Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @kkaya ABD büyükelçiliği mülakatta Amerika için ayakları yere basan bir planınız olup olmadığını öğrenmek istiyor. Söylediğiniz eyalete gitme zorunluluğu yok. Sadece green card için kapıda gideceğiniz adresi bildirin, ve USCIS'i arayıp konfirmasyon alın...

• @cegede Yanıt olumsuz değil. Mülakat aldıysanız KCC ile iletişim kurun bize aktarmak için, ama henüz mülakat almadıysanız, bizim online formumuzu ve süreç boyunca burada kalabileceğinizi gösteren belgeleri ekleyip gönderin demiş...

• @warmgrey sizce nasıl ilerlemeliyim filipinlere bilet vs alıp, bilet pasaport bilgilerini mi paylaşmalıyım

• @tubikanasofa merhaba ceactan mülakat aldıktan sonra mı doldurdunuz mülakattan aldıktan sonra doldurduysanız nasıl yaptınız

• @onuracikyuz vizesiz gidilen bir ülkeye gidin ve büyükelçiliğe mail atın burdayım randevu talep ediyorum deyin

• @gucarslan gucarslan abim bir yolunu bulur inşallah

• @onuracikyuz

Merhaba,
    Bahreyne giderseniz eğer bahreyn arabistan arası 10km

Bahreyn-arabistan sınır kapısı ile kuveyt arası ise yaklaşık 400km

Tabiki bütçe ve zaman meselesi. Ancak 1 günde 3 ülke yapılır mı yapılır.
    Sürecinizde başarılar, umarım dilediğinizi alırsınız.

Bahreyn kapıda vize
    Arabistan kapıda vize
    Kuveyt kapıda vize

• @cttl merhaba hocam, ben Arap ülkelerinde şansı mı denemek istiyorum, sizinle daha sonra özelden görüşebilirmiyiz?

• @cegede Bilet almanıza gerek yok. Filipinler vize durumunu kontrol edin. Gerekiyorsa vize alın, onu gönderin. Vize gerekmiyorsa da pasaportun fotokopisini gönderip Türklere vize istenmiyor, şu kadar kalabilirim gelince vs diye yazın.

• @cegede Merhaba eger daha onceden baska bir konsolosluktan randevunuz var ise olumlu yani dosyanizi tasiriz demek istiyorlar ama eger randevunuz yok ise maleasef olumsuz cevap

• @warmgrey çok teşekkür ederim

• @Hamza-Kalender teşekkür ederim sağolun

• @Serapp bu adrese durumumu açıklayan bir mail gönderdiğimde böyle bir cevap aldım.
    "Sayın Başvuru Sahibi,
    Bu e-posta adresine gönderilen soruların takip edilmeyeceğini veya doğrudan yanıtlanmayacağını lütfen dikkate alınız. Sorunuza yanıt bulmak için Göçmen Vize Kılavuzunu ziyaret etmeniz gerekir. Sorunuza cevap bulamazsanız Göçmen Vize Kılavuzu aracılığıyla gönderebilirsiniz ve bu sorunuza bir yanıt verilecektir. Sorunuz Göçmen Vize Kılavuzunda yanıtlanıyorsa ek bir yanıt almayacağınızı bilmenizi isteriz.

Daha fazla bilgi için lütfen göçmen vize sayfamızı ziyaret ediniz. Başvuru süreci ile ilgili daha detaylı bilgi için lütfen Görüşme Rehberini gözden geçiriniz.
    " Şu anlık beklemedeyim.

• ⭐⭐⭐

@Yaman-0 sorularınızı ve cevaplarınızı özelden sormak yerine grubu kullanın ki sizinle birlikte başka arkadaşlarımızada faydası olabilsin

• @Yaman-0

Tabiki, bu taraflara gelecek herkes için geçerli, hangi ülkeye ilk inilir, hangi sınırdan geçilir, nerden nereye nasıl gidilir planlamada yardımcı olurum.
    Ayrıca 1 eylüle kadar gelmeyi düşünen olursa arabistan tarafında misafir edebilirim yine herkesi. O tarihten sonra yer değiştireceğim muhtemelen ama duruma göre bakarız yine.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@anyela diğer arkadaşlar da gerekli cevapları vermiş zaten.
    tek yapmanız gereken, eşinize DS260 formu dolduramamış olsanız dahi, her şekilde mülakata birlikte katılın.
    gerekirse konsolosluk binasında bile doldurabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Yaman-0 özelden görüşecekseniz sizi forum dışına alalım oradan görüşün, uygun mudur?

• Arkadaşlar merhaba naçizane belki ben yanlış arattım bulamadım ama bir sorum olacaktı mülakat öncesi. Green Card’ımızın gitmesini istediğimiz adres tanıdığımız olduğu için güvenli olsun diye NewYork ama fiziken giriş yapmayı düşündüğümüz şehir Texas bu sebebi mülakat esnasında belirtmemiz tutarsızlığa yol açar mı? Bu şekilde belirten yada deneyimleyen oldu mu acaba? Teşekküler

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Mervc hayır yaratmaz.
    bu süreç amazon'dan deterjan alıp memleketteki annenize yollamanızdan farklı değil 😉

• @Havva-Aydın havva hanım size mesaj atmak istedim ama ayarlarınız kapalıydı. ben de malezyaya taşıdım dosyamı ve mail bekliyorum. sürecimi hızlandırması adına sizden istedikleri belgeleri söyleyebilir misiniz? çok vaktim yom şimdiden toplamak istiyorum

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

87

51.2k
Users

4.8k
Topics

475.6k

| | | |