DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan :)) herhangi bir kriter kullanmadım ilk çıkan 10 aracın görüntüsünü aldım 🙂

Bu arada arkadaşlar birazdan unganlara muayeneye gideceğiz bir sorusu olan varsa

• Referenced by  ATS16 ATS16 

• Merhabalar, 4 Eylül de mülakatım var, mülakat öncesi hesabım da 15 bin Euro göstermeyi planlıyorum para biriminin önemi var mi? Bilgisi olan yardımcı olursa cok sevinirim

• ⭐⭐

@engincant daha önce de sorularınıza cevap almak için burada uyarılmışsınız, nasıl yapılacağı iletilmiş size ancak dikkate almamışsınız. İmzanızı güncellerseniz diğer kullanıcılar sorunuza belki cevap verebilir. Bol şans

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@engincant sizi 3 gün forumdan uzaklaştıryorum.
    kurallara uymamakta ısrar ettiğiniz sürece size destek olmayacağız.

• @erenist hocam kasko değeri yeterli olmaz mı? Bu şekilde mi yapmalıyız?

• @erenist Hocam siz olayı yanlış anlamışsınız 🙂
    Sahibinden'den alınan ekran görüntüsü bir referans olabilir mi sizce?
    @gucarslan bey fikrinizden dolayı latifede bulunmuş.
    Geçmiş mülakat deneyimlerinde aracınızın değeri ile ilgili tespitte nasıl bir yol izlemeniz gerektiği fazlaca bulunmakta. Bakın lütfen.

• @MomisCan Aslında hepsini okumuştum bu telaşta arabayı unutmuşuz sigortalar birliğinden ekran görüntüsü aldım bir de sahibinden alayım dedim zararı olmaz 🙂 neye göre aldın derseniz ben daha önce expertiz şirketinde çalışmıştım bir araç pert vs olunca ödeme yapmak için sigortaya sahibinden ve arabam.com ekran görüntülerini atardık ordan aklımda kalmış 😄

• ⭐⭐

@qebeskeli sorularınıza cevap alabilmek için öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. Durumunu takip ettiğiniz akrabanızın sürecini de yazabilirsiniz imzanıza...

Bangkok'dan mülakat alan talihliler için gerekli olan bilgiler aşağıdaki dosyada mevcut, talep edilenleri bir an önce toparlamanız iyi olacaktır.

https://th.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/90/Bangkok-Immigrant-Visa-Instructions-English-June-2022.pdf

Sağlık kontrolünüze Bangkok'da gireceğiniz için, bulunduğunuz ülke olan Türkiye'de aşı olmadığını bildirerek Bangkok'da sağlık kontrole gireceğiniz sağlık kuruluşu ile ne yapmanız gerektiğini yazılı teyit etmeniz daha doğru olacaktır.

• @erhanim, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@smhshntrk merhaba dosya durumunuz transit olarak değişti mi kontrol ettiniz mi ?

Değişmedi malesef hala at NVC. Mail gelmeden önce In transit oluyor dediler orayı da kontrol ediyorum sürekli.

• Herkese Merhaba.
    Dosyamı KL a taşıyanlardanım. Fakat tekrar dağıtım yapılır mı yapılmaz mı emin olamıyorum.

Tekrardan dosya taşıma işlemi yapılabiliyor mu?
    Aktif schengen vizem var ve avrupa ülkerine mail atıp sansımı denemeli miyim sizce?

• @ozguraras forumdan ayrı bir grup açmak yasak bunu @gucarslan defalarca söylemişti, sizin de oluşturulmuş bir gruba katılmanızı tavsiye etmem grup içindeki yanlış bir bilgi paylaşılmasından dolayı sürecinizin sekteye uğrama ihtimali de var sorunuzu forumdan sorun buradaki herkes bıkmadan size cevap veriyor, mülakatta bol şans AP'siz vizenize kavuşmak dileğiyle.

• @smhshntrk Dosyanızın durumunu bu web sitesinden kontrol ediyorsunuz, doğru mu?

• @Fatih-Kaymak evet bu site.

• @EzgiLera 22 yaşıma girmeme 1 ay kaldı demiş, 11 ay geçmiş, @buse-şahin sanki hesaplanması gerekiyor.

• @Tansu-Byter hayır maalesef

• @erenist Hangi eksper 🙂

• Herkese merhaba, öncelikle dosya taşıma ve mülakat almayı bekleyen herkse bol bol sabır ve şans diliyorum. Ayrıca değerli tecrübe/ bilgilerini paylaşan herkese ve bu platforma emeği geçen tüm adminlere teşekkürler.
    Numaramız çokda yüksek olmamasına rağmen forumdan edindiğim bilgiler ışığında Mart ayından beri vize isteyen-istemeyen bir çok ülkeye defalarca mail attım hiç birinden olumlu yanıt alamadım. Sonunda dosyamız Viyanaya taşındı ve 22 Ağustos tarihine randevumuz planlandı:)
    Şimdi önümüzde @lumos 'unda belirttiği gibi bölüm sonu canavarı shengen var. Shengen için hiçbir ülkeden randevu bulamıyoruz, bu konuda bilgilerini paylaşmak isteyen olursa çok seviniriz.

• @guroltr eger sengen alamazsaniz filipinlere tasima talep edin .oyle yapip vize Alan 4 kisinin videosunu izlemistim

• @Movistar74 sigorta experi hocam hasar kayıtlarına bakıyorduk koca koca sigorta şirketleri bizim sitelerden aldığımız ekran görüntülerine göre piyasa fiyatı belirleyip ödeme yapıyordu araç sahibine

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

83

47.0k
Users

4.7k
Topics

459.6k

| | | |