@Kushimekito oturum izni varsa mümkündür bildiyim qədərilə .
-
@DenizMaths çok teşekkür ederiz. Sizlerden de güzel haberler bekliyoruz ☺️
-
@kinghaze35 kcc ile taşıdım. Forum içerisinde mail örnekleri mevcut kalacağınız adresle beraber mail atabilirsiniz.
-
@Yaman-0 Eylül 2024 de foruma üye olunmuş. muhtemelen DV25 talihlisi.
-
@gucarslan dur daha keşkeleri göreceksin 🙂 Geçen seneki konuşmaları incelerken çok denk geldim. ama şunu gördüm maşallah elinden geleni yapmışsın çok insanın hayatına dokunmuşsun. belki etmeyenler olmuştur onlar adına teşekkürler 🙂
-
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
@Tunc-oz, içinde söyledi: Kentucky Consular Center (KCC)
@EzgiLera olmuyor ezgi hanım doğru yazıyorum Electronic Diversity Visa Confirmation Number yinede olmuyor yanlış diyor
DS260 formunda yazan, AA ile başlayan numara değil, çekiliş başvurusu yaptığınızda size verilen 2025 ile başlayan numarayı deniyorsunuz değil mi?
Ayrıca dediğiniz gibi 10 kez hatalı denediyseniz formunuzu kitlemiş olma ihtimaliniz yüksek. Doğrusuna emin olmadan daha fazla deneme yapmayın.
-
@misha90, içinde söyledi: Sayılarla DV2024
@deebee Şuan halihazır vize basılma hızına göre dünyada günde ortalama 400-500 vize basılsa, eylül sonuna kadar tam 55 bin vize denk gelecek gibi duruyor.
Aşağı yukarı evet, bu tabloda AoS yapan kişi sayısı görünmüyor, tam sayıyı bilmiyoruz geçmiş yılların rakamları 1.000 civarı olduğunu düşündürüyor, onu da eklemek lazım. Son günlerde mali dönem bitmeden AP’ye kalanların onaylarını da yetiştirmeye çalıştıkları için biraz hızlı gitmesi de normal.
-
Merhabalar Lise diploması eksikliği için mulakat erteleme mi yoksa mulakata girip ap e kalmayı mı tercih etmeliyim sizce hangisi daha risksiz ve mulakat erteleme nasıl yapabilirm tesekkurler
-
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Demayfo hayırlı olsun tebrikler
-
@Demayfo tebrik ederim umarım yeni hayatında her şey istediğin gibi gider....
-
@Caner-Urker, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese selamlar belge teslimat adresimi bir türlü değiştiremedim Viyana da kaldı Filipinlere taşıyamıyorum acaba nasıl yapabilirim
Merhaba taşımayı başardığınız için tebrikler.
Bahsettiğiniz işlemi düzeltmek çok kolay.
Şu iletimde anlatmıştım:
https://yesilkartforum.com/forum/post/416763 -
@Serapp Çok teşekkür ederim şuan bizden 1 kaç saat geride olan ve canlı Chat olan bir ülkeye yazdım birinin bağlanmasını bekliyorum.
-
@Demayfo Tebrik ederim zor oldu ama başardın. yolun açık olsun darısı bize inşallah.
-
@Caner-Urker, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp Çok teşekkür ederim şuan bizden 1 kaç saat geride olan ve canlı Chat olan bir ülkeye yazdım birinin bağlanmasını bekliyorum.
Bağlandınız mı? Bağlanamadıysanız başka bir ülkeyi deneyin.
-
@Serapp Çok teşekkür ederim mail atarak sorun çözüldü
-
@Caner-Urker Tamamdır önemli olan çözülmesi. Nereye mail yolladınız?
-
This post is deleted! -
This post is deleted! -
Cn 61xx benim, bu şekilde Ankaradan mülakat alamayacağımı söylüyorsunuz peki hala dosya taşıma şansım var mıdır acaba ve varsa eğer hangi ülkeleri tercih etmeliyim mail göndermek için??
-
@emr kosullarinizda ds260 formunu doldurduktan sonra bir degisiklik olduysa, ornegin medeni durum, yeni dogum vb. guncellemek icin acilmasini talep etmelisiniz.
Hicbir degisiklik olmadiysa adres guncellemesi yapmaniz gerektigini bildikleri icin mail gondermislerdir. Tasidiginiz ulkede adresiniz varsa yeni adresinizi girmek icin formu actirmalisiniz, adresiniz yoksa da durumu anlatip otel, airbnb adresi verebileceginizi iletebilirsiniz.
Normalde sadece oturum ile tasidiklari icin, bir adres de bildirmeniz gerekiyor, bunu istemis olabilirler diye tahmin ediyorum.
-
@murat-94 su basligin son 10 sayfasini tek tek okusaniz bile ne yapmaniz gerektigini anlayabilirsiniz.
Kimse size net cevap veremez ama Ankara bence %99.9 DV2024 defterini kapatti, diger postlar da kapatmak uzere cunku verilecek vize sayisi oldukca azaldi.
Su an itibariyle ne yapmak istediginizi karar verip cok hizli aksiyon almalisiniz.
-
@murat-94 sorunuzu 3 kez sormak yerine dv2025 basligini okuyup ve oraya 1 kere sormadiginiz sürece cevap almayacaksiniz
-
Herkese merhaba tekrardan. Mülakat tarihi aldıktan sonra DS260 Formunda birkaç hata yaptığımı fark ettim. 2011 ve 2013 yıllarında Öğrenci değişim programıyla(Erasmus) Gidip birer yıl süreyle Polonya’da kaldım. Bunu formu doldururken yaşadığım yerlerin adres kısmına Yazmamışım. Mülakat tarihim 4 Eylül. Bu konu problem olur mu formu tekrardan açtırmalı mıyım sizce? Araştırırsan mülakat tarihimmle alakalı herhangi bir değişikliği sebebiyet verir mi? Şimdiden herkese çok teşekkür ederim
-
@airman
dosyayı açtırmazsanız problem olur mu bilmiyorum.
ancak polonya'da 1'er yıl kaldığınız için polonyadan police records almanız gerekecektir. -
@MomisCan Öncelikle hayırlı olsun, Bangkok için hangi adrese mail attınız acaba?
-
@sumeyyenur merhabalar hayırlı olsun, maili Bangkok için hangi mail adresine gönderdiniz acaba? Teşekkürler.
-
@Baris-Erdem Merhaba, tebrikler, maili hangi adrese göndermiştiniz?
-
@erenist Teşekkürler cevabınız için fakat bu yetkililerin imza kaşeleri ve imza sirkülerinin olduğu bana verilecek olan belgenin veya sayfanın bir örneği var mı? Bankaya gittiğimde gösterirsem çok iyi olur. Hem yanlış belge almamış olurum hem de daha kolay olur. Şimdiden teşekkürler.
Benzer Başlıklar
81
46.1k
Users
4.6k
Topics
454.4k