Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• herkese merhaba şu an Bankok’tayim az önce indim kaseyi bastırdım ve hazırlamış olduğum mail taslağını gönderdim umarım hepimiz için hayırlısı olur birazdan ilk uçakla tekrar İstanbul’a döneceğim sağlıcakla kalın

• @aykut119 Merhabalar, hayırlı olsun..
    Aykut bey meile yazdığınız mulakat mektubunun bir örneğini bizimle paylaşabilirmisiniz aceba?🙏

• Ekran Görüntüsü (2981).png

Arkadaşlar DS-260 formunda Green Card'ın gideceği adresin altındaki telefon numarası adreste yaşayan kişinin telefon numarası mı? yoksa bizim Amerika'da kullanacağımız telefon numaramız mı?

• @blackmamba24
    Merhabalar, adreste yaşayan kişinin numarası, sizin Amerika’da kullanacağız mumara olması için once vizenizi almanız gerekmez miydi?

• @ugursway Doğru, Teşekkürler.

• @basak1 Merhaba öncelikle tebrikler hayırlı olsun,
    Giriş yaptığınızda maile nasıl bir mektup yazdınız?
    Aceba rica etsem buraya yazdığınız meilin bir kopyasını birakabilirmisiniz? Bu konularda pek bilgim yok ve tam olarak ne yazacağımı bilemiyorum..
    Yardımcı olursanız minnetar olacağım..🙏🙏
    Bende bu ülkelere Giriş yapacağım

• @akaynak-3546 Merhaba tebrik ederim,
    Nasıl bir yol izlediniz bu süreçte neler yaptınız yardımcı olabilirmisiniz lütfen..
    Bende dosyami taşımak ıstiyorum ve nereden başlayacağımı bilemiyorum

• @aykut119 iyi şanslar

• ⭐⭐⭐

@basak1, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba, ben de dosyasını Kuala Lumpur'a taşıyanlardanım. 15 temmuz günü hem Bangkok'a giriş yapıp mail atıp sonra aynı gün Kuala Lumpur'a gidip oraya mail atıp, işten izin alamadığım için aynı gün ülkeye dönmüştüm. Çok yorucu geçen 1,5 günün ardından nihayet Kuala Lumpur dosyamı kabul etti. Aklıma takılan iki soru sormak istiyorum ve yardımlarınızı rica ederim.

1. Dosya taşıma sürecinde evlendim 2. soyadım oldu ama kimlik pasaport değiştirmedim, mülakata girmeden bunları değiştirmem kesin olarak gerekli, değil mi?

2)Eşimin hali hazırda green cardı olduğu için onu dosyaya ekletmeme gerek var mı yani ds-260 formunu tekrar açıp onu da eklemeli miyim? Yoksa bu durumu mülakatta belirtsem yeterli olur mu

1- Pasaportu değiştirmek sizin faydanıza olur yoksa her seyahatinizde yanınızda evlilik cüzdanı da taşımanız gerekecek. Ayrıca yurt dışı bir konsolosluk olduğu için bu soyadı değişikliği mevzusuna tam olarak hakim olmayabilirler. O yüzden kafa karışıklığı yaratmaması adına değiştirin.

2- Onun için ayrı bir DS260 doldurmanıza gerek yok ama kendi dosyanıza eklemeniz lazım.

Formda yapacağınız tüm değişiklikleri mülakat aldıktan sonra yapın. Şimdiden formu açtırmayın.

• @EzgiLera evlendikten sonra bangkok ve kuala lumpura girişte ve dönüşte soyad yüzünden sorun yaşamadım ama haklısınız riske atmamak gerek. ds 260 formunu da mülakat aldıktan sonra düzeltiyorum o zaman. çok teşekkürler cevaplarınız için.

• @basak1 Merhabalar
    bangkok ucak biletinizi hangi havayolu şirketinden aldınız acaba?

• @ayseyildirim

Dear Consular Officer,

Main Applicant Date of Birth : ay/gun/yil
    Case Number : 2024EU00014xxx
    Preference Category: DV DIVERSITY - ANK/TURKEY

My name is xxx xxxx . I have been selected for the green card lottery (DV2024) from Turkiye via the European region.
    Attached to this message you can find my passport details providing that I am in Bangkok / THAILAND
    I will stay in Bangkok during the process.
    Therefore, I would like to request that my visa file will be accepted by the Bangkok Consulate. Could you kindly please transfer my file in accordance with the newly issued 9 FAM 504.4-8(C)/A ?
    I understand to undertake all necessary responsibilities.
    I kindly request that you take the necessary steps for the acceptance of my file and get back to me.
    Best Regards…

bu sekilde gonderdim ben

• Arkadaslar merhaba cok yogun oldugum icin foruma giripte mulakat deneyimimi daha yazamadim. Viyana Dan mulakat aldigim icin Manila konsoloslugu dosyami tasidi ve vizemj orda aldim. Belki sizleri mulakat almis olmamaniza ragmen tasiyabilirler sansinizi denemekte fayda var.

• @aykut119 ‘’I will stay in Bangkok during the process’’ ülkeye sadece damga için giriş-çıkış yapanlara sıkıntı olur mu acaba?
    Tayland en son süreç boyunca kalınacak adresi falan istemiş sanırım.

• @more17 Şuradan bakın posta kodlarına:

• @aykut119 hocam öncelikle başarılar diliyorum. benim dv 2025 sıram da 14 bin civarında. acaba dosyanızı mı taşıdınız? Şuan mülakatlar kaç sıralamda sürüyor bilginiz var mı? kaçta kapatır vb. ön görünüz var mı?

• @ayseyildirim aslında googlea direkt tayland uçak bileti yazdım gotogate den uçuş seçip thai airwaysten aldım🙏

• Merak ettiğim konu şu aslında 50 üzerinde Kuala Lumpura dosya taşıdık. Herkese mail göndereceklermi? Ben kendim bundan korkuyorum. 28bindeyim ama önümde 40 dan fazla kişi oldu

• @sumeyyenur Çok tesekkur ederim. Umarım en kısa zamanda vizenizi alırsınız. Bangkok bizi kkc ye yonlendirdi ve Taylandda kalacagimız adresi istedi.Kkc ye dosyamızin nerede oldugunu sordum. Henuz donus olmadi.Bekliyoruz.

• Merhabalar,

2024 yılı talihlisiyim bu süreç içerisinde Letonya’dan oturum izni almaya çalışıyorum. Letonya”dan oturum izni alırsam mevcut firmamda 1 yıl kadar çalışacağım.
    Bu süreçte Green Card için sıra numarasının gelmiş olması ve kabul edilmem durumunda gelecek dönemde mevcut green kartımı tehlikeye atacak birşey sözkonusu olur mu? Riskler varsa süreci nasıl yönetmeliyim ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36

51.4k
Users

4.8k
Topics

476.2k

| | | |