Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @salih-atilla hocam selamlar en doğru şekilde hangi banka veriyor acaba ? Siz hangi banka hesaplanızı kullandınız ?

• ⭐⭐

@Ysfuncu hepsi verir imza sirküsünde 2 yetkili olacak her sayfada kaşe çift imza ben ykb ve ing aldım ing tek imza ve sirkülerle yapacaktı uyarınca düzeltti

• @salih-atilla her halükarda yeterli olacağını düşündüğüm için zaten karmaşık olan onlarca sayfayı çok inceleyeceklerini sanmıyorum

• Dosyamız Kuala Lumpur'a taşınmış:)) yol gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ederiz

• @ayseyildirim Adjustment of Status

• @nazo-o merhaba yaklasik 4 saat sonra bangkok’a ucagim kalkmis olacak.

• @aykut119 Şansın bol olsun

• @ayseyildirim adjustment of status, yani Amerikada yasal olarak bulunurken GC talihlisi olursaniz, statunuzu GC’ye uygun olarak ayarlayarak GC alabilirsiniz. Ornegin; ogrenci vizesiyle Amerikadasiniz, GC talihlisi oldunuz, ABD’de AoS surecinizi yurutup GC alabilirsiniz.

• @Ysfuncu Ben memur olduğum için vakıfbank dan aldım ama muhtemelen her bankanın bilgisi vardır yardımcı oluyorlar

• ⭐⭐⭐

@ayseyildirim, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, DV2024 talihlisiyim. Case numaram 23xxx. 150'den fazla ülkeye mail atıyorum ama hiçbirinden olumlu dönüş alamıyorum, ya oturum ya da vatandaşlık istiyorlar. Hiçbiri bende mevcut değil.
    Nisan ayında Umman'a mail attığımda 'fiziki olarak burada bulunabilirseniz doluluk oranına göre yardımcı olabiliriz' diye dönüş yaptılar. Ben de internetten 1 yıllık vize aldım. Umman'a giriş çıkış yaptım. Eve dönünce pasaportumdaki vizenin fotoğrafını mail olarak gönderdim ama doluluktan dolayı kabul etmediler. Umutlarım bir anda yıkıldı ama hâlâ ulkelere mail göndermeye devam ediyorum. Mailim yeterince etkili mi değil yoksa başka bir prosedür var da ben mi bilmiyorum bilemiyorum.
    Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok minnettar olacağım 🙏

Gerçekten çok yoğun olabilirler çünkü son aylarda birkaç konsolosluk çok fazla dosya kabul etti. Diğer ülkelere de gidip damga bastırdınız mı pasaporta? Bu sene çoğu fiziki olarak orada bulunanları kabul eden ülkeler. Sadece maile olumlu dönüş yapmıyorlar pek.
    Eğer başka ülkelere gitme ihtimaliniz varsa mülakat dağıtımları yapılmadan gitmenizi tavsiye ederim. Ayrıca giriş damgası basıldıktan sonra ama çıkış damgası basılmadan önce pasaportunuzun fotoğrafını çekip maile eklemeniz daha iyi olur.

• ⭐⭐⭐

@erenist, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@salih-atilla her halükarda yeterli olacağını düşündüğüm için zaten karmaşık olan onlarca sayfayı çok inceleyeceklerini sanmıyorum

Öyle sandığınız gibi değil bu durum aslında. O belgeler size bir zarfla teslim ediliyor sonrasında. Amerika’ya girişinizde veriyorsunuz o zarfı da. Amerika dosyanız bu şekilde açılmış oluyor. O belgeler orada bakılıp sonra çöpe atılan şeyler değiller. Amerika’ya girişteki memurun sizi geri gönderme yetkisi olduğunu da unutmayın.

• @salih-atilla teşekkür ederim 🙏

• @EzgiLera tamamdır çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

• @Figen aydınlattığınız için teşekkür ederim

• @EzgiLera Anladım yani hesap bilgilerini yeri geldiğinde inceleyebilirler diyorsunuz , ama büyük kısmı döviz olarak durduğu için öyle rahat konuştum. Yani TL varlıkları hiç hesaba katmasalar da olur ki öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum

• ⭐⭐

@EzgiLera teşekkürler yazmadığıma tercüman olmuşsunuz

• @Fırat-ERKAL

Fırat Bey Merhaba!

Sizin vermiş olduğunuz site Google'da yer alan https://posta-kodu.com.tr/ isimli internet sitesi ile posta kodları uyuşmuyor. Hangisini referans almamız gerekir?

• Merhaba arkadaşlar,
    Acaba neden mülakat alamıyorum)? :
    Mülakat alan arkadaşlarımdan ricam meile yazmış olduğunuz mektubun bir örneğini buraya bırakabilirmisiniz?
    Minnettar olacağımm🙏

• Herkese merhaba, ben de dosyasını Kuala Lumpur'a taşıyanlardanım. 15 temmuz günü hem Bangkok'a giriş yapıp mail atıp sonra aynı gün Kuala Lumpur'a gidip oraya mail atıp, işten izin alamadığım için aynı gün ülkeye dönmüştüm. Çok yorucu geçen 1,5 günün ardından nihayet Kuala Lumpur dosyamı kabul etti. Aklıma takılan iki soru sormak istiyorum ve yardımlarınızı rica ederim.

1. Dosya taşıma sürecinde evlendim 2. soyadım oldu ama kimlik pasaport değiştirmedim, mülakata girmeden bunları değiştirmem kesin olarak gerekli, değil mi?

2)Eşimin hali hazırda green cardı olduğu için onu dosyaya ekletmeme gerek var mı yani ds-260 formunu tekrar açıp onu da eklemeli miyim? Yoksa bu durumu mülakatta belirtsem yeterli olur mu

• @deebee değerli bilgi için çok teşekkür ederimm (:

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

74

50.6k
Users

4.8k
Topics

473.6k

| | | |