DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar selamlar sanırım 2nl maili aldım, umarım bekleyen, isteyen herkes almıştır.

• @Tolga-Ozkan hayırlı olsun

• @Tolga-Ozkan Hocam sanırım bana da mail geldi. Ancak randevu yeri ve saatini kontrol etmek için siteye girdiğimde hala eskisi gibi görünüyor herhangi bir tarih veya saat bilgisi yok. Dosya hala KCC’de görünüyor. Sizde de bu şekilde mi?

• @Tolga-Ozkan hayırlı olsun ünşallah bol dağıtım olur

• Arkadaşlar acil mail kontrol edin !!! Ben 9 eylüle mülakat verdiler

• Vize biter diye pek umudum yok, ancak benim de 4 Eylül tarihne randevu geldi

• @Tolga-Ozkan Hayırlı olsun, bugün mü aldınız?

• @Fatih-Kaymak çok teşekkür ederim, evet bugün akşam 20:00 da aldım.

• @metinbeci çok teşekkür ederim.

• Arkadaşlar mail geldi 10 Eylül Ankara 🙏🏼🙏🏼

• 7000 numaralar mail kontrol etsin deniyor ama öle duydum mülakat gelmiş

• ⭐⭐⭐

@selun, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@airman merhaba bende aynı şekilde yapmıstım, yani yaşadığım yerlere yazmadım hatta ben 1,5 yıl kalmıştım yazmadığım için polis raporu falan da almadım hiçbir sıkıntı çıkmadı hatta burada Forum‘da da sormuştum sıkıntı olur mu diye. Ama zaten belirtmemişsiniz. Belirtseydiniz almanız gerekebilirdi o yüzden bilmeden iyi bir şey yapmışsınız. Mülakatta hiçbir şekilde hiç bu konu açılmadı. o yüzden içiniz rahat olabilir

Büyük kumar oynamışsınız yazmayarak.

• ⭐⭐⭐

@Ecehzr, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

7000 numaralar mail kontrol etsin deniyor ama öle duydum mülakat gelmiş

69xx olan birine mülakat maili gelmiş.

• Merhabalar...
    Bana da mail saat 20de geldi
    Mülakat tarihimiz 4 eylül

• ⭐⭐⭐

Yeni mülakat alanları tebrik ederim. Sağlık randevusu almayı ve Excel listesini güncellemeyi unutmayın!

• @metinbeci ben moldova ya gittim 24 Temmuz'da red aldım. Moldova vatandaşına baktıklarını ilettiler.

• Çok güzel haberler gelecek yıl için benim içinde motive kaynağı oldu 6 bin barajının aşılması umarım 7 8 bine ulaşır .

• ⭐⭐

ankara ilk defa şaşırttı mülakat maili alanları kutlarım gözün aydın @misha90 bizle geliyorsun tebrik ediyorum

• ⭐⭐

@Yaman-0 tebrik ediyorum inşallah çok kardeşimiz mülakat maili almıştır

• @asdwqq bende mülakat tarihi ve saati Ankara olarak gözüküyor. Umarım sizde de düzeltme olur ve birlikte mülakata gideriz. Sürecinizde bol şans dilerim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

88

47.0k
Users

4.7k
Topics

459.6k

| | | |