DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Demayfo hayırlı olsun tebrikler

• @Demayfo tebrik ederim umarım yeni hayatında her şey istediğin gibi gider....

• ⭐⭐

@Caner-Urker, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese selamlar belge teslimat adresimi bir türlü değiştiremedim Viyana da kaldı Filipinlere taşıyamıyorum acaba nasıl yapabilirim

Merhaba taşımayı başardığınız için tebrikler.
    Bahsettiğiniz işlemi düzeltmek çok kolay.
    Şu iletimde anlatmıştım:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/416763

• @Serapp Çok teşekkür ederim şuan bizden 1 kaç saat geride olan ve canlı Chat olan bir ülkeye yazdım birinin bağlanmasını bekliyorum.

• @Demayfo Tebrik ederim zor oldu ama başardın. yolun açık olsun darısı bize inşallah.

• ⭐⭐

@Caner-Urker, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Çok teşekkür ederim şuan bizden 1 kaç saat geride olan ve canlı Chat olan bir ülkeye yazdım birinin bağlanmasını bekliyorum.

Bağlandınız mı? Bağlanamadıysanız başka bir ülkeyi deneyin.

• @Serapp Çok teşekkür ederim mail atarak sorun çözüldü

• ⭐⭐

@Caner-Urker Tamamdır önemli olan çözülmesi. Nereye mail yolladınız?

• This post is deleted!

• This post is deleted!

• Cn 61xx benim, bu şekilde Ankaradan mülakat alamayacağımı söylüyorsunuz peki hala dosya taşıma şansım var mıdır acaba ve varsa eğer hangi ülkeleri tercih etmeliyim mail göndermek için??

• @emr kosullarinizda ds260 formunu doldurduktan sonra bir degisiklik olduysa, ornegin medeni durum, yeni dogum vb. guncellemek icin acilmasini talep etmelisiniz.

Hicbir degisiklik olmadiysa adres guncellemesi yapmaniz gerektigini bildikleri icin mail gondermislerdir. Tasidiginiz ulkede adresiniz varsa yeni adresinizi girmek icin formu actirmalisiniz, adresiniz yoksa da durumu anlatip otel, airbnb adresi verebileceginizi iletebilirsiniz.

Normalde sadece oturum ile tasidiklari icin, bir adres de bildirmeniz gerekiyor, bunu istemis olabilirler diye tahmin ediyorum.

• @murat-94 su basligin son 10 sayfasini tek tek okusaniz bile ne yapmaniz gerektigini anlayabilirsiniz.

Kimse size net cevap veremez ama Ankara bence %99.9 DV2024 defterini kapatti, diger postlar da kapatmak uzere cunku verilecek vize sayisi oldukca azaldi.

Su an itibariyle ne yapmak istediginizi karar verip cok hizli aksiyon almalisiniz.

• @murat-94 sorunuzu 3 kez sormak yerine dv2025 basligini okuyup ve oraya 1 kere sormadiginiz sürece cevap almayacaksiniz

• Herkese merhaba tekrardan. Mülakat tarihi aldıktan sonra DS260 Formunda birkaç hata yaptığımı fark ettim. 2011 ve 2013 yıllarında Öğrenci değişim programıyla(Erasmus) Gidip birer yıl süreyle Polonya’da kaldım. Bunu formu doldururken yaşadığım yerlerin adres kısmına Yazmamışım. Mülakat tarihim 4 Eylül. Bu konu problem olur mu formu tekrardan açtırmalı mıyım sizce? Araştırırsan mülakat tarihimmle alakalı herhangi bir değişikliği sebebiyet verir mi? Şimdiden herkese çok teşekkür ederim

• @airman
    dosyayı açtırmazsanız problem olur mu bilmiyorum.
    ancak polonya'da 1'er yıl kaldığınız için polonyadan police records almanız gerekecektir.

• @MomisCan Öncelikle hayırlı olsun, Bangkok için hangi adrese mail attınız acaba?

• @sumeyyenur merhabalar hayırlı olsun, maili Bangkok için hangi mail adresine gönderdiniz acaba? Teşekkürler.

• @Baris-Erdem Merhaba, tebrikler, maili hangi adrese göndermiştiniz?

• @erenist Teşekkürler cevabınız için fakat bu yetkililerin imza kaşeleri ve imza sirkülerinin olduğu bana verilecek olan belgenin veya sayfanın bir örneği var mı? Bankaya gittiğimde gösterirsem çok iyi olur. Hem yanlış belge almamış olurum hem de daha kolay olur. Şimdiden teşekkürler.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

81

46.1k
Users

4.6k
Topics

454.4k

| | | |