinli davrandıklarını tahmin etmiştim.

Sizin için kötü haber olsa da mülakatı planlanmış kişiler için geçen seneki gibi kapıdan dönme riski azaldı diyebileceğimiz bir gelişme.

• @Behnan-Güler numaram 70xx başlarında. Sanırım atlama olmuş bende forumda okuyunca gördüm

• @Muratsim Hocam benim anlamadığım bu karar dünya genelindeki konsolosluklar içinmi geçerli yoksa viyananın göçmen vize randevu verme kotası felanmı doldu

• @EzgiLera gelen maile emeğiniz için teşekkür ederim yazmıştım cevap olarak
    Dear Murat,
    we might get more DV numbers, fingers crossed.
    If so, we will contact you.
    Yazdılar düşükte olsa bir İhtimal var gibi.

• @Muratsim Biraz geç kalınmış, canınız sağolsun.

• @Muratsim inşallah

• Gözünüz aydın.Bebeğinizi de sağlık ve mutlulukla büyütün.Peki 2 gün sonraki pasaport teslimi konsolosluktan mı yapıldı?

• @DenizMaths teşekkür ederim, evet mail ile bilgi geliyor bu saatte gelip alın diye kimliğinizle gidip dosyayı teslim alan kişiden teslim alıyorsunuz pasaportu

• @Azad-Bilmez çok teşekkür ederim

• Detaylı bilgi için teşekkürler

• Merhaba, 3-4 ay önce bir kaynakta, nationalitynin değil de doğum yerinin önemli olduğunu okumuştum. Sizin türkiye kotasından faydalanma hakkınız yok gibi bir durum oluşabilir..Tekrar bulabilirsem link eklerim.

Özellikle Özbekistan non eligible ise yani dv ye katılım için uygun değilse, problem olacağını düşünüyorum. Ama uygun mudur değil midir bilgim yok özbekistan hakkında.

Eğer uygun ise, belki art niyet olmadığı için bir çözüm bulunabilir.

Karşılaşan biri, veya bilgisi olan biri daha iyi bilgi verebilir. Ancak tedirgin olmakta haklısınız..

@Yaman-0, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar, mülakat maili aldım hastane randevu mu aldım ama son anda bir arkadaşımın uyarısı üzerine yazıyorum ve açıkçası biraz endişeliyim. Kısaca durum şu ben dv2024 sayfa doldururken doğum yerim Özbekistan ama DV katılım olarak Türkiye seçtim çünkü Özbekistan’la doğum belgem dışında hiç bir bağlantım yok, ve vatandaşı olduğum ve yaşadığım ülke Türkiye olduğundan katılımı Türkiye diye işaretledim. Şimdi edindiğim bilgi ise o sadece yasaklı ülkede doğduysan yapılması gerekliymiş.
    Aldığım bilgi mülakatta elenme sebebi olabilir mi? . Bu konu hakkında bir bilgisi olan veya ne yapmalıyım? @gucarslan sizin, ben bu durumda ne yapabilirim? Bir bilginiz veya fikriniz varsa söyleyin lütfen.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

111

48.7k
Users

4.7k
Topics

467.3k

| | | |