Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @fyrnaa gözünüz aydın kısa zamanda mülakat da alır siniz inşallah 🙏

• Merhabalar,
    Bangkok ve Kuala Lumpur için hangi mail adresine yazmıştınız ve mümkünse gönderdiğiniz maili paylaşabilir misiniz? Ayrıca maile neleri eklediniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Merhaba arkadaşlar , herkesi kimin taşımadı kabul oldu kutluyorum , bende HK gittim 10 gün kaldım orda ama maalesef kabul edilmedim , anladığım kadarıyla bende daha sonra gidenlerin dosyaları kabul oldu çok sevindim adınıza , kendi adıma da benim dosya numaram 68xx olduğu için mi acaba beni almadılar yani hala senin Türkiye’de şansın var 😁 diye mi? Umut ediyorum 🤷♂

• @ioz güzel haberlerinizi bekliyoruzzz

• @anyela ceac bakmadım ama kcc’ye mail attığımda dosyam nerede diye kuala lumpur olarak görünüyordu

• @stigal yardımınız icin öncelikle teşekkürler. Kuala lumpur ve Bangkok icin mail adreslerini yazarsanız sevirim.

• @fyrnaa bende kcc ye dün mail attım ceac ta hala at nvc görünüyo ama kcc den cevap maili geldi dosyanız bangkokta görünüyo diye

• @anyela mülâkat maili geldiğinde değişecek galiba. Bende de durum aynı. KCC dosyanız Kuala Lumpur'da cevabı verdi. Endişe etmeyin. Aynı durumda onlarca kişi var diye düşünüyorum. Şu mülâkat mailleri geldi mi, gelecek mi? Bakalım, umutla bekliyoruz.

• @anyela hayırlı olsun dosyamızı nerden takip edebiliriz

• İnşallah kısa zamanda hepimize mülakat mailleri gelir

• @ioz Bana da bugün aynı şekilde dönüş yaptılar da bi çözüm bulabildiniz mi?

• Arkadaşlar İstanbul içinde sinovac aşı yapan bir yer var mı ? Bizim Ümraniyede sadece biontech kalmış ve onu olmak istemiyorum

• ⭐⭐

@erenist ümraniye devlet hastanesinde sinovac olmuştum aşı sıkıntımız yok demişlerdi

• @salih-atilla Ne zaman oldunuz ben şuan ordayım 10 gün önce geldiğimde sadece biontech vardı bugün aşıyı olmaya geldim

• @erenist Haydarpaşa Numune’de olmuştuk.

• ⭐⭐

@erenist 20 mayıs gibiydi özellikle sordum bizde aşı sorunu yok dediler

• @salih-atilla Dediğiniz gibiymiş ben yanlış hatırlamışım. Sinovac oldum çıktım 🙂

• @ALDOZ Selamlar, mesajınızı yeni gördüm.

Dear Applicant,

Thank you for your email.

Your case transfer request has been accepted. We will reach out to NVC to reassign your case to our Unit.
    Please wait until you receive a notification and instruction from us by email.

Regards
    Immigrant Visa Unit
    U.S. Embassy Bangkok

Şimdiye kadar aldığım en iyi mail diyebilirim 🙂

• @erenist sancaktepe feriha öz hastanesine bakabilirsiniz o hastane covid hastanesi

• ⭐⭐

@erenist eyvallah kardeş ümraniye candır sanada mülakatta başarılar

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

48.7k
Users

4.7k
Topics

467.3k

| | | |