DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar,
    Rica etsem sorumu yanıtlar mısınız..?
    Dv24 eşim talihli, Ankara dan son dağıtımla mülakat aldık. Ds-260 formunu şu aşamada açtırıp; pasaportları işletmek ve formu doldururken sehven hatalı seçim yaptığımız uyruk bilgimi(aslında, Tr doğumlu TC vatandaşıyım) düzelttirmek istiyoruz.. Yada şöyle sorayım bu konu yüzünden AP kalma vb bir durum olur diye korkuyoruz.. Nasıl bir yol izlemeliyiz..?
    Lütfeeeeen site adminlerinden rica etsemm..

• ⭐⭐⭐

@murat-94 mülakat deneyimleri başlığını ve bu başlığın ilk sayfasında cevabı bulabilirsiniz

• ⭐⭐⭐

@10urdmn kripto işlemlerinizde yasa dışı bir şey yapmıyorsanız suç değil ancak kripto varlıklarınızı birikim olarak sunamazsınız çünkü kripto borsaları ıslak imza ve sirküleri vermiyorlar eğer değişiklik olmadıysa

• ⭐⭐⭐

@Emsal-Efe konsolosluğa mail atın şu bilgilerimi güncellemem lazım formumu açar mısınız diye onlar size gerekli cevabı verir

• @Emsal-Efe size mulakat basliginda cevap vermistim, farkli bir cevap bulamazsiniz, konsoloslukla formunuzi actirmak icin iletisime gecmelisiniz.

• @deebee Hatalı başlıkta yazdığımı da söylemiştiniz 🙂

• @Emsal-Efe, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar,
    Rica etsem sorumu yanıtlar mısınız..?
    Dv24 eşim talihli, Ankara dan son dağıtımla mülakat aldık. Ds-260 formunu şu aşamada açtırıp; pasaportları işletmek ve formu doldururken sehven hatalı seçim yaptığımız uyruk bilgimi(aslında, Tr doğumlu TC vatandaşıyım) düzelttirmek istiyoruz.. Yada şöyle sorayım bu konu yüzünden AP kalma vb bir durum olur diye korkuyoruz.. Nasıl bir yol izlemeliyiz..?
    Lütfeeeeen site adminlerinden rica etsemm..

Hocam selamlar, DS260 formunu açtırıp yeniden düzenleme konusunda bi problem yok zaten endişelenmeyin bu konuda. Yaptığını bi hata varsa formu açtırıp düzeltin şimdiden

• Arkadaşlar merhaba,

Aşağıdaki maddeler için DS260 formumu açtırmama gerek var mıdır?

1-Formu doldururken pasaport eklememiştim.

2-Oturdugum evin kapı numarası yanlış. E-devletteki ile aynı değil.

3-Erasmus için gittiğim Letonya'da kaldığım 5.5 ay civarı süreyi formda yaşanılan adreslere yazmadım.

Şimdiden çok teşekkürler.

• ⭐⭐⭐

@misha90, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba,

Aşağıdaki maddeler için DS260 formumu açtırmama gerek var mıdır?

1-Formu doldururken pasaport eklememiştim.

2-Oturdugum evin kapı numarası yanlış. E-devletteki ile aynı değil.

3-Erasmus için gittiğim Letonya'da kaldığım 5.5 ay civarı süreyi formda yaşanılan adreslere yazmadım.

Şimdiden çok teşekkürler.

Pasaportu mülakatta verirsiniz ama açtırırsanız ekleyin.

Kapı numarası önemli değil o kadar, açtırırsanız düzeltin. Zaten e-devlet kayıtları ile işiniz yok.

Geçici süre (6 aydan az) olduğu için yazmanıza gerek yok ama yurt dışına gittiğiniz ülke kısmına eklemeyi unutmayın.

Açtırmaya gerek olmayan hatalar aslında ama hem birden fazla oldukları için hem de özellikle pasaport bilgisini girmek için açtırıp düzeltmenizde bir sakınca yok.

• ⭐⭐

@misha90 pasaport en önemlisi gibi gözükse konsoloslukta evrak teslim ederken pasaportu istediğinde söylersen düzeltiyor ama ds 260 açtırırsan hepsini düzelt aklında kalmasın

• merhaba, mail alalı yaklaşık 5-6 gün oldu fakat evrak listesi için mail gelmedi. Normal midir?

• @geçmiştengeleceğe ayrıca evraklar icinde mi mail atiyorlar?

• @geçmiştengeleceğe selamlar ,mail atarlar gelir mutlaka

• @Ercan-Şen Merhaba Ercan Bey, bugün Unganlarda randevunuz olduğunu yazmıştınız. Umarım herhangi bir sorun olmadan muayenenizi olursunuz. Sizden ricam oradayken aşı ilgili arayarak teyit ettiğimiz bilgileri bir de yüz yüze siz sorabilir misiniz.

Ben aradığımda aşı kartımız olmasa bile herhangi bir hastaneye giderek aşı bulamadığımız için aşı olamadığımıza dair bir kağıt alırsak işlemlerimizi yapabilecekleri iletilmişti. Özellkle aşı kartı olmayanlar için bu konuyu sormanızı rica edeceğim.

Muayene sonrası sorumu cevaplarsanız çok memnun olurum.

• Merhabalar lütfen bilir kişiler yardımcı olabilir misiniz. Ben Guyanadan transfer onay mektubu aldım. Birkaç sorum olacaktı

1. randevu (ais) formu olustururken add applicant yazdığı için asil talihlisi değil ayile üyelerini yazmışım onayladım sonra fark edip asil tslihlini ekledim iki ayrı numara ile başvuru formu oldu. Sorun olur mu. Nasıl onu tek dosyaya numarasına çevirebilirim?
    2. donotreply den bu gün mail aldım ( you have not completed the registration process) diyor. Ben tamamladım gibi hatta medical appointment aldım Yoksa ödeme mi yapmalıyım nasıl tamamlamalıyım. Kafam çok karıştı lütfen yardımcı olur musunuz

• Merhabalar
    Boşanma sonrası soyadım değiştiği için kimliğimi ve pasaportumu kızlık soyadımla yeniledim.Dosyamı açtırıp soyadımı düzeltmeli miyim yoksa mülakata giderken boşanma belgesini yanımda götürmem yeterli olur mu?

• ⭐⭐⭐

@geçmiştengeleceğe, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhaba, mail alalı yaklaşık 5-6 gün oldu fakat evrak listesi için mail gelmedi. Normal midir?

Normal. Mülakattan kısa zaman önce atıyorlar bazen maili.

• ⭐⭐⭐

@fatma-parlak, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar
    Boşanma sonrası soyadım değiştiği için kimliğimi ve pasaportumu kızlık soyadımla yeniledim.Dosyamı açtırıp soyadımı düzeltmeli miyim yoksa mülakata giderken boşanma belgesini yanımda götürmem yeterli olur mu?

Süreç içerisinde boşandıysanız medeni haliniz, eş bilgileriniz falan da değişmiş olacağı için açtırıp düzeltin. Hatta eşiniz için DS260 doldurduysanız mülakata katılmayacağı bilgisini de iletin konsolosluğa.

Ama tek değişen soyadından dolayı pasaport kimlik falansa mülakatta eskisini ve yenisini yanınızda götürmeniz yeterli olacaktır. Ayrıca boşanma evraklarınızı da yanınızda götürmeyi unutmayın.

• @EzgiLera süreç içinde boşandım ama eski eşim için herhangi bir şey doldurmadım.
    Medeni durumumu ds260 formunda ayrı yaşıyor olarak kaydetmiştim.En iyisi formu açtırıp düzeltmek olacak sanırım.Teşekkür ederim.

• Arkadaşlar 5 Ağustos akşamı mail alan talihlilerden biriyim ve az önce AIS kaydımı yapabildim. Daha önce hata veriyordu sanırım mail aldıktan kısa süre içerisinde yapmayı denediğim içindi. Ancak az önce sorunsuz şekilde AIS kaydımı yapabildim. Daha önce hata aldığı için yapamayan arkadaşlar şimdi deneyebilirler.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

86

47.0k
Users

4.7k
Topics

459.6k

| | | |