Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
@rezanclz telaş etmene gerek yok. O form zaten bizde kalıyor. Benimde doğum yerinin bir harfini yanlış yazmışlar ama önemli olmadı. Asıl önemli olan sana mail olarak gelecek olan aşı kartındaki kısmın doğru olması. Çünkü mail ile gelen rapor konsolosluğa gidiyor. Mülakat sırasında konsoloslukta sana onu gösteriyorlar.
@T-C-Kubilay-Dikici güzel dilekleriniz için çok teşekkürler 🙏🏻 hayat bu eminim başka fırsatlar çıkaracaktır karşımıza
@TuttoSPORT, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri
Arkadaşlar merhaba herkese bol şanslar
Şimdi yardımınıza ihtiyacım var birkaç ülkeye mail attım dosyam KCC de fiziken ülkenize gelip mülakat görüşmelerine katılabilirim, dosyamı taşıyabilirmiyim diye ve önce şu maili aldım ''We have received your email and will respond accordingly within 1 to 2 business days." ve ardından şu mail geldi "Your case has been updated, please log back into your account to view the details."
Bana pek inandırıcı gelmedi bilgisi olanlar yazarsa sevinirim devamı da aşağıdaki gibiDear Applicant,
Thank you for writing.
We understand that you need assistance regarding diversity visas.
Please visit the following website to learn more about the Diversity Visa
Please visit https://www.surveymonkey.com/s/gss_qatar to share feedback on the services we provide.
Sincerely,
Selamlar hocam, öncelikle bu sorunun başlığı burası değil, ''DV2025 Aşamaları'' başlığına geçersen harika olur.
Senin dosya numaran henüz Current olmadığı için dosya taşımak istiyorsan ülkelerdeki konoslosluklara değil direkt KCC'ye mail atarak dosyanı taşıtabilirsin. Taşıyacağın ülkeyi seçtiysen dediğim gibi diğer başlıktan durumunu açıklarsan tabii ki yardımcı olalım 🙂
@Gs1905 Selamlar..DV2025 talihlisi olarak bu başlıkta değil de DV2025 başlığı altında sorarsanız yada yorum yaparsanız süreci devam eden talihliler de yanıtı ve yorumlarınızı kendi takip ettikleri başlık altında görürler..😉
Sürecinizde başarılar..
arkadaşlar umut var mı dosyayı ankaradan taşımaya çalışayım mı 2025 CN 108XX
@mnamiz merhaba sağlık işlemlerini Bakü‘de yaptık ancak bildiğim kadarıyla Tiflis’de de yapılabiliyor ama tecrübem yok bu konuda. Randevuya iki gün kala Tiflis‘e varmıştık.
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.
bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.
davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.
sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.
davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
sevgiyle kalın..
@Tunc-oz, içinde söyledi: Kentucky Consular Center (KCC)
@EzgiLera olmuyor ezgi hanım doğru yazıyorum Electronic Diversity Visa Confirmation Number yinede olmuyor yanlış diyor
DS260 formunda yazan, AA ile başlayan numara değil, çekiliş başvurusu yaptığınızda size verilen 2025 ile başlayan numarayı deniyorsunuz değil mi?
Ayrıca dediğiniz gibi 10 kez hatalı denediyseniz formunuzu kitlemiş olma ihtimaliniz yüksek. Doğrusuna emin olmadan daha fazla deneme yapmayın.
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under construction
Görüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
Arkadaşlar selamlar sanırım 2nl maili aldım, umarım bekleyen, isteyen herkes almıştır.
@Tolga-Ozkan hayırlı olsun
@Tolga-Ozkan Hocam sanırım bana da mail geldi. Ancak randevu yeri ve saatini kontrol etmek için siteye girdiğimde hala eskisi gibi görünüyor herhangi bir tarih veya saat bilgisi yok. Dosya hala KCC’de görünüyor. Sizde de bu şekilde mi?
@Tolga-Ozkan hayırlı olsun ünşallah bol dağıtım olur
Arkadaşlar acil mail kontrol edin !!! Ben 9 eylüle mülakat verdiler
Vize biter diye pek umudum yok, ancak benim de 4 Eylül tarihne randevu geldi
@Tolga-Ozkan Hayırlı olsun, bugün mü aldınız?
@Fatih-Kaymak çok teşekkür ederim, evet bugün akşam 20:00 da aldım.
@metinbeci çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar mail geldi 10 Eylül Ankara
7000 numaralar mail kontrol etsin deniyor ama öle duydum mülakat gelmiş
@selun, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@airman merhaba bende aynı şekilde yapmıstım, yani yaşadığım yerlere yazmadım hatta ben 1,5 yıl kalmıştım yazmadığım için polis raporu falan da almadım hiçbir sıkıntı çıkmadı hatta burada Forum‘da da sormuştum sıkıntı olur mu diye. Ama zaten belirtmemişsiniz. Belirtseydiniz almanız gerekebilirdi o yüzden bilmeden iyi bir şey yapmışsınız. Mülakatta hiçbir şekilde hiç bu konu açılmadı. o yüzden içiniz rahat olabilir
Büyük kumar oynamışsınız yazmayarak.
@Ecehzr, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
7000 numaralar mail kontrol etsin deniyor ama öle duydum mülakat gelmiş
69xx olan birine mülakat maili gelmiş.
Merhabalar...
Bana da mail saat 20de geldi
Mülakat tarihimiz 4 eylül
Yeni mülakat alanları tebrik ederim. Sağlık randevusu almayı ve Excel listesini güncellemeyi unutmayın!
@metinbeci ben moldova ya gittim 24 Temmuz'da red aldım. Moldova vatandaşına baktıklarını ilettiler.
Çok güzel haberler gelecek yıl için benim içinde motive kaynağı oldu 6 bin barajının aşılması umarım 7 8 bine ulaşır .
ankara ilk defa şaşırttı mülakat maili alanları kutlarım gözün aydın @misha90 bizle geliyorsun tebrik ediyorum
@Yaman-0 tebrik ediyorum inşallah çok kardeşimiz mülakat maili almıştır
@asdwqq bende mülakat tarihi ve saati Ankara olarak gözüküyor. Umarım sizde de düzeltme olur ve birlikte mülakata gideriz. Sürecinizde bol şans dilerim.