Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @misha90 employment kategorisinde randevum var. Ama randevular dolu. Bir de 4 kişiyiz nasıl hepimize randevu bulabilirim diye endişeliyim

• @Tracy baktınız olmadı farklı farklı günlere alacaksınız artık her bir kişi için mecburen

• Merhaba herkese bir şey soracağım ben formu açtırdım birkaç bilgi güncelleyecektim ama 1.5 senede çok şey değiştiğini fark edip mecbur iş bilgileri iş telefonu vs aşağıdaki bilgileri de ekledim. Daha sonrasında baktığımda çok fazla şey güncellediğimi gördüm. Problem olur mu bu?

-Pasaport eklendi
    -Present adress ve geçmiş adres(Polonya) eklendi
    -Dolayısıyla annemin adresi de güncellendi
    -Başka kullandığınız mail var mı eklendi
    -İş telefonu eklendi
    -baba doğum yeri güncellendi
    -güncel iş eklendi
    -eski işlerde bazı alanlar güncellendi
    -okul bilgileri diploma değil de bachelors degree yazdım

• ⭐⭐

@horizon59 formda size sorulan, aksi bir şey yok ise no olarak cevaplanması gereken güvenlik sorularının cevaplarını güncellemediyseniz, diğer ilettiğiniz güncellemeleriniz mülakatınız esnasında problem olmayacaktır. Mülakat yeriniz neresi ve tarihi nedir? Mülakat tarihinizi imzanızda günceller misiniz? Bol şans

• @misha90 Benim mülakat tarihime kadar bir tane dahi boş randevu slotu yok. Maillere de cevap vermiyor unganlar. Bakalım hafta içi telefon açacağım eğer yanıt verirlerse derdimizi anlatacağız. Teşekkürler ilginiz için.

• Merhaba @Tracy 26 ağustosta unganlar sağlık randevum olacak. Eğer siz hastaneye ulaşamaz ve randevuyla alakalı herhangi bir ilerleme kaydedemezseniz, sizin için, o gün hastanede bu konuya dair bilgi almaya çalışabilirim.

• @Tolga-Ozkan Çok teşekkür ederim. Birçok mail attım yanıt vermediler. Yarın da telefon açacağım. Tabi siz de belirttiğiniz tarihte bilgi alıp paylaşırsanız çok iyi olur. Teşekkürler ilginiz için.

• 17 :00 19:00 arasi telefonla ulaşmaya çalış
    Biz 4 kisiydik ayri günlerdeydik durumunizah ettim yatdimci oluruz dediler ve gittik saat 12 gibi ailece aldilar ve ellerinden geleni yapiyorlar sadece ulasmaya çalış.

• @Tracy merhaba bende kendim için aramıştım bizim yapabileceğimiz bir şey yok demişlerdi telefonda. bana sürekli kontrol et bazen yeni randevu saatleri açılıyor demişti. bende öyle yaptım ve yeni yerler açıldı .

• @mehmetizmirli bilgilendici açıklama için teşekkür ederiz.

• @bzbsr Selam bir şey soracağım 66xx sıralamam ve mail gelmedi siz 7binlerde misiniz yoksa biraz yuvarladınız mı rakamı ?

• ⭐⭐⭐

@Behnan-Güler, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@bzbsr Selam bir şey soracağım 66xx sıralamam ve mail gelmedi siz 7binlerde misiniz yoksa biraz yuvarladınız mı rakamı ?

Evet maalesef sizi atlamışlar. Sizin numaranızda olan birçok kişiyi de atlayıp 70xx veya 69xx gibi sıralamalara mülakat vermişler.

Yeşil pasaport veya Schengen varsa Viyana’ya dosya taşıma için mail atmayı deneyebilirsiniz. Yakın zamanda birini kabul ettiler sizin numaralarınızda.

• Arkadaşlar ankaradan mülakat alamadım 7k dan sonra randevu vermedi Ankara yapıcak birşey varmı bazen keşke hiç çıkmasaydı diyorum 😃

• @mrts00 Size mülakat verilemeyeceği yüzlerce kez yazıldı bu forumda keşke daha önce harakete geçip dosya taşıma için uğraşsaydınız. şimdi de yapabilirsiniz ama çok çok zor ihtimal artık.

• @Muratsim hocam hayırlı olsun, ne zaman mail atmıştınız ve ne zaman cevap verdiler? ben 15 ağustosta bir mail gönderdim ama hiçbir yanıt gelmedi henüz

• @onurmert merhaba 5 ağustosta Ankara mülakat maillerini dağıttıktan sonra 2 gün bekledim şansım olmadığını anladığımda mail atmıştım 8 yada 9 ağustos gibi önce hiç cevap vermediler 1 hafta sonra isterseniz taşıyabiliriz ama garantisi yok dediler bende hala bekliyorum 2nl mailini bu hafta içi gelir diyorlar

• @mrts00 umut her zaman vardır Ekim'de tekrar başvuru yapın

• @mrts00 Bazen hayatın bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum. Forum olarak yeşil pasaportlu birine şu an öneriniz ne olabilir? Aylardır EU bölgesinde hiçbir konsolosluktan maillerime olumlu cevap alamadım.

• ⭐⭐

@dinodini öncelikle şansınız açık olsun, biraz geç kalmış olsanız da dünyanın dört bir yanındaki tüm konsolosluklardan şansımı denerim. Maddi durumunuzu bilmemekle birlikte, dosyasını Asya ülkelerine taşıyan talihliler gibi geri dönüş beklemeden Asya kıtasında şimdiye kadar DV2024 sürecinde dosya kabul eden ülkelere arka arkaya seyahat planlarım en kısa sürede. Her ülkeye giriş yaptıktan sonra fiziksel olarak orada olduğunuzu kanıtları e-mail atarım...

• Arkadaslar aylardir benim de gitmedigim ulke ve yapmadigim masraf kalmadi ama Viyana Mart ayinda attigim dosya taşıma mailime olumlu donus yaparak - beni hayretler icerisinde birakti - ve dosyamı tasıdı - Su an bende 2NL bekliyorum ancak sizlere bir kaç sorum olacak. Benim schengen im var ancak 25 eylulde bitiyor. Normalde Dubai de yasiyorum ve Ingilterede de oturumum var. Maalesef ne KCC ne Londra Konsoloslugu oturum iznim olmasina ragmen dosyami İngiltere ye tasimamisti ancak Londra konsoloslugu eger baska bir yerde mulakatim varsa tasiyabileceklerini soylemisti. Sizce Viyanadan mulakat maili aldigimda Londraya tasimak icin islem baslatsam cok uzun surer mi ve riskli olur mu? Biliyorum cok ucu acik bir soru ama gene fikrinizi almak isterim. Bu arada bu hafta schengen imi uzatmak için başvuracağım ve amacim onu uzatip Viyanadan girmek. Ama B plani olarak Londra yi dusunuyorum. Simdiden teşekkürler cevaplariniz icin

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

60

49.1k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |