DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @asdwqq çok sağol üstad, bende hiç aşı olmamıştım. Acaba diğer ülkelerde de bu şekilde rahat olabilir miyiz. Viyana'da yada ABD de aos yaparken sorun ederlermi.

• @Mehmet-Fatih-Aslan Oralar için de geçerli olur mu bilemiyorum ancak hastaneden alacağınız bu kağıdı yeminli tercümana çevirtip noter onayı alırsanız belki işiniz görülebilir. Başka çareniz yoksa denemekten bir şansınız ya da kaybınız olmaz.

• Merhaba
    Eylül ayına Kuala Lumpur için mail aldım.

• @Fatih-Kaymak Burada sorma sebebim hali hazirda vize alabilmis tecrubeli arkadaslardan bilgi alabilmek.

• Arkadaşlar aşı ile ugandır nedir , onlardan telefondan edindiğim bilgi, Türkiye’de aşı kalmadığı için bir önemi yok , sadece aşı belgeleri yeterli diye cevap verdiler. Ama başka onlarla iletişime geçen varsa ne cevap verdiklerine dair bilgilerinizi paylaşın. Çişte teyid olsun ok.

• @halteran vize basılı pasaportunuzu teslim aldığınız gibi gidebilirsiniz bir engel yok.

• @asdwqq yurt dışında olunan covid aşılarında verilen belge ilçe sağlık müdürlüğüne teslim edildiğinde e nabıza işleme yapıyorlar diye internette bir kaç yerde bilgi okumuştum ama yinede doğruluğunun teyit edilmesi lazım il veya ilçe sağlık müdürlüklerini arayıp sorabilirsiniz bu konuyu

• @ibrahimhalılll Kuala Lumpur lâ ne zaman mail atmıştınız

• @metinbeci 2024EU00019XXX numaram. Oraya gidince mail attım. Maille red aldım

• @ibrahimhalılll gitmiş miydiniz hocam. mülakat maili atmak için giriş yapmış mıydınız

• ⭐⭐⭐

@metinbeci her senenin konsolosluklar için işleyişi farklıdır. Mesela 2022 döneminde oturumsuz dosya taşıyan Barbados ve bosna , 2023 döneminde bu işlemi yapmadı. Bir önceki sene yardımcı olan konsolosluğun bir sonraki senede aynısını yapacak diye bir garantisi yok. Konsolosluklar oturumsuz dosya almaya başlasada bunu genelde mali yılın ikinci yarısından itibaren yapmaya başlıyorlar onun için 2025 dönemi için bu tarz attığınız maillere aynı cevabı alacaksınız çoğunlukla

• @asdwqq merhaba İstanbul Bağcılar devlet hastaneside covid 19 aşısı mevcut .MHRS den randevu alın benim yarın randevu 9:30

• @Yaman-0
    Bende bugün unganlar ile görüştüm onlarda aşıların kalmadığın farkında eski sertifa belgeleriniz ile gelin yeter dedi 15 yaşındaki oğlumun hiç aşı olmadığını yani hiç sertifikasının olmadığını söyledim hastaneden covid aşısı olmadığı için aşı yapılamamıştır gibi bir yazı getirin dediler hatta kendiniz için de alın dediler durum bu bizde hastaneye gidip yazı almaya çalışacağız yarın

• Merhabalar. Ds260 doldururken yanlış yaptığım veya doldurduktan sonra değişen bilgiler var.
    Son 5 yılda gidilen ülkeleri yanlış girmişim. Bundan 7 yıl önce gittiğim 2 ülkeyi de yanlışlıkla eklemişim bunun için mail atmam gerekir mi? Formu doldurduktan sonra gittiğim 2 ülke var bunları eklemem gerekir mi?
    U.S. Address kısmını NOT AVAILABLE yazmıştım bunu nasıl değiştirebilirim?
    Formu doldurduktan sonra askerlik yaptım. Bunu değiştirmem gerekir mi?
    Konuştuğum bir green card danışmanı bunlar için konsolosluğa mail atmama gerek olmadığını, mülakat sırasında söyleyebileceğimi söyledi fakat emin değilim.
    Dün "Required Entry Status Check for DV Submission" başlığı ile [email protected] dan bir mail aldım. Fakat 2. bir mail gelmedi. Nedeni nedir?
    Daha önce cevaplanmış olabilir bunlar fakat bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler

• @Yaman-0 Biz de aşı yaptırmadık. Eski aşı kartı ile gidince işlemleri yapıyorlar. Sorun olmuyor.

• @Didem-G Merhaba, muayene için randevu alırken case number 13 haneli olmalı diyor ve ANK ile başlamalı gibi bir ifade var. Siz case number olarak sadece sistemdeki case number mı yazdınız? Yoksa mülakat tarihi belli olduktan sonra ceac sisteminde değişen ve 01 - 02 ANK şeklinde eklenmiş case number olarak mı yazdınız?

• ⭐⭐⭐

@barisozkan_, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

herkese selamlar,
    14 aylık bekleyişin sonunda, nihayet, mülakat e-postasını dün akşam aldım.
    bundan sonra heyecanlı ve aynı zamanda yorucu bir süreç var.

umarım herkes bekleyişinin, emeklerinin, mücadelelerinin karşılığını alır.

Tebrik ederim. 6dan sonraki rakamı da paylaşır mısınız? 65XX şeklinde.
    Maalesef artık yüzler basamağı önemli…

• ⭐⭐⭐

@ibrahimhalılll, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba
    Eylül ayına Kuala Lumpur için mail aldım.

Tebrikler! Bu günlerde dağıtım bekliyordum. Umarım dosyasını taşıyan herkes almıştır.

• ⭐⭐

aklıma geleni yazmak istedim 2024 süreci sürpriz olmazsa bitti ankara aylar önce yapması gereken atağı ümitlerin yok olduğu anda yaptı 2024 vize alanlar alacaklar belli oldu bana göre alınan alınacak vizelerin en değerlisi kıymetli kardeşim @ibrahimhalılll vizesi neden case no 62xx ve dosyasını maddi külfetlere katlanarak malezya kll taşıdı ankara kişi sayısına göre mülakat verdiği için taşımasaydı ankarada mülakata girecekti bugün mülakat alan son 2 case no abd hayallerine veda edecekti bu 2 case no bizim forumdaysa @ibrahimhalılll teşekkür borçlular sayesinde hayatları değişecek ben onlar adına teşekkür ediyorum belki en anlamlı vize mücadelesine imza attığın seni tebrik ediyorum ve seni çok takdir ediyorum malezya dan vize ile döneceğine eminim abd de yolun açık olsun o vize yeni doğan kızının hakkıydı

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

90

47.1k
Users

4.7k
Topics

459.7k

| | | |