DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @erenist Ben de yıllarca eksper ofisinde çalıştım. O yüzden sordum hangi eksper diye

• @EzgiLera ne zaman kaç numarada?

• @Movistar74 Aynı işi yapmışız o zaman hocam benim çok sürmedi ama pılisliğe girmeden önce 1,5 sene kadar çalıştım anadolu yakasında

• @rezanclz Anladım , tavsiye için teşekkür ederim. Daha evvel olan mülakat deneyimlerinden birinde görmüştüm aynı gün mülakat alan ve grup kurup iletişimde olan süreci tamamlayan kişiler vardı. Ona istinaden böyle bir gruplaşma var sandım, benim hatam , uyarıları gözden kaçırmışım affola.

• ⭐⭐⭐

@deebee, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera 22 yaşıma girmeme 1 ay kaldı demiş, 11 ay geçmiş, @buse-şahin sanki hesaplanması gerekiyor.

21i bitirmesine diye anladım öyle yazınca ben. 22yi doldurmuyor, 21i dolduruyor diye o şekilde yazdım. Ama 21i doldurmasının üstünden 11 ay geçtiyse evet hesaplanması lazım.

• @guroltr Merhaba, e-postayı ne zaman atmıştınız, Viyana ne zaman kabul etti ve ne zaman mülakat gönderdi? Tarihlerini paylaşabilir misiniz?

• ⭐⭐⭐

@Yaman-0, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera ne zaman kaç numarada?

Son birkaç sayfadaki yazılanlara bakarsanız hangi konsoloslukların kaç kişiye mülakat verdiklerini görebilirsiniz.

KL 7binlerde birkaç kişi.
    Ankara 6bini bile görmedi, birkaç kişi.

• @EzgiLera Orada bir yanlış anlaşılma oldu galiba.
    Ankara’nın dağıtım yapıp yapmadığı teyid edilmek istenmiş.
    Yine de evet, Ankara dağıtım yaptı. Ama maalesef ilerleme sağlamadı. Geçen ay 59xx de kalmıştı ve bu ay yaptığı dağıtımda sadece arada atladığı bazı numaralara mail gönderdi.
    Aralarında 57xx olan bir talihliye dahi randevu maili göndermedi.

• @MomisCan teşekkür ederim anladım, benim anladığım kadarıyla Ankara böyle kapatacak? Ama diğer ülkelere baktığımda genellikle açıklananla mülakat alan arasında çok uçuk değil , sadece Türkiye de böyle sorun? Ve sadece 55000 yakalamak EU belgesinden ağırlıklı Türkiye’den mülakat dağıtmaları gerekiyor ? Buda son 2 ayda 55 aşmamak kaydıyla daha dağıta bilirler gibi geliyor?

• ⭐⭐⭐

@MomisCan, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Orada bir yanlış anlaşılma oldu galiba.
    Ankara’nın dağıtım yapıp yapmadığı teyid edilmek istenmiş.
    Yine de evet, Ankara dağıtım yaptı. Ama maalesef ilerleme sağlamadı. Geçen ay 59xx de kalmıştı ve bu ay yaptığı dağıtımda sadece arada atladığı bazı numaralara mail gönderdi.
    Aralarında 57xx olan bir talihliye dahi randevu maili göndermedi.

Evet. Ben KL için cevap vermişim. Düzeltiyorum. Uyarı için teşekkürler.

• @ozguraras eski süreclerde direkt grup yöneticileri grup aciyordu artik acmamaya basladilar

• Herkese merhaba, Dünyadaki tüm konsoloslukların mail adresini hangi siteden görebiliyorduk? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

• Bugün açıklanan raporda KL de mail atılmadığı görülmekte. Neden forumdaki insanlar mail geldi diyor. Sıralamaların daha altındaki kişilere bile mail gitmemiş. Düpedüz yalan

• @EzgiLera selamlar, 23 Temmuzda talebimizi Viyana'ya ilettik, aynı gün dosyamızı kabul edeceklerini paylaştılar. 24 Temmuzda KCC'ye dosyamızın nerde olduğunu sorduk ertesi gün Viyanada olduğu paylaşıldı. Son olarak 26 Temmuz tarihinde Viyana'dan randevu tarihimizi belirtir maili aldık.
    Tüm bekleyenler muradına erer inşallah.

• Arkadaşlar merhaba. 9 ağustosta Bangkok elçiliğinde mülakatım var. Portaldan kayıt yapmaya çalışıyorum fakat mail adresimle giriş yaptığımda Tayland yerine Filipinler'e yönlendiriyor. DS-260 formundakinden farklı bir mail adresiyle denediğimde kayıt olabiliyorum siteye. Bu şekilde devam etsem sıkıntı çıkar mı acaba ? Veya mail adresinin sistemde kayıtlı olduğu ülkeyi değiştirme yöntemi var mı bildiğiniz ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Bangkok da iç karışıklık gibi bir haber mi vardı belki bilerek oraya taşıdılar bir yerlere sormak lazım

• Merhaba arkadaşlar , bilgisi olan cevap yaza bilir mi lütfen, Londra DV dosyaları kabul ediyor mu?

• @ibrahimhalılll formu taratın bunla ilgili düzenlenmiş bir çok excel dosyası var hangisi vize istiyor hangisi oturum kaydı istiyor yazıyor benim deneyimler kısmında paylaştım ama başka arkadaşlarda paylaştı bu sene bakım derim

• ⭐⭐⭐

@guroltr, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera selamlar, 23 Temmuzda talebimizi Viyana'ya ilettik, aynı gün dosyamızı kabul edeceklerini paylaştılar. 24 Temmuzda KCC'ye dosyamızın nerde olduğunu sorduk ertesi gün Viyanada olduğu paylaşıldı. Son olarak 26 Temmuz tarihinde Viyana'dan randevu tarihimizi belirtir maili aldık.
    Tüm bekleyenler muradına erer inşallah.

Bir süredir Viyana’yı deneyen yoktu sanırım son taleplere olumsuz döndüğü için. Siz epey yakın zamanda kabul almışsınız. Tebrik ederim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

75

47.0k
Users

4.7k
Topics

459.6k

| | | |