3 kişilik bir aileyiz . 3ümüz ayrı ayrı başvurduk . herhangi birimize çıkarsa . babam lise mezunu değil ancak deneyimi var. ben ve annem lise mezunuyuz. sıkıntı yaratır mı? sadece babam mı gidemez?
-
@warmgrey Çok teşekkürler. İçten desteğiniz ve yardımlarınız için. Darısı orada görüşmemize olsun
-
@lale-demir
Vize sürecinin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması..İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin DV2025 excel tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi
Selamlar ...
Bucketlist..Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
Sürecinizde başarılar...🍀 -
Bir executive order'a bakar bu arada. İsterse tüm ülkeye tüm immigrant girşini durdurabilir. Covid zamanı yaptı bunu. Şimdi bizim gibi 20K+ olanlar için en büyük tehlike büyükelçiliklerin Trum etkisiyle bürokrasiyi arttırıp gecikmelere yolaçması olarak görüyorum.
-
-
@bahasever , Siz Artik Amerikadasiniz.
-
@deebee yani toplamda kaç kişi bize almış tr den
-
@Emre-Kurtulmuş Teşekkürler
-
@crazycells merhabalar tekrardan birşey sormayı unutmuşum meslekten katılcagım için hangi belge götürmem gerekiyor sgk hizmet dokumu barkodlu belge degıl mi ?
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Kerem-Turgut 25 eylüle çoktan vize alırsınız süreç için son 5 gün kalmış oluyor .Viyanada halledin bende Viyanada gireceğim
-
@sevdemimi Acıkcası Londra'da yapabılırsem benım ıcın daha rahat olacak hem aılevı hem ıs nedenlerden dolayı - ama anladıgım kadarıyla bır konsolosluktan dıger konsolosluga tasımak bıraz rısklı bır ıs bu kadar kısa bır zamanda - tabi şu an 2NL gelecek mi o da belirsiz sonuçta bir garanti vermiyorlar
-
@Kerem-Turgut Viyana daha sağlıklı gibi çok büyük risk alırsınız net bir şekilde Londra mülakat verecek mi belli değil Viyana taşıdıysa mülakat vermediğini duymadım ama bir çok ülke dosyayı taşıdı mülakat vermedi Fas gibi ben o riske girmezdim
-
"I kindly request your assistance in my interview location. Could you please inform me about the interview location?" içeriği ile [email protected] adresine e-mail gönderin.
Geçtiğimiz haftadan beri DV2025 kapsamında bu şekilde soru soran talihlilere KCC mülakat tarihi ve yeri ile birlikte dönüş yaptı. Size de bu şekilde bir geri dönüş gelirse daha hızlı planlama yapabilirsiniz. 2NL bildirimini beklemezsiniz
"opportunity knocks but once" sözü kıymetli bir söz, VNN dosya taşıma talebinizi kabul etmişken LND'ye taşımak macera olabilir. Değerlendirmesi ve takdiri size ait, bol şans...
-
@ATS16 tesekkur ederim - KCC ye mail attım ve dosyamın viyanaya tasındıgını soylediler ama mülakat tarihinden bahsetmediler
-
@Kerem-Turgut VNN'ye vize bitiş tarihinizden bahsederek ve özet detay ile, mevcut düzenleri içerisinde mülakatın bu vize bitiş tarihinize göre planlaması hususunda e-mail veya VNN konsolosluk navigator'den iletişime geçmek ister misiniz? Alize Hanım veya konsolosluk yetkilileri bir şekilde durumunuzu anlayacaktır, zaten DV2024 süreci de bildiğiniz üzere 30.09.24 Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecek
-
@ATS16 Cok tesekkurler bu sekılde deneyecegım sımdı
-
@Kerem-Turgut
Öncelikle hayırlı olsun.25 Eylül'ün dosya taşıma için geç olması konusunu geçtim, Viyana konsolosluğu için bile geç olabilir düşüncesindeyim.
17 ağustos itibariyle 13000 vize kalmış. Geçen hafta 2000 vize basılmış, sadece 1 haftada..
Geriye 6 hafta kaldığını düşünürsek, bence olası bir durumda siz viyanaya mail atarak mülakatınızı öne çekmeye çalışın derim.
Tekrardan hayırlı olsun. -
@dinodini merhaba, son 1 ayda viyanaya mail atan 2 kisi gördüm 2sinin de dosyasi kabul edildi isterseniz deneyin sansinizi yesil pasaportunuz da var giriste sorun yasamazsiniz
-
@Kerem-Turgut, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaslar aylardir benim de gitmedigim ulke ve yapmadigim masraf kalmadi ama Viyana Mart ayinda attigim dosya taşıma mailime olumlu donus yaparak - beni hayretler icerisinde birakti - ve dosyamı tasıdı - Su an bende 2NL bekliyorum ancak sizlere bir kaç sorum olacak. Benim schengen im var ancak 25 eylulde bitiyor. Normalde Dubai de yasiyorum ve Ingilterede de oturumum var. Maalesef ne KCC ne Londra Konsoloslugu oturum iznim olmasina ragmen dosyami İngiltere ye tasimamisti ancak Londra konsoloslugu eger baska bir yerde mulakatim varsa tasiyabileceklerini soylemisti. Sizce Viyanadan mulakat maili aldigimda Londraya tasimak icin islem baslatsam cok uzun surer mi ve riskli olur mu? Biliyorum cok ucu acik bir soru ama gene fikrinizi almak isterim. Bu arada bu hafta schengen imi uzatmak için başvuracağım ve amacim onu uzatip Viyanadan girmek. Ama B plani olarak Londra yi dusunuyorum. Simdiden teşekkürler cevaplariniz icin
Evet riskli olur. Londra dosyanızı kabul etse bile mülakat planlayacak yeterli zamanı kalmamış olabilir. Mülakatı geç bir tarihe planlarsa APye kalmanız durumunda vizeniz zamanında yetişmeyebilir veya siz daha mülakata bile girmeden vizeler bitebilir.
Eğer Viyana mülakat planlarsa ve Schengen’iniz için yeterli süre kalmazsa yeniden Schengen başvurusu yapmayı deneyebilirsiniz veya durumunuzu Viyana’ya anlatarak mülakatı birkaç gün öne çekmelerini rica edebilirsiniz. Oldukça anlayışlı bir konsolosluk Viyana.
-
@Caner-Urker sorunuzu geç cevaplayabiliyorum..
mülakatınız bugün sanırım, nasıl bir sonuç aldınız? -
Sanırım süreç benim için bitti
Dear Murat,
we received following email from KCC:Unfortunately, we are not aware if visa availability will change for 2024. Until we are notified, DV 2024 scheduling is suspended.
Should we receive additional visa numbers, we will contact you immediately.
At the moment, no DV interviews can be scheduled anymore. This is a worldwide guidance.
Böyle bir mail aldım biraz önce forumun bilgisine sunuyorum. -
@Muratsim ben de sımdı aynısını aldım vıyanadan..
-
@Kerem-Turgut elimizden geleni yaptık diye düşünüyorum sağlık olsun
-
@Kerem-Turgut Bu yazı sanırım halihazırda mülakat günü almamış olanlar için dosya taşıma ve yeni mülakat alma ihtimalinin malesef bittiğini gösteriyor ?
-
@fahriakc evet benim anladığım viyana mülakat vermek istiyor ama KCC 2024 için artık Vize olmadığını konsolosluğa bildiriyor
-
@Muratsim evet malesef öyle olmuş.
-
@Muratsim, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Sanırım süreç benim için bitti
Dear Murat,
we received following email from KCC:Unfortunately, we are not aware if visa availability will change for 2024. Until we are notified, DV 2024 scheduling is suspended.
Should we receive additional visa numbers, we will contact you immediately.
At the moment, no DV interviews can be scheduled anymore. This is a worldwide guidance.
Böyle bir mail aldım biraz önce forumun bilgisine sunuyorum.Hocam vize verilecek kişi sayısı dolmuş ama anladığım kadarıyla AP'ye kalanlardan vizesi reddedilenler olursa onların yerine mülakat verebilirlermiş. Küçük bi umut ama yine de var sanırım
-
@Muratsim 63xx ile size mülakat vermeyen utansın, hakkınızda hayırlısını olmasını dilerim.
-
@Ben-Batur haklı olabilirsin ama daha fazla umut istemiyorum; yorucu bir süreç oldu zaten ve hayatın akışını epey bozuyor. Artık kabullendim!
Tüm forum ailesine sağlık ve mutluluk diliyorum. Tüm sorularıma sabırla cevap veren herkese de teşekkürü bir borç bilirim.
Benzer Başlıklar
53
49.1k
Users
4.7k
Topics
468.6k