Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @turkishairlines selamlar, girdiğiniz ülkede 6 saatten fazla kaldığınızdan emin olmanızı öneririm, bir arkadaşımın KL’den ayrılış uçağı girişinden 6 saat sonra diye “giriş yapmanıza gerek yok, transit geçişte bekleyin” minvalinde cevap aldı, pasaportuna damga alamadı. Benim giriş çıkışım arasında 10 saat vardı problem yaşamadım

• Bangkok dosya taşıma istegime dönüş yaptı ancak kccye yönlendirdi. Şu an kuala lumpur ucusuna sıra bekliyorum. Ne yapabilirim? Kcc ye de aynı maili mi iletmeliyim

• @sumeyyenur Merhaba, Bangkok tan gelen kabul mailinin iceriği tam olarak nasıldi?

• Cuma Bangkok Tayland’a ve Cumartesi Malezya Kuala Lumpur’a orada kalacağıma dair attığım maillere bugün yani pazartesi cevap verdiler.

Bangkok “ If you are seeking to move a case that has not yet been scheduled for interview, please contact [email protected]. Applicants should provide the new address where they are or will be physically present, and should include their DV case number, full name, and DOB along with their inquiry.“ şeklinde mail atarken Kuala Lumpur;

“Your request for reassignment has been forwarded to the Kentucky Consular Center (KCC). ” dedi ve case’imi malezyaya taşıdı. bu yolda çok yorulduk çok emek verdik, dileyen herkesin kavuşması dileğiyle 🙏🏼🙏🏼

• @fyrnaa gözünüz aydın darısı bütün bu dosya taşıma çilesine girmiş olan dv2024 talihlilerine...

• @fyrnaa gözünüz aydın

• @fyrnaa sizin adınıza çok sevindim. Ben de şu an kuala lumpurdayım, bangkok dönüş uçağımı bekliyorum. Umarım ben de aynı maili alırım.

• Arkadaşlar merhaba , ben de geçen hafta çarşamba günü Bangkok ve Kuala Lumpur'a giriş yaparak mühürlü pasaport bilgilerini göndermiştim. Bu sabah Kuala Lumpur olumlu dönüş yaptı. Şimdi sıra mülakat randevusunda , umarım en kısa sürede bu bilgiyi de alırız ve hazırlıklara başlarız 😀

• Sanırım benden bu kadar
    Forumda katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum.
    Giden arkadaşlara hayatta başarılar emin olun ki doğru bir karar verdiniz.
    Bizler de artık gelecek sefere ya nasip diyip kapıları kapattık.
    Herşey gönlünüzce olsun

• @fyrnaa
    Merhaba öncelikle hayırlı olsun, bizde kuala lumpur seyahatimiz sonrasında süpriz bir şekilde Bangkok dan olumlu dönüş aldık dosyanızı taşımayı kabul ediyoruz bizden mail bekleyin şeklinde 6 gün geçti ancak ceac den baktığımda dosyam halen nvc de gözüküyor. Bangkok dan mail aldığım için kuala lumpura teşekkür edip dosyamı taşıdığımı, işlem yapmamalarını ilettim şimdi anlamak istediğim süreç orda hızlımı ilerliyor ceac den baktığınızda dosyanız transfer edilmiş mi görünüyor KL’a ?

• @anyela Selamlar, öncelikle hayırlı olsun. Ben de dosyamı Bangkok’a taşıdım.
    KCC ye mail atıp dosyanızın nerede olduğunu öğrenebilirsiniz. Bangkok bana kabul maili attığı gün KCC ye mail atıp dosyamın nerede olduğunu sormuştum ve Bangkok olarak dönüş aldım 🎉☺

• @MomisCan

Çooook teşekkür ederim deneyeceğim hemen 🙂

• @anyela

Sizinle aynı şekilde ceac kontrolü yaptığımda at NVC gözüküyor.
    "Where is.." kalıbı veya "case" sözcüğü kullanmadan KCC'ye e-posta göndererek mülâkat yerinizi öğrenebilirsiniz.

"Dear Sir/Madam,

I kindly request to learn my interview location please.

Sincerely yours,

SOYADI, ADI

Case Number: 2024EU0001xxxx
    Principal Applicant Name:
    SOYADI, ADI
    Preference Category: DV DIVERSITY
    Foreign State Chargeability: TURKEY
    Date of Birth: AY/GÜN/YIL"

• Dosyasını taşıyan arkadaşları tebrik ediyorum, yakın zamanda mülakat alabilme ihtimalinize karşı hazırlıklarınızı ve planlamalarınızı yapın derim. En basitinden çevirmenle anlaşın işinizin acele olduğunu söyleyin, kendinize hemen bir evrak hazırlama checklisti oluşturun, tarihin önemsiz olduğu evrakları hazırlayın vs vs yapılcak çok iş var, umarım güzel haberlerinizi alırız.

• @emirhan1 hocam tebrikler, hayırlı olsun. Konsolosluk sizden askerlik durum belgesi istemiş miydi acaba?

• @stigal Teşekkürler 🙏🏻

• ⭐⭐

@anyela dosya taşımalarda dosyanızın olduğu yerin NVC olarak gözükmesi normal ve prosedür bu şekilde. @MomisCan ilettiği gibi dosyanızın nerede olduğunu sorgularsanız taşımış olduğunuz yerde olduğu konusunda geri dönüş alacağınıza eminim, 2023 ve 2024 deneyimlerinde de bu şekilde oldu. Bol şans 🍀

• @ATS16 teşekkür ederiz bilgilendirdiğiniz için

• @fyrnaa gözünüz aydın:)) bize de aynı mail geldi. Sıra mülakat almakta inşallah

• @gouryella konsolosluğun sitesinde getirilcek evraklar arasında vardı. Evrak teslimi sırasında istemedi, sanırım unuttu, sonra ben kendim verdim evrağı ve dosyama ekledi. Bence olması gereken bir evrak çevirisiyle beraber. Ben hem terhis belgesini hemde e devletten askerlik durum belgesini çevirtmiştim, ama sadece birini aldı. Temkinli olmakta ve ikisinide bulundurmakta fayda var diye düşünüyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

47

50.6k
Users

4.8k
Topics

473.6k

| | | |