Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Kerem-Turgut 25 eylüle çoktan vize alırsınız süreç için son 5 gün kalmış oluyor .Viyanada halledin bende Viyanada gireceğim

• @sevdemimi Acıkcası Londra'da yapabılırsem benım ıcın daha rahat olacak hem aılevı hem ıs nedenlerden dolayı - ama anladıgım kadarıyla bır konsolosluktan dıger konsolosluga tasımak bıraz rısklı bır ıs bu kadar kısa bır zamanda - tabi şu an 2NL gelecek mi o da belirsiz sonuçta bir garanti vermiyorlar

• @Kerem-Turgut Viyana daha sağlıklı gibi çok büyük risk alırsınız net bir şekilde Londra mülakat verecek mi belli değil Viyana taşıdıysa mülakat vermediğini duymadım ama bir çok ülke dosyayı taşıdı mülakat vermedi Fas gibi ben o riske girmezdim

• ⭐⭐

@Kerem-Turgut

"I kindly request your assistance in my interview location. Could you please inform me about the interview location?" içeriği ile [email protected] adresine e-mail gönderin.

Geçtiğimiz haftadan beri DV2025 kapsamında bu şekilde soru soran talihlilere KCC mülakat tarihi ve yeri ile birlikte dönüş yaptı. Size de bu şekilde bir geri dönüş gelirse daha hızlı planlama yapabilirsiniz. 2NL bildirimini beklemezsiniz

"opportunity knocks but once" sözü kıymetli bir söz, VNN dosya taşıma talebinizi kabul etmişken LND'ye taşımak macera olabilir. Değerlendirmesi ve takdiri size ait, bol şans...

• @ATS16 tesekkur ederim - KCC ye mail attım ve dosyamın viyanaya tasındıgını soylediler ama mülakat tarihinden bahsetmediler

• ⭐⭐

@Kerem-Turgut VNN'ye vize bitiş tarihinizden bahsederek ve özet detay ile, mevcut düzenleri içerisinde mülakatın bu vize bitiş tarihinize göre planlaması hususunda e-mail veya VNN konsolosluk navigator'den iletişime geçmek ister misiniz? Alize Hanım veya konsolosluk yetkilileri bir şekilde durumunuzu anlayacaktır, zaten DV2024 süreci de bildiğiniz üzere 30.09.24 Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecek

• @ATS16 Cok tesekkurler bu sekılde deneyecegım sımdı

• @Kerem-Turgut
    Öncelikle hayırlı olsun.

25 Eylül'ün dosya taşıma için geç olması konusunu geçtim, Viyana konsolosluğu için bile geç olabilir düşüncesindeyim.

17 ağustos itibariyle 13000 vize kalmış. Geçen hafta 2000 vize basılmış, sadece 1 haftada..
    Geriye 6 hafta kaldığını düşünürsek, bence olası bir durumda siz viyanaya mail atarak mülakatınızı öne çekmeye çalışın derim.
    Tekrardan hayırlı olsun.

• @dinodini merhaba, son 1 ayda viyanaya mail atan 2 kisi gördüm 2sinin de dosyasi kabul edildi isterseniz deneyin sansinizi yesil pasaportunuz da var giriste sorun yasamazsiniz

• ⭐⭐⭐

@Kerem-Turgut, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaslar aylardir benim de gitmedigim ulke ve yapmadigim masraf kalmadi ama Viyana Mart ayinda attigim dosya taşıma mailime olumlu donus yaparak - beni hayretler icerisinde birakti - ve dosyamı tasıdı - Su an bende 2NL bekliyorum ancak sizlere bir kaç sorum olacak. Benim schengen im var ancak 25 eylulde bitiyor. Normalde Dubai de yasiyorum ve Ingilterede de oturumum var. Maalesef ne KCC ne Londra Konsoloslugu oturum iznim olmasina ragmen dosyami İngiltere ye tasimamisti ancak Londra konsoloslugu eger baska bir yerde mulakatim varsa tasiyabileceklerini soylemisti. Sizce Viyanadan mulakat maili aldigimda Londraya tasimak icin islem baslatsam cok uzun surer mi ve riskli olur mu? Biliyorum cok ucu acik bir soru ama gene fikrinizi almak isterim. Bu arada bu hafta schengen imi uzatmak için başvuracağım ve amacim onu uzatip Viyanadan girmek. Ama B plani olarak Londra yi dusunuyorum. Simdiden teşekkürler cevaplariniz icin

Evet riskli olur. Londra dosyanızı kabul etse bile mülakat planlayacak yeterli zamanı kalmamış olabilir. Mülakatı geç bir tarihe planlarsa APye kalmanız durumunda vizeniz zamanında yetişmeyebilir veya siz daha mülakata bile girmeden vizeler bitebilir.

Eğer Viyana mülakat planlarsa ve Schengen’iniz için yeterli süre kalmazsa yeniden Schengen başvurusu yapmayı deneyebilirsiniz veya durumunuzu Viyana’ya anlatarak mülakatı birkaç gün öne çekmelerini rica edebilirsiniz. Oldukça anlayışlı bir konsolosluk Viyana.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Caner-Urker sorunuzu geç cevaplayabiliyorum..
    mülakatınız bugün sanırım, nasıl bir sonuç aldınız?

• Sanırım süreç benim için bitti 😞
    Dear Murat,
    we received following email from KCC:

Unfortunately, we are not aware if visa availability will change for 2024. Until we are notified, DV 2024 scheduling is suspended.

Should we receive additional visa numbers, we will contact you immediately.
    At the moment, no DV interviews can be scheduled anymore. This is a worldwide guidance.
    Böyle bir mail aldım biraz önce forumun bilgisine sunuyorum.

• @Muratsim ben de sımdı aynısını aldım vıyanadan..

• @Kerem-Turgut elimizden geleni yaptık diye düşünüyorum sağlık olsun

• @Kerem-Turgut Bu yazı sanırım halihazırda mülakat günü almamış olanlar için dosya taşıma ve yeni mülakat alma ihtimalinin malesef bittiğini gösteriyor ?

• @fahriakc evet benim anladığım viyana mülakat vermek istiyor ama KCC 2024 için artık Vize olmadığını konsolosluğa bildiriyor

• @Muratsim evet malesef öyle olmuş.

• @Muratsim, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sanırım süreç benim için bitti 😞
    Dear Murat,
    we received following email from KCC:

Unfortunately, we are not aware if visa availability will change for 2024. Until we are notified, DV 2024 scheduling is suspended.

Should we receive additional visa numbers, we will contact you immediately.
    At the moment, no DV interviews can be scheduled anymore. This is a worldwide guidance.
    Böyle bir mail aldım biraz önce forumun bilgisine sunuyorum.

Hocam vize verilecek kişi sayısı dolmuş ama anladığım kadarıyla AP'ye kalanlardan vizesi reddedilenler olursa onların yerine mülakat verebilirlermiş. Küçük bi umut ama yine de var sanırım 😕

• @Muratsim 63xx ile size mülakat vermeyen utansın, hakkınızda hayırlısını olmasını dilerim.

• @Ben-Batur haklı olabilirsin ama daha fazla umut istemiyorum; yorucu bir süreç oldu zaten ve hayatın akışını epey bozuyor. Artık kabullendim!
    Tüm forum ailesine sağlık ve mutluluk diliyorum. Tüm sorularıma sabırla cevap veren herkese de teşekkürü bir borç bilirim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

53

49.1k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |