DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Redbeard Çok çok teşekkür ederim. En kısa zamanda paylaşacağım 🌸

• @Havva-Aydın Açıkçası ben sizin yerinizde olsam böyle bir mail geldiği gün ilk uçakla Malezya’ya giderdim ve evet ülkedeyim diye de dönerdim.
    Bildiğim kadarıyla Malezya’ya mail atanlar hep tek tip mail attı ve süreç sonuna kadar ülkede olacaklarını özellikle belirttiler.
    Böyle bir mailden sonra ihtimale bırakmak risk içerebilir.

• ⭐⭐⭐

@Havva-Aydın, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Mailde mümkün olan en kısa sürede gönderin yoksa gecikmeler yaşanabilir şeklinde vurgulu bir tonla bildirmişler. Belgeleri erken göndermekte fayda var.

Sizin için çok zorlayıcı bir süreç olmayacaksa şimdiden gidip orada beklemek veya en azından gidip sağlık raporunu halletmek, bu süreçte maile “evet” olarak cevap vermek ve daha sonra dönüp yeniden mülakata gitmek gibi bir seçeneği değerlendirirdim.

• Herkese günaydın bu sabah Manila konsolosluğundan dosyamı taşıdıklarını düşündüğüm bir mail aldım umarım doğru anlamışımdır.

Dear Mr. Urker:

We are writing in response to your July 24, 2024, inquiry to the Immigrant Visa Unit concerning your Diversity Visa case.

We received your case file from the U.S. Embassy in Vienna, Austria on August 2, 2024.

To enable us to schedule your visa interview, kindly provide us with your travel dates to the Philippines.

We hope this information is helpful.

Sincerely,

• ⭐⭐

@Caner-Urker kardeşim öncelikle tebrik ediyorum en kısa sürede hazırlan şu tarihte filipinlerde olacağım de mülakat tarihi verecekler acele et zamanla yarışıyorsun ağustosta bitsin eylül ayına kalmasın

• @Caner-Urker dediğim gibi Filipinler yardımcı oluyormuş mülakat alıp vize alamayanlara kolay gelsin

• @salih-atilla Çok teşekkürler. Manila evrakları sadece ingilizce kabul ediyor galiba hepsini çevirmek lazım ondan tam emin olamadım Manila'da mülakata girmiş arkadaşlar evraklar konusunda tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim. Herkesin mülakat almasını diliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• @Caner-Urker forumun arama kısmına "manila" yazarak deneyimlere bakabilirsiniz

https://yesilkartforum.com/forum/topic/6411/dv2024-mülakat-deneyimleri/1744

• Herkese selamlar belge teslimat adresimi bir türlü değiştiremedim Viyana da kaldı Filipinlere taşıyamıyorum acaba nasıl yapabilirim

• @Caner-Urker Hadiya tüh en çok korktuğum şey olmuş peki mülakat tarihi geçti katılmadınız iptal falan olmuyormu sürec nasıl ilerledi katılmadınız diye hakkınız yanmadı dimi ayrıca ne yaptınız tekrar mı mulakat talep ettiniz ve nereyi düşünüyorsunuz.

En çok korktuğum konu başınıza gelmiş inşallah çözeceksiniz bu konuyu pes etmeyin.

• @metinbeci Merhaba Viyana'dan mülakat aldığım için Filipinler dosyamı taşıdığına dair bugün mail attı 12 Ağustos'ta oraya gidiyoruz. Süreç yeniden olumlu bir şekilde başladı çok şükür.

• @Caner-Urker çok sevindim inşallah süreciniz olumlu bir şekilde tamamlanır.

• @MomisCan Vizeniz kutlu olsun, emeklerinizin karşılığını almış olmanız çok mutlu etti 🙂

• @Caner-Urker @ametin-k arkadaşın 4 Mayısta yazdığı mesajda sorununuzun çözümü yazıyor sanirim mülakat deneyimlerinde

• @MomisCan vizeniz hayırlı olsun adınıza çok çok sevindim

• Referenced by  Demayfo Demayfo 

• Merhaba değerli arkadaşlarım. Bugün Hong Kong'da mülakatım vardı ve vizeyi pazartesi alacağımı öğrendim ^^

Öyle yorucu, yıpratıcı ve zorlayıcı süreçtiki bu durumu en iyi sizler anlarsınız. Mülakat deneyimimi hemen yazmak istedim ve yazdım. (https://yesilkartforum.com/forum/topic/6411/dv2024-mülakat-deneyimleri/1835?page=92)

Bir kez daha emeği olan her bir değerli insana teşekkür ediyorum. Sağlıcakla ve esen kalınız lütfen.

• Merhaba,

Mülakat tarih ve yerim 14/08/2024 - Fransa. (Ben de dosyasını Ankara'dan taşıyanlardanım). Bugün büyükelçilikten DS-260 formumu güncellemem gerektiği ile ilgili bir e-mail aldım, yapmamanız durumunda görevli sizinle mülakat yapamaz ve mülakatınız ertelenmek durumunda kalır diye bir uyarı da yapılmış. Bu konuda ne yapmam gerektiği ile ilgili fikri olan var mı?

• ⭐⭐

@Demayfo vizenin bu böyle zorluklardan geçerek alınışı çok kıymetli yapıyor abd karşına çıkacak her sıkıntıda vize almak için verdiğin emek sana güç verir tebrikler

• @salih-atilla Çok haklısınız hocam. Çok teşekkür ederim. Ben de sizleri tebrik ederim. ^^

• @Revolter Çok çok teşekkür ederim 🌸

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

46.1k
Users

4.6k
Topics

454.4k

| | | |