DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Emre-Kurtulmuş
    yani eğer 2 cümle fazla yazdım diye böyle olduysa ne diyebilirim ki ? çokta uzun bir yazı yazmadım. Pasaportumdaki damgayı atıp 2 satır yazı yazdım heps bu. Red de gelmedi. acaba haftaya mı gelir diye düşünüyorum...

Dosya Numarasi: 2024EU00024XXX
    DS-260 Gonderimi: 07.05.2023
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris

• @ugur07
    İçinde bulunduğuz durumu anlıyorum ancak mail diliniz sanki bunu yapmak zorundalarmış gibi bir izlenim veriyor, karşımızda Ankara’nın yapmadığını kendi imkanları dahilinde yapmaya çalışan bir Amerikan Büyükelçiliği olduğunu unutmamakta fayda var. Biraz daha sabırla son mailinize gelecek cevabı bekleyin, ben olumlu döneceklerini düşünüyorum.

• ⭐⭐⭐

@ugur07 evet maalesef uzun yazı vs olduğu zaman okumaya üşendikleri dikkatli okumadıkları olabiliyor. Ayrıca bahsettiğim o tek satırdaki sürece 3 ay kaldığını ve vizemin bunu kapsayabildiğini unutmayın tarzındaki ifade konsolosluk çalışanı gözünde kötü imaj olabilir. Fazla uzun yazı yazılmasının kötü bir sonucuda o. Şunu unutmayın bu çalışanlar günde yüzlerce mail alıp bıkmış oluyor zaten siz birde iş öğretir gibi bir cümle yazdığınızda sırf inadına bile işleminizi yapmak istemeyebilir

• @ugursway mailleri danışmanım yazdı. Hepinizin fikirlerini okumak isterim. Ama umarım haklı değilsinizdir. Çok üzücü olur yanlış dil yüzünden böyle olması.

ABD Ilk Giris

• @ugur07
    Ben burada elimden geldiğince hiçbir karşılık beklemeden insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Sizin ücreti karşılığında aldığınız hizmeti teyit etmek istemiyorum lütfen beni etiketleyerek bir daha soru sormayınız.

• ⭐⭐

@ugur07, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ugursway mailleri danışmanım yazdı. Hepinizin fikirlerini okumak isterim. Ama umarım haklı değilsinizdir. Çok üzücü olur yanlış dil yüzünden böyle olması.

ABD Ilk Giris

Danışmanınız varsa buraya soru sormayınız, ona sorunuz lütfen.

• Herkese merhaba. Ben de 17 Haziran’da fiziksel olarak Hong Kong’da bulunup dosya transfer talebime olumlu dönüş alanlardanım. Mülakat maili almadığım için Hong Kong Konsolosluğu’na mülakat tarihimi ne zaman öğrenebileceğimi sorduğumda, dosyamın kendilerine transfer edildiğini doğruladıklarını fakat mülakatımın Eylül ayına planlanabileceği için önümüzdeki haftalarda KCC’den gelecek maili beklememi belirttiler. Burada dosyamın kendilerine transfer edildiğini doğruladıklarını söylemeleri aklımı karıştırdı. “The consulate received confirmation that your case was transferred to Hong Kong.” şeklinde yazmışlar. Ben CEAC’den kontrol ettiğimde “YOUR CASE IS CURRENTLY AT: KCC” şeklinde görüyorum. Sizce böyle olması normal midir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• ⭐⭐⭐

@ugur07 umarım haklı değilizdir yoksa para verdiğiniz hizmetin karşılığınında burada ücretsiz bir şekilde doğru bilgiyi almanız sizin için biraz üzücü olur. Danışmanınızla size sürecinizde bol şanslar

• @bahadir02 selamlar, aldiginiz maili paylasabilir misiniz? ben dun bahrain ile maillestigimde turistik vize ile tasima olmadigini soylemislerdi, ocak ayindan beri yazisiyorum, dubai de yasadigim icin

• This post is deleted!

• @ugur07 parasiyla aldiginiz hizmeti veren danismaninizin is yükünü hafifletmek icin lütfen buradaki gönüllü yardimsever insanlari kullanmayin buradaki kimse sizden bir sey talep etmiyor büyük bir saygisizlik olarak görüyorum yaptiginizi.

• Herkese merhaba, eşim ile beraber tayland için yola çıktık oradan malezyaya geçip daha sonra tokyo ve güney koreye geçmeyi düşünüyoruz. Umarım rotamızda bir sıkıntı yaşamayız.İnşallah bu süreç için geç kalmamışızdır. Olumlu bir haber alırsak eğer paylaşım yapacağım🙏🏼

• @bahadir02 Hocam merhaba, hangi mail adresine mail atıyorsunuz? Ben gönderdiğimde otomatik cevap geliyor.

• @Kerem-Turgut Hocam merhaba, siz bahrain için hangi mail adresine mail gönderiyorsunuz?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ugur07, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ugursway mailleri danışmanım yazdı. Hepinizin fikirlerini okumak isterim. Ama umarım haklı değilsinizdir. Çok üzücü olur yanlış dil yüzünden böyle olması.

ABD Ilk Giris

benim fikrim sizi forumdan süresiz olarak uzaklaştırmak oldu.
    bütün sürecini, tonla para verip danışmanla yürüttükten sonra buraya gelip bir destek aramak da cidden farklı bir çırpınış.

foruma ve size cevap verenlere çok fazla yük oldunuz,
    şimdi gidip bu yükü danışmanınıza yükleyin.

forumda sizin gibilere yer yok.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

herkese merhaba arkadaşlar,
    DV2020 ve DV2021 için yaklaşık 3 yıldır beklediğimiz dava sonucu olumsuz sonuçlandıktan sonra; güzel haber bekleyen arkadaşlarımızı toplamak, onları gerçeği kabullendirmek biraz zaman aldı.
    ilgili başlıklara anca bakabiliyorum, yoğunlaşabiliyorum..

kalan sürede..

DV2024 için son durum, bir önceki bültende de dediğim gibi durum ne yazık ki hiç iç açıcı değil.
    ankara için zaten bitti diyebiliriz.. bu herkesin malumu zaten..

benim dikkat çekmek istediğim bir diğer nokta ise kalan vize sayısı.
    şu an, issued + ready toplamı 51.000'e dayanmış. kalan vize sayısı 4000 kadar.
    ready'deki dosyaların hepsinin vize almasının mümükn olmadığını biliyoruz, buradan azalan sayıı AP'de bekleyen dosyayla eşit tutarsak hesap netleşiyor.
    ve biliyoruz ki, DV için her zaman son aylar AP temizleme ayı olmuştur. bu yüzden buradaki hesabı bu şekilde düşünmek en doğrusu..

*halen AP'de olanlar lütfen bana özelden ulaşsın, kalan sürede neler yapabiliriz özel olarak ilgileneceğim.

a3e586fb-9696-4b78-8541-9f5d8deb370b-image.png

şimdi kalan sürede, ankara'dan umudu kesmiş olarak düşündüğümüzde; (ki mülakat verirlerse sayıyı hepimiz tahmin edebiliyoruz)
    başka ülkelere dosya taşıyanların mülakat alabilme olasılığı, kalan bu 4000 vize içinden olacak.
    taşımız ama halen randevu tarihi almamış, yani at NVC statüsündeki dosyalar da buna dahil.
    sonuçta onların sadece mülakat yeri değişti, mülakat tarihi almadılar.

peki halen dosya taşıyabilir miyiz?
    eğer konsolosluk kabul ederse elbette ancak; bu %sel olarak artık mülakat alabilme şansınızı azaldığı gerçeğini değiştirmez.
    ben ilk günden beri, imkanı olanlar dosyasını taşısın, beklemesin derken bundan bahsediyordum.
    ankara bu sene 6K'yı bile göremeyecek.. çok acı ama; gerçek!

artık şunu yapın demem çok doğru olmaz..
    zamanında dediklerimin gerçek çıkması bile bu kadar acı veriyorken, kalan sürede sizlere "bunu da yapın" diyerek bir adım attırmak istemiyorum.
    zaten her şey ziyadesiyle ortada..

sadece, nereden mülakat almış olursanız olun, eksik evrak ile sakın ola mülakata gitmeyin.
    AP'ye kalabilirsiniz ki, bazı konsoloslukların dosya taşımız talihlileri direkt AP'ya bıraktığı haberleri sıklıkla gelmeye başladı.
    kalan sürede AP'nin sonuçlanma oranı çok ama çok az.. mucize lazım.. o da çok kalmadı.

söyleyecek çok fazla söz kalmıyor, kalan süre malum.
    çok spesifik bir durumunuz yoksa ya da AP'de değilseniz, özelden sorduğunuz sorulara cevap veremeyeceğim.
    çünkü halen cevap vermem gereken 200+ fazla mesaj almışım. DV2025 ve elbette diğer vize türleri dahil..

biliyorum acı, biliyorum zor ama dv süreçleri hep böyle oldu.

30 eylül sonrası tekrar görüşmek üzere

ışık sizinle olsun
    namaste!

• @Detroit2222 Numaranız aktif olduktan sonra direkt mail geldi mi ? öncesinde konsolosluğa tekrar herhangi bir hatırlatma yazdınız mı ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@fahriakc tam olarak "diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık.." demelik ileti..

• This post is deleted!

• @hilalyalciiin Sürecinizi imzanıza taşıyın belki birinin yardımı dokunur. bol şans.

Benzer Başlıklar

• 3
  • 2591
  • 443
  • 1284
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

59

46.8k
Users

4.6k
Topics

458.4k

| | | |